Dragon Age 2
-
Royalflush
Guru wannabe
Re: Dragon Age 2
Xbox demo práve vyšlo. 
tak na ofiko stránke už je download aj na anglicku verziu.
http://dragonage.bioware.com/da2/demo/
http://dragonage.bioware.com/da2/demo/
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tak isto aj ne steame
No zatiaľ som prešiel len kúsok dema a môžem povedať že to vyzerá fajn
Len mám taký malý problém ... v rozhovoroch mi to dáva asi také 2 sekundové loadingy vždy keď odpoviem alebo keď sa mení rozprávajúci. Dosť to kazí zážitok z videa
.. robí to aj vám ? či som proste len Wooden
A škoda že sa nedá dať pohľad viac z vrchu alebo aspoň z diaľky.
Ale hodnotím to zatiaľ veľmi pozitívne

Len mám taký malý problém ... v rozhovoroch mi to dáva asi také 2 sekundové loadingy vždy keď odpoviem alebo keď sa mení rozprávajúci. Dosť to kazí zážitok z videa
A škoda že sa nedá dať pohľad viac z vrchu alebo aspoň z diaľky.
Ale hodnotím to zatiaľ veľmi pozitívne
-
Royalflush
Guru wannabe
Otázka pre tých, ktorý to hrali na xboxe :
Musím povedať, že ovládanie vzhľadom na to, že je to na gamepade je velmi fajn.
Ovláda sa takto aj Dragon Age 1 ?
Musím povedať, že ovládanie vzhľadom na to, že je to na gamepade je velmi fajn.
Ovláda sa takto aj Dragon Age 1 ?
Natrezim: Mne to robí tiež a je to dosť na nervy. Z dema ťažko povedať aká bude plná hra ale ten HUD sa mi vôbec nepáčil to vyzerá jak z nejakej beta verzie a je tam dosť vidno to zjednodušovanie a hlavne je tam viac akcii a menej taktizovania.
royal: jednotka sa ovláda inač a horšie (podľa xboxkárov) pretože to bola skôr PC hra teraz to zjednodušovali aj pre konzole.
royal: jednotka sa ovláda inač a horšie (podľa xboxkárov) pretože to bola skôr PC hra teraz to zjednodušovali aj pre konzole.
-
Eru
Light Professional
co ja viem podla mna sa to na xbox-e hralo skvele. chcelo by to viac slotov na spelly ale inak fajn. presiel som to na xbox-e 7 krat a nemozem sa stazovat
pokial viem tak som vyskusal vsetky mozne kombinacie... skoro.
-
Royalflush
Guru wannabe
Takže vravíš, že na xboxe sa oplatí hrať jednotka?
-
Eru
Light Professional
urcite ano. priznam sa na pocitaci som to ani nehral a ked som sa dozvedel ze sa tam s postavami hybe klikom mysi tak ani nechcem. neviem si predstavit tak hrat dragonage. xbox ovladac je na to ako stvoreny
možeš tam hybať postavami rovnako klavesnicou a myšou ako v dragon age 2
-
aviceN
Guru
v 1 mozes normalne pouzivat klavesnicu ako mys ako to je napr. vo wowku alebo inej RPG hre.
Cakal som pokracovanie velmi uspesneho predosleho dielu a dockal som sa uplne novej hry, ktora ma absolutne nicim neuputala.
Prvy bigfail od bioware? Zacinam silno uvazovat nad zrusenim predobjednavky.
Prvy bigfail od bioware? Zacinam silno uvazovat nad zrusenim predobjednavky.
aspon sa to podoba na 1 ci je to az tak zle?
Aké sú tam zmeny oproti jednotke?
Velmi akcne. Ked hovorim velmi, tak velmi. HUD vo mne vyvolava rozpacite dojmy, ku fantasy hre sa mi absolutne nehodi. moznost odzoomovat sa, az to vtacej perspektivy akosi zmizla. Mozem sa sice pozerat z hora, avsak neziskam nad bojiskom takmer o nic vacsi prehlad, lebo je zabrata stale mala oblast - co najma pri kuzleni na vacsiu dialku s plosnymi kuzlami moze predstavovat velky problem (ak sa podobne hral DA:O na konzole, tak sa divim, ze to vobec niekto vydrzal hrat). No a aby toho nebolo malo, tak je to cele az prilis zjednodusene. Ani nie tak ovladanie, to sa velmi pre PC verziu nezmenilo (aj ked, netusim ci sa aj tu da naskriptovat takticke chovanie spolocnikov), ale celkove prostredie - posobi az prilis sterilne, jednoducho, prazdno. Rovnako tiez vyber postav (ale to sme vedeli a pocitali s tym).
Ak sa chcem vyblbnut pri subojoch a akcnych scenach, urcite si mam z coho vyberat. Neviem, preco by som za tym ucelom mal hrat prave RPG. RPG je o niecom inom. Toto je viac diablo, ako RPG (diablo nie je pre mna RPG, ale akcna rubanica a honba za vybavou a levelmi).
Ak sa v niecom ohladom DA2 mylim, alebo to bude v plnej verzii inak, (neratam locknuty inventar, co mi pride fakt ako smiesny a zbytocny krok), budem rad, ak to sem niekto napise (prosim len overene info). Mozno sa aj nieco o tom popisalo, ale nestiham tolko sledovat dianie okolo hier, ako niekedy.
