MS FRANKY napísal:Ja budem prvák na strednej a viete že sa ani nebojím? Na imatrikuly nejdem
nebud zbabely newiem coho sa bojis , trosku trapnej srandy a potom zabava , v 4taku sa budes smiat so spoluziakmi ake chu**** ste museli robit alebo to nexces zazit?
babyface4 napísal:
nebud zbabely newiem coho sa bojis , trosku trapnej srandy a potom zabava , v 4taku sa budes smiat so spoluziakmi ake chu**** ste museli robit alebo to nexces zazit?
Nie nexcem zažiť v živote som zažil dosť ponížení. Asi si nevieš predstaviť čo je to ked si z teba vlastná triedna telocvikárka robí srandu pred celou triedou že ako hádžeš loptou?
MS FRANKY napísal:
Nie nexcem zažiť v živote som zažil dosť ponížení. Asi si nevieš predstaviť čo je to ked si z teba vlastná triedna telocvikárka robí srandu pred celou triedou že ako hádžeš loptou?
Ale no take veci ta predsa nemozu odradit , ale co tiez som vymyslal ale nakoniec som siel v poho budes domachleny , ale ked nexces je to na tebe
k tej telocvikarke -> LOL ma poslal telocvikar do telocvicne po loptu sme sli hrat futbal von a telocvikarka ma zacala capkat pred babami po zadku ze sup sup nech uz idem
Ale teraz k teme!! Tesit sa na skolu ??? Co ti j*be Karol ???? No mozna na matiku vacsinu hodinu prespim, ale mne to nevadi moja matika je fpoho !!!!
A este sa najviac tesim na tie prestavky a co najviac odpadnutych, ci zastupovanych hodin !!! Proste zase dalsich 10 mesiacov nudenia sa v skole a cakanie kym zazvoni zvoncek f posledny skolsky den
MS FRANKY napísal:
Chod na imatrikulu,uvidis neolutujes.Ja som to mal dost trapne ale ved ta ani nemusia vitiahnut!neboj sa...Sa mi zda ze som od teba cotail ze si vysoko proti alkoholu ale jeden decak tak pred imatrikulackou zachrani!!!
Retne napísal:
Chod na imatrikulu,uvidis neolutujes.Ja som to mal dost trapne ale ved ta ani nemusia vitiahnut!neboj sa...Sa mi zda ze som od teba cotail ze si vysoko proti alkoholu ale jeden decak tak pred imatrikulackou zachrani!!!