Nazdar, vie mu tu niekto poradiť ako pridám v google chrome na novú kartu aplikácie? Myslím toto: http://goo.gl/reMpM
Pretože ja tam mám len najnavštevovanejšie stránky a naposledy zatvorené.
Google Chrome aplikácie
Re: Google Chrome aplikácie
Tie aplikacie tam nemáš preto, lebo si ich ešte nenainštaloval. Nainštaluj si ich z Google Web Store. Potom sa ti nainštalované aplikácie zobrazia v novej karte. 
-
Clean_Up
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Google Chrome aplikácie
Som nový používatel Chromu. Hladám nejaké rozšírenie, ktoré som mal v FF a chcel by som ich mať aj tu, teda za okolností, že existujú aj na Chrome.
- Niečo na sťahovanie videa z YouTube ako je na FF: 1-Click YouTube Video Download, Easy YouTube Video Downloader
- Dosť mi chýba aj to, že sa v Chrome nedá nastaviť, aby sa po každom ukončení automaticky vymazali všetky údaje o prehliadaní, história, vyr. pamäť, cookie a pod., ako to vedel FF.
- Ešte mi vadí aj to, že keď omylom kliknem na X (čo sa mi stáva dosť často), tak sa automaticky vypne celý Chrome so všetkým čo som mal rozpracované, FF to vedel zachrániť, že sa spýtal, či skutočne chcem ukončiť prehliadač. Vďaka za rady.
- Niečo na sťahovanie videa z YouTube ako je na FF: 1-Click YouTube Video Download, Easy YouTube Video Downloader
- Dosť mi chýba aj to, že sa v Chrome nedá nastaviť, aby sa po každom ukončení automaticky vymazali všetky údaje o prehliadaní, história, vyr. pamäť, cookie a pod., ako to vedel FF.
- Ešte mi vadí aj to, že keď omylom kliknem na X (čo sa mi stáva dosť často), tak sa automaticky vypne celý Chrome so všetkým čo som mal rozpracované, FF to vedel zachrániť, že sa spýtal, či skutočne chcem ukončiť prehliadač. Vďaka za rady.