Najlepšie vs. najhoršie rande v živote.
Re: Najlepšie vs. najhoršie rande v živote.
tlacitko DELETE 
-
javatar
Hardcore addict
ephramko: ak sa mam vcitit do tvojej situacie tak by som to rychlo ukoncil, moj partner nema byt moj pacient, psychlogovia to proste maju v tomto trosku tazsie
k teme: som si teraz spomenul ze najhorsie rande som asi zazil s jednou zo svojich byvalych ked som na tom rande zistil ze aj ked oficialne chodi len so mnou tak nie som ani jediny o ktoreho ma zaujem a ani na prvom mieste v liste ludi (az dvoch
) ktorych chcela 
k teme: som si teraz spomenul ze najhorsie rande som asi zazil s jednou zo svojich byvalych ked som na tom rande zistil ze aj ked oficialne chodi len so mnou tak nie som ani jediny o ktoreho ma zaujem a ani na prvom mieste v liste ludi (az dvoch
najhoršie.. rande na slepo ešte kým som chodil na markíza txt 797.. naďabil som na maďarku z Moldavy, ktorá celú dobu len ospevovala krásu maďarčiny. Nie som žiadny "hej-slovák", ale čo je veľa, to je veľa...
najkrajšie.. ťažko vybrať, zvyčajne najkrajšie končia tie rande, od ktorých čakám najmenej.............
najkrajšie.. ťažko vybrať, zvyčajne najkrajšie končia tie rande, od ktorých čakám najmenej.............
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Najlepšie: Boli sme v jednej čajovni (lounge bare) aj s jej bratom a jeho prieteľkou. Celý večer plynula fajn konverzácia, všetci sme sa cítili dobre. Vodná fajka bublala jedna za druhou a pomaly sme pili čaj. Hrala príjemná hudba (myslím, že to bola Sheila Chandra. Mimochodom odporúčam - veľmi príjemný drone) a dym z fajky kreslil do svetla lampášov fantastické obrazce. Neskôr nás už druhá dvojica opustila a zostali sme len sami dvaja. Boli sme v osobitnom salóniku, kde sme boli oddelení od okolia a neboli sme nikým rušení. Ako sme tak vedľa seba sedeli vykĺzlo zo mňa: ...veľmi by som Ťa chcel objať... Nepovedala ani slovo, pozrela sa na mňa prenikavým pohľadom a objala ma. Ale takým spôsobom, že vo mne explodovala bomba a po celom tele som mal motýle. boli sme do seba úplne zamotaní a nevnímali sme čas. Po čase sme sa od seba oddialili a hľadeli sme na seba. V jej očiach bol celý svet a ja som sa úplne stratil. Keď som sa spamätal, bol som si istý, že s tým dievčaťom chcem stráviť celý život. Následne zo mňa vykĺzlo moje prvé vyznanie lásky a nasledovali bozky. Jemné, vášnivé, nekonečné. Neviem, koľko sme tam spolu boli, ale čas skutočne nehral rolu. Žiaľ, ku záverečnej (02:00) nás vyrušila obsluha a museli sme odísť. Ale takýchto večerov potom ešte nasledovalo nespočetne veľa. Ale tento prvý bol nezabudnuteľný. No a v súčasnosti nosím na ruke obrúčku s gravírom jej mena
Najhoršie: Toto bolo od začiatku celé zle! S babou sme sa zoznámili na jednej chate, kde sme sa spolu trochu bavili a takpovediac sme si zrejme padli do oka. Bola to spolužiačka mojej kamarátky, no z úplne inej školy a istý čas sme sa bavili len cez chat a prostredníctvom tej kamarátky, kde vznikali šialené komunikačné šumy a už od začiatku to bolo nejaké neisté. Nakoniec sme sa aj stretli osobne, boli sme spolu v meste na drinku a nakoniec sme sa pobozkali na rozlúčku. No bol to asi najhorší bozk v mojom živote
Potom sme sa rozlúčili a na druhý deň mi napísala, že je koniec. To bolo veľmi rýchly sled rande-danie sa dokopy-rozchod za 24 hodín 
Najhoršie: Toto bolo od začiatku celé zle! S babou sme sa zoznámili na jednej chate, kde sme sa spolu trochu bavili a takpovediac sme si zrejme padli do oka. Bola to spolužiačka mojej kamarátky, no z úplne inej školy a istý čas sme sa bavili len cez chat a prostredníctvom tej kamarátky, kde vznikali šialené komunikačné šumy a už od začiatku to bolo nejaké neisté. Nakoniec sme sa aj stretli osobne, boli sme spolu v meste na drinku a nakoniec sme sa pobozkali na rozlúčku. No bol to asi najhorší bozk v mojom živote
-
Soviet
Darca
Uf no tak teraz sa aspon mozem schuti zasmiat ake som bol hovado co sa tyka najhorsieho 
Najlepsie: Cca rok som si pisal s jednym dievcatom (ktore studovalo v RO) cez net a cez leto sem dosla a odili sme automaticky hned stretko. Sedel som na lavicke a cakal na jej prichod. Krasny slnecny den k tomu, takze aj nalada bola super. Pomaly prisla aj s duncom cez prechod a ja som ju sledoval ako sa blizi. Postavil sa a siel naproti..Objal a pobozkal na lica..Sadli sme spolocne na lavicku a klebetili. Kedze som to nechcel moc natahovat, a pri pohlade na nu nevydrzal a musel jej dat pusu (cca po polhodke od stretka).