.. na tejto hre uz z dema mimoriadne citit, ze vznikala velmi rychlo.
Ak sa chcem vyblbnut pri subojoch a akcnych scenach, urcite si mam z coho vyberat. Neviem, preco by som za tym ucelom mal hrat prave RPG. RPG je o niecom inom. Toto je viac diablo, ako RPG (diablo nie je pre mna RPG, ale akcna rubanica a honba za vybavou a levelmi).
Ak sa v niecom ohladom DA2 mylim, alebo to bude v plnej verzii inak, (neratam locknuty inventar, co mi pride fakt ako smiesny a zbytocny krok), budem rad, ak to sem niekto napise (prosim len overene info). Mozno sa aj nieco o tom popisalo, ale nestiham tolko sledovat dianie okolo hier, ako niekedy.
.. na tejto hre uz z dema mimoriadne citit, ze vznikala velmi rychlo.
Tak to j etedaa smutne, ked to je tak ako hovoris...aj ja som z toho sklamany ze to tak pokaslali. Napr. takemu ME2 prospela akcnost, to sa da v pohode hrat, ale v poslednej dobe je jedina hra ktora si moze hovorit RPG dragon age a ked aj tu tak pokaslali, tak tu zostava len dufat, ze pride nejaka ina hra v podani bioware, ktora sa bude zameriavat na RPG prvky a hlavne risy. A mozno to uz ani bioware nebude...
No taktiež som skúsil demo, takže dám moju recenziu
Ako v každom RPG som si vybral moju srdcovku - zlodeja (rogue). Hneď v úvodných chvíľach v tej bitke mi zišlo na um, že hrám staručké Mortal kombat a nie RPG. Výzor a pohyby postáv (zbraní atď...) sú predimenzované, celé to na mňa pôsobilo ako japonská mlátička s mečmi. Hlavný hrdina len za pomoci jeho sestry ako nič pozabíja azda aj cez 50 tých potvor (to by sa v iných RPG podarilo možno tak na najvyšších úrovniach). Pohyby, kúzla a schopnosti príliš veľkolepé (akoby som sledoval Chucka Norisa v akcii). Celé to pôsobí, akoby sa to zmenilo na bezduchú mlátičku. Jediné čo tam ostalo z RPG je voľba odpovede v dialógoch, ale to celkový dojem nezachráni. Odohral som jednu bitku a šlo to preč. Budem radšej čakať na nového Zaklínača a dúfať, že aspoň to ostane RPGčkom.
Ako v každom RPG som si vybral moju srdcovku - zlodeja (rogue). Hneď v úvodných chvíľach v tej bitke mi zišlo na um, že hrám staručké Mortal kombat a nie RPG. Výzor a pohyby postáv (zbraní atď...) sú predimenzované, celé to na mňa pôsobilo ako japonská mlátička s mečmi. Hlavný hrdina len za pomoci jeho sestry ako nič pozabíja azda aj cez 50 tých potvor (to by sa v iných RPG podarilo možno tak na najvyšších úrovniach). Pohyby, kúzla a schopnosti príliš veľkolepé (akoby som sledoval Chucka Norisa v akcii). Celé to pôsobí, akoby sa to zmenilo na bezduchú mlátičku. Jediné čo tam ostalo z RPG je voľba odpovede v dialógoch, ale to celkový dojem nezachráni. Odohral som jednu bitku a šlo to preč. Budem radšej čakať na nového Zaklínača a dúfať, že aspoň to ostane RPGčkom.
Muffi, toto je pribeh prerozpravany trpaslikom z videa.
Prva bitka je naozaj prehnana, lebo to evidentne prehnane prerozpraval, po skonceni tohoto, to uz tak prehnane nebude. Dneska som si to odohral este raz, tentokrat za Rogue (prvy krat za maga) a tiez som sa nestacil divit ake skoky daval
Co sa mi ale nepaci, je, ze hodim fireball aj cez svoju druzinu a nic sa im nestane. Rovnako efekt zapalenia protivnika chyba. Ale backstab so zlodejom vyzera celkom efektne (aj ked je to skor pre efekt, nez pre dobro veci)
Prva bitka je naozaj prehnana, lebo to evidentne prehnane prerozpraval, po skonceni tohoto, to uz tak prehnane nebude. Dneska som si to odohral este raz, tentokrat za Rogue (prvy krat za maga) a tiez som sa nestacil divit ake skoky daval
Co sa mi ale nepaci, je, ze hodim fireball aj cez svoju druzinu a nic sa im nestane. Rovnako efekt zapalenia protivnika chyba. Ale backstab so zlodejom vyzera celkom efektne (aj ked je to skor pre efekt, nez pre dobro veci)
To že plošne kuzla ti nič nerobia može byť obtiažnosťou. V deme je vypnuta nedá sa zmeniť no imho na high alebo viac to bude robiť aj tebe poškodenie tak ako v jednotke.
-
aviceN
Guru
No, skusil som demo a celkom sa mi to paci, chcem sa len opytat ze ake vyhody budem mat ak importujem save z jednicky