ja neviem, s touto temou si robite srandu? rady typu pockame si na pravnika akoze...poviem mame/otcovi, ze vysiel na mna cierny peter, ked sa zbierali hokejky a telocvikar ma nuti zaplatit za nieco, co som nespravil...nic by som neplatil.
Ach, povedz, že nezaplatíš pretože hokejka ktorú ukradli nemusela byť práve tvoja a to, že keď všetci rýchlo chvatali a tebe už nezvýšilo nie je tvoj problém... Mal si nato dávať učiteľ pozor. A ak ti nedokážu, že si to konkrétne ty neukradol tak sa nato vykašli a odmietni to zaplatiť aj keby tú hokejku ukradli tebe. Majú dôkazy ? Nie ? tak sa tu nie je o čom baviť
uz v druhom prispevku mi bolo jasne ze to je hlupost. Uz len skola by dala zalobu na svojho ziaka lebo zmizla jedna hokejka a on si po nu siel posledny. FACEPALM
My keď smeč boli na Floorballovej suťaži tak nám povedal učiteľ ktorý tam bol snami, že máma každy školsku hokejku na zodpovednosti a každý si ju nosil ešte aj na hajzel a bol pokoj
Tak fakt neviem ludia závidím vám. Mať vaše problémy začnem nový život.
Keby to šlo kúpim celej triede nové hokejky za to aby som sa mohol vrátiť do čias školských.