Prijala to s usmevom a debata pokracovala dalej. Velmi dlho sme klebetili a klebetili. Potom sme sa presunuli do MCDonaldu, kedze zacalo poprchavat a tam sme si uzivali nehy bozkov. Tam sme sedeli oproti nejakemu samanovi, ktory tam daco nacvicoval a modlil sa k fixkam, takze este bola aj sranda a bolo sa nacom zabavat.
Trvalo to cele cca 4 hodiny, kym som nezistil, ze neviem ako mi idu nocne spoje. Isiel som teda na slepo na zastavku a ju cestou odprevadil. Naviac ma potesil asi po polhodine telefonat (uz som sedel v nocaku), ze ci mi nieco slo. A aj ked som jej povedal, ze ano, tak mi neverilaa bala sa..Chcela vybavit, aby ma jej mama zaviezla. Takze uz som vedel, ze jej bolo tiez somnou prijemne..Mozno si niektory povedia, ze nic specialne to nebolo, ale este na ziadnom rande som sa tak prijemne a sebaisto necitil ako na tomto.
Najhorsie: Tiez sme debatili po nete a ukazovala mi fotky (volejbalistka) a na vacsine bolo take krasne dievca. Tak som automaticky bral, ze je to ona (vacsina fotiek a ona hlavnym zaberom). Nenapadla ma ina moznost az kym sme sa nestretli a bolo tam uplne ine dievca, ktore este nikdy nemalo rande (na fotkach v pozadi). Super zistit na mieste
Tak sme sli za Aupark do parku sa kus prejst a potom do samotneho auparku. Musel som udrziavat rec, kedze ona bola strasne vystresovana a hambliva. Tak rychlo som temy uz davno nemenil ako vtedy. Hruuza.. Ked mi uz dochadzalo, ze ju asi nicim nedonutim sa uvolnit a nieco rozumne povedat, tak som to namieril este do kina (sprosty napad). A po kine na autobus. Tam som ju odkopol aj pobozkal (na keru rit neviem) a odisiel. Asi 2 dni este popisal a zacal ignorovat, kedze som vedel, ze to nema zmysel. Najhorsie natom bolo, ze som mal taktiez rande po nej s jej spoluziackou (o com som netusil) s ktorou mi bolo perfektne, avsak ked omne rozpravala v triede a ta prva jej o mne povedala, ako som sa zachoval, tak som mal slusny pitching a automaticky koniec cohokolvek 
Najlepsie: Cca rok som si pisal s jednym dievcatom (ktore studovalo v RO) cez net a cez leto sem dosla a odili sme automaticky hned stretko. Sedel som na lavicke a cakal na jej prichod. Krasny slnecny den k tomu, takze aj nalada bola super. Pomaly prisla aj s duncom cez prechod a ja som ju sledoval ako sa blizi. Postavil sa a siel naproti..Objal a pobozkal na lica..Sadli sme spolocne na lavicku a klebetili. Kedze som to nechcel moc natahovat, a pri pohlade na nu nevydrzal a musel jej dat pusu (cca po polhodke od stretka).
Trvalo to cele cca 4 hodiny, kym som nezistil, ze neviem ako mi idu nocne spoje. Isiel som teda na slepo na zastavku a ju cestou odprevadil. Naviac ma potesil asi po polhodine telefonat (uz som sedel v nocaku), ze ci mi nieco slo. A aj ked som jej povedal, ze ano, tak mi neverilaa bala sa..Chcela vybavit, aby ma jej mama zaviezla. Takze uz som vedel, ze jej bolo tiez somnou prijemne..Mozno si niektory povedia, ze nic specialne to nebolo, ale este na ziadnom rande som sa tak prijemne a sebaisto necitil ako na tomto.
