mscoree.dll - problem

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Boy555555
Novice
Novice

mscoree.dll - problem

Príspevok od používateľa Boy555555 »

ahojte som tu novy v tychto veciach aky mam problem sa velmi nevyznam a niekto mi tu mozno bude vediet poradit mozno je to len nejaka lahka vecicka ktora sa lahko zrobi takze mam takyto problem: ked chcem spustit iste programy alebo hry nie u vsetkych iba u niektorych mam takyto problem (napriklad Oblivion mod manager, Fallout 3 mod manager, Duty Calls - parodia na Call of Duty, hra Magicka a podobne) : takze ked ich chcem spustit oni sa nespustia ale vyhodi mi chybnu hlasku s nazvom napr. OblivionModManager.exe - Bad Image a v hlaske je napisane: C:\Windows\SYSTEM32\MSCOREE.DLL is either not designed to run on Windows or it contains an error. Try installig the program again using the original installation media or contact your system administrator or the software vendor for support.
na internete som uz nasiel rady ako napriklad nainstalovat najnovsi .NETFramework ale nepomohlo alebo nahradit subor mscoree.dll novym, stiahnutym z internetu lenze ten sa neda nahradit lebo mi pise: Na vykonanie tejto akcie musíte mať povolenie. a to som administator takze neviem uz som skusal aj spustit PC cez nudzovy rezim a v nom to prekopirovat ale tam mi zas napise nieco take pri tom kopirovani ze na vykonanie tejto akcie vam musi udelit povolenie TrustedInstaller a to ani vobec neviem co to je ten TrustedInstaller tak takyto....dost obsirny je moj problem takze keby ste mi niekto vedeli poradit bol by som vam velmi povdacny
Denco
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: mscoree.dll - problem

Príspevok od používateľa Denco »

Skús toto

Kód: Vybrať všetko

http://support.microsoft.com/kb/929833
Napísať odpoveď