Nový bazár
Re: Nový bazár
Neviem ci som slepy, ale kde mam zaradit hodinky?
asi semMeken napísal:Neviem ci som slepy, ale kde mam zaradit hodinky?
http://www.hojko.com/bazar/hodinky-c47.html
-
MuKkY
Star
- Kontaktovať používateľa:
Neviem ci uz je to tu spomenute niekde v teme, ale nieco ako aktualizacia inzeratu je mozna ? aby sa mi inzerat presunul na prvu stranku, nieco ako v starom bazari autoeditacia
-
Arkaz
Addict
po rychlom zhliadnuti si vobec neviem zvyknut na novy bazar
paci sa mi je celkom prehladnejsi ale nesuhlasim s rozsirenim sortimentu. napriklad auto-moto. povodny bazar sa mi pacil ze mal svoje limity teda pc, elektronika a pod. preto som sem rad navstevoval bazar lebo vzdy som tu nasiel len elektro a pod. velmi musim nesuhlasit s novym bazarom ale snad sa to casom zlepsi 
a preco by sa tu mala elektronika predavat ked forum je zamerane na vsetko fakt sa mi to paci mozem si tu teraz dat inzerat na vsetko co chcem.
-
audiotrack
VIP
http://www.hojko.com/bazar/pocitace-s1.htmlArkaz napísal:po rychlom zhliadnuti si vobec neviem zvyknut na novy bazarpaci sa mi je celkom prehladnejsi ale nesuhlasim s rozsirenim sortimentu. napriklad auto-moto. povodny bazar sa mi pacil ze mal svoje limity teda pc, elektronika a pod. preto som sem rad navstevoval bazar lebo vzdy som tu nasiel len elektro a pod. velmi musim nesuhlasit s novym bazarom ale snad sa to casom zlepsi
a máš iba počítače. Hoď si do rss alebo záložiek a hotovo. Fakt mi niektorí už pripadáte moc rozmaznaní.
Presne, ked uz nic, tak staci jeden klik navyse na kategoriu Pocitace v lavom paneli. A hlavne stale plati to, co pisal audio na predchadzajucej strane:Son-Goku napísal:a preco by sa tu mala elektronika predavat ked forum je zamerane na vsetko fakt sa mi to paci mozem si tu teraz dat inzerat na vsetko co chcem.
audiotrack napísal: vo vianočnej ankete sa vyjadrilo 61,6% užívateľov že chcú rozšírenie aj na iné oblasti ako iba IT, takže tu nie je o čom diskutovať. Darmo píšeš že ostať pri IT, a darmo to napíše 10 ďalších. Rozšírenie na iné kateogorie sa odhlasovalo v súťaži kde sa zapojilo 343 ľudí
-
RATZINGER666
Darca
po uprave inzeratu by mohla ostat zaskrtnuta kolonka "suhlasim s pravidlami"... teraz je potrebne zakrtavat ju po kazdom edite...
Predzaškrtnutá nemôže byť, pretože ju musíš zaškrtnúť ty na znak toho, že s pravidlami súhlasíš. Pri editacií inzerátu sa pravidlá od založenia inzerátu mohli predsa zmeniť, takže s nimi opäť musíš súhlasiť. 
-
RATZINGER666
Darca
cas do skoncenia platnosti inzeratu mi pise ako "89 Dní 20:4:34"... viac by sa hodilo 20:04:34...
//audiotrack: opravené
//audiotrack: opravené
-
Arkaz
Addict
ja som tu len vyjadril svoj nazor na novy bazar. nemusite ma hned kamenovat 
tak ale chap takto to prinesie vyssiu navsetvnost a predavajuci alebo kupujuci ma sancu predat vec lepsie
-
Silmer
Darca
A co tak pridat do casti Ostatné este podtemu Ostatné kde by sa nachadzali inzeraty nezaraditelne do ostatnych sekcii.
Kedze momentalne sekcia Ostatné sluzi len na literaturu, nabytok, sportove potreby a zvierata.
Kedze momentalne sekcia Ostatné sluzi len na literaturu, nabytok, sportove potreby a zvierata.
-
tacosi
Moderátor
Vsimol som si,ze po pridaní vlastnych inzeratov do noveho bazaru,nezobrazi v profile zalozene temy a prispevky z tohto new bazaru.
Mám rovnaký problém.Môj prehliadač je Safari na iPhone...ramaya napísal:Robí sa nejaká údržba bazáru ? Nedá sa mi tam dostať. Mám Operu 11.01
Oprava:Už ide!!
-
audiotrack
VIP
žeby to bolo tým, že to nie sú témy? Máš ich v bazáre v časti moje aktívne (prípadne moje expirované a moje predané) v dolnej časti pod kategoriamitacosi napísal:Vsimol som si,ze po pridaní vlastnych inzeratov do noveho bazaru,nezobrazi v profile zalozene temy a prispevky z tohto new bazaru.
Postup obnovenia (upnutia) inzerátu.
- Podmienkou upnutia inzerátu je jeho expirácia t.j. inzerát môžete upnúť až po skončení jeho platnosti.
- Po skončení platnosti inzerátu nájdete Váš expirovaný inzerát v Ovládacom panely užívateľa v časti expirované.
- Zobrazí sa Vám zoznam Vašich expirovaných inzerátov s prefixom [Vypršané].
- Otvorte inzerát, ktorý chcete obnoviť.
- V Info časti inzerátu kliknite na ikonu "Obnoviť".
Alebo v zozname expirovaných inzerátov v info časti kliknite priamo na obnoviť. - Zobrazí sa Vám ponuka predĺženia. Do textového poľa zadajte číslo počtu dní doby, po ktorú bude inzerát platný a po ktorej budete inzerát môcť znova upnúť. Počet dní zadávajte v rozsahu, ktorý je uvedený v popise.
- Po zadaní čísla, kliknite na odoslať. Váš inzerát je teraz obnovený a je umiestnený na prvom mieste indexu bazáru.
-
audiotrack
VIP
... a nie, nebudeme tie tri dni (minimálny čas platnosti) znižovať aby ste mohli upovať častejšie.
-
tacosi
Moderátor
Chybaju mi tu dve zakladne veci.Notifikacia na mail a + je tam Názov-Cena-Zobrazenia-Info,,,,,,,ale pocet odpovedí chyba.
Takze priklad v praktike----Inzerat mam na tretej strane.Niekto mi tam napise prispevok.Ked si chcem pozriet,ci mi niekto nenapisal,(pretoze e-mail notifikacie nechodia,a tiez sa tema nedostane do popredia)musim si svoj inzerat vyhladat,ale aj otvorit,pretoze neukazuje pocet odpovedí.Da sa to nejako zdokonalit ? Dik.
Takze priklad v praktike----Inzerat mam na tretej strane.Niekto mi tam napise prispevok.Ked si chcem pozriet,ci mi niekto nenapisal,(pretoze e-mail notifikacie nechodia,a tiez sa tema nedostane do popredia)musim si svoj inzerat vyhladat,ale aj otvorit,pretoze neukazuje pocet odpovedí.Da sa to nejako zdokonalit ? Dik.