Najhorsie: Tiez sme debatili po nete a ukazovala mi fotky (volejbalistka) a na vacsine bolo take krasne dievca. Tak som automaticky bral, ze je to ona (vacsina fotiek a ona hlavnym zaberom). Nenapadla ma ina moznost az kym sme sa nestretli a bolo tam uplne ine dievca, ktore este nikdy nemalo rande (na fotkach v pozadi). Super zistit na mieste
Ani jedno, čisté konštatovanie.beardie napísal:teraz sa chvalis alebo stazujes?
Je to jednoduché. Prvý "vážnejší" vzťah trval pár mesiacov, ale to bol pseudovzťah, spolu sme boli málo, komunikácia hlavne cez net či mobil.
Druhý vážny vzťah trval 2 a pol roka ten tiež nešiel cez žiadne rande, lebo tú osobu som poznal a boli sme kamaráti.
Čiže: nič také ako rande v tom zmysle, že sa dvaja potencionálni zaľúbenci dohodnú na nejakom čase a mieste a idú randiť, pričom sa moc ani nepoznajú, som nezažil.
podobne ako begbee,
najhoršie: "rande" ktoré sme si dohodli cez net (2-3 roky dozadu) prišla a zistili sme že si nemáme čo povedať, myslím že to najhoršie čo môže byť
najlepšie: Všetky ktoré sa vydarili boli najlepšie
najhoršie: "rande" ktoré sme si dohodli cez net (2-3 roky dozadu) prišla a zistili sme že si nemáme čo povedať, myslím že to najhoršie čo môže byť
najlepšie: Všetky ktoré sa vydarili boli najlepšie
podobnu skusenost mam aj ja....pohode holka, na nete sme si pisali o comkolvek, rozumeli sme si atd...prislo stretnutie a hned bomba do tvare...vyzerala uplne inak ako som ju "poznal" na nete.... ale hovorim si ok nebudem svina a idem dalej.... nakolko vsak aj jej vyjadrovanie sa dost odlisovalo od toho na ake som bol zvyknuty a z pohodovej holky sa zrazu stala celkom ina bolo toto stretnutie prve a zarovej aj posledne.....begbeee napísal:Moje jediné rande cez net. Na rande došla baba, ktorá sa mierne líšila od fotografií - tým myslím totálne sexy fotky vo všelijakých uhloch, realita bola viac ako priemerná šedivá myška...
odvtedy uz cez net neriesim vobec nic
-
ZappBrannigan
Darca
hughito : A potom čie sú tie kozy ?
Lebo sa povráva v kuolároch že hughito ma kozy svojej frajerky v avatare..
tlacitko DELETE 
Presne, presne..aj keď to označenie frajerka už nie je celkom presnéZappBrannigan napísal:hughito : A potom čie sú tie kozy ?Lebo sa povráva v kuolároch že hughito ma kozy svojej frajerky v avatare..
No a k téme, teraz ma napadlo, že raz sa schyľovalo k niečomu ako rande. S jednou babou sme sa stretli na koncerte, potom sme si nejaký čas písali, boli nejaké vzájomné sympatie a ona sa chcela stretnúť - v podstate rande. Pamätám sa, že som k tomu nejako nemal kladný postoj
Opakujem, ani dnes si také niečo ako rande neviem predstaviť, prišlo by mi to zrejme neuveriteľne trápne.
-
Vigor
King
Co uz na rande moze byt trapne?
Stačí prelistovať napr. túto tému.Vigor napísal:Co uz na rande moze byt trapne?
-
Vigor
King
Ok nezazil si rande, len to mi nevysvetluje co je na nom trapne
. Temu som cital. Chapem "preco" si ho nezazil, ale co je na tom pre Teba zvlastne nechapem. Neber to nijako utocne, som len zvedavy.
K teme.
Pravdou je, ze vsetky rande co som mal sa mi pacili, vsetky boli niecim fajn, vzdy zalezalo od slecny. Ze by sa mi nejake vyslovene nepacilo, to sa este nestalo. Ale mozno casom pride, ktovie. Zatial mam asi stastie pri vybere spolocnosti.
K teme.
Pravdou je, ze vsetky rande co som mal sa mi pacili, vsetky boli niecim fajn, vzdy zalezalo od slecny. Ze by sa mi nejake vyslovene nepacilo, to sa este nestalo. Ale mozno casom pride, ktovie. Zatial mam asi stastie pri vybere spolocnosti.
Celá tá koncepcia, že idem sa stretnúť s človekom, s ktorým potencionálne môže byť niečo viac - nervozita, trápne situácie, umelosť či rozpor medzi "teóriou" (internet) a praxou.
