Namakaný TASK MANAGER

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
skener
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Namakaný TASK MANAGER

Príspevok od používateľa skener »

Chcem sa spýtať.

Dá sa nejako spraviť v tom správcovi úloh čo mám vo windowse že zobrazí mi procesy a koľko ktorý zaťažuje systém aj celú ako keby diagnostiku že čo ten proces znamená že ktoré súbory používa čo je v ňom spustené celé ako keby nejaký strom a potom žeby som mohol povedať nech systém tento a tento proces nespúšťa alebo nech nepoužíva nikdy tieto a tieto súbory atď a on si to bude pamätať ten počítač aj po reštarte.

Neexistuje nejaký taký program "Task manager" ktorý by to prehľadne zobrazoval a umožňoval to riadne meniť a nastavovať.

Využil by som to viac krát ale napríklad teraz by sa mi hodilo na jednom počítači čo mám doma zabrániť spúšťaniu niektorých procesov na ňom zbytočne ho zaťažujú a sú nepodstatné pre to čo ja chcem aby robil. len ho brzdia.
apple1
Expert
Expert

Re: Namakaný TASK MANAGER

Príspevok od používateľa apple1 »

Ak chces zabranit spustaniu procesov pri starte, tak nato nepotrebujes super program daj si start-spustit-msconfig-po spusteni
Denco
King
King

Re: Namakaný TASK MANAGER

Príspevok od používateľa Denco »

Ak ti ide iba o spúštanie procesov, tak úplne stačí, čo napísal Apple1.
Inak existuje Process Explorer. Povedal by som, že je to taký vylepšený Správca úloh, neviem však, či je to presne to, čo hľadáš.

Kód: Vybrať všetko

http://www.filehippo.com/download_process_explorer/
Napísať odpoveď