Hovorím, oveľa viac mi vyhovuje také prirodzenejšie spoznanie sa, že tú osobu najprv spoznám ako známu, kamarátku a časom sa to posunie niekam inam.
Hovorím, oveľa viac mi vyhovuje také prirodzenejšie spoznanie sa, že tú osobu najprv spoznám ako známu, kamarátku a časom sa to posunie niekam inam.
Najkrajšie rande bolo moje dá sa povedať že prvé s prvým bývalým priateľom.. vždy na to rada spomínam..Mala som 17.. Išla som za ním ku nemu domov, počkal ma na autobus. zastávke. Nevedela som čo vymyslel, alebo čo naplánoval, tak som sa ho pýtala že čo teda budeme robiť. Povedal že pôjdeme na jedno miesto v takom lesíku..Nakoniec to bola stará strelnica (myslená strelnica na asfaltové holuby).. krásna tráva obklopená stromami, a plné nebo nad nami..Celé rande sme sa rozprávali, smiali..nesmelo sme sedeli vedľa seba a pozerali na hviezdy..V ten večer bol roj,tak s každou padajúcou hviezdou sme si niečo priali.. mal viac šťastia, a videl ich viac.. ja len pár, no keď padala jedna priala som si aby som tohoto človeka začala milovať tak ako najviac viem, a nech to trvá čo najdlhšie... aj sa tak stalo, skutočne sa mi to splnilo..bozky a dotyky boli také nesmelé, ale bolo to nádherné...ležať s niekým kto sa Vám neskutočne páči, cítiť jeho vôňu a pozerať na hviezdy...
Najhoršie - zatiaľ nebolo, a dúfam že ani nepríde
Najhoršie - zatiaľ nebolo, a dúfam že ani nepríde
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
najhorsie
... na akciach sme mali s kamaratom tendenciu sa venovat slecnam a samozrejme alkoholu ... s trojeckou v krvi sme sa odobrali na parket a snazili sa udrzat na nohach (tancovalo to uplne samo, zejo
) ... nahodou sa tam prichomitla pekna blondina a nejak sme sa "zatancovali", nvm. ci sme sa vobec rozpravali alebo co, ale po nejakom case sme sa odobrali von na cigaro a pokecat a tam ejhle kamarat s nejakou pohladnou brunetou ... samo slecny sa poznali a boli tam spolu, tak sme asi urcite vydatne pokecali a dohodlo sa akesi dvojte rande, vymena kontaktov a uz aj sme isli niekam dalej s kamaratmi s ktorymi sme dosli ... druhy den fajny drak, ale telefon oznamil, ze rande plati, nevedeli sme ani jeden ako presne holky vyzeraju, ako sa volaju a take tie potrebne minimalne detaily
na kontaktnom mieste sme ich nejako odfiltrovali po dlhych a vtipnych uvahach z davu a boli to skutocne ony - pekne boli, to sa musi nechat, ale rande dopadlo katastrofalne, my dvaja sme sa snazili ako blbci ale z nich sme dostali tak ano / nie / neviem, par holych viet o neutralnych temach a viac ani nic - no v skratke sme si bud nejak nesadli navzajom, alebo boli jednoducho iba nejak inak nastavene ... faktom ostalo ze ostatne ich SMS ostali ignorovane ... pridavam sa teda k uz raz spomenutemu nazoru ze najhorsie je tzv. "monologicke" rande

najlepsie ? ... neviem odpovedat - kazde jedno prekvapi niecim inym, ale dobre rande musi potesit takym tym sposobom ako jazda v dobrom aute, nova hracka, skvely den, vyhra v sportke a podobne ... proste z neho clovek musi mat taky ten blby usmev a zasneny pohlad
najlepsie ? ... neviem odpovedat - kazde jedno prekvapi niecim inym, ale dobre rande musi potesit takym tym sposobom ako jazda v dobrom aute, nova hracka, skvely den, vyhra v sportke a podobne ... proste z neho clovek musi mat taky ten blby usmev a zasneny pohlad
ja: (nesmelo) dokedy ostaneme vonku?
dievca: no autobus mi ide o hodinu (boli 4 hodiny), o siedmej o desiatej alebo mozem ist domov az zajtra (usmev a zmurknutie)
a ja som ako obet cheer-leader effectu musel povedat ze no ....... vidim to na tu piatu.
neskutocny strasny trapas....
dievca: no autobus mi ide o hodinu (boli 4 hodiny), o siedmej o desiatej alebo mozem ist domov az zajtra (usmev a zmurknutie)
a ja som ako obet cheer-leader effectu musel povedat ze no ....... vidim to na tu piatu.
neskutocny strasny trapas....