Akadémia finančnej gramotnosti
Re: Akadémia finančnej gramotnosti
V podstate tu sú 2 tábory, ktoré su jasne rozdelené a bojujú o to, koho názor je správny... ja skúsim byť neutrálny a položím vám všetkým jednu otázku...
Ak je to taký podvod ako hovoríte, tak prečo potom táto firma od buducého roka dokonca bude pre školy robiť učebnice o finančnej gramotnosti?(nie je to 100% overená informácia) Existujú len 2 odpovede... buď je vedenie tohto štátu ešte hlúpšie ako jeho obyvateľstvo, alebo to v skutočnosti je tak, že AFG nie je až taká hlúposť .)
Ak je to taký podvod ako hovoríte, tak prečo potom táto firma od buducého roka dokonca bude pre školy robiť učebnice o finančnej gramotnosti?(nie je to 100% overená informácia) Existujú len 2 odpovede... buď je vedenie tohto štátu ešte hlúpšie ako jeho obyvateľstvo, alebo to v skutočnosti je tak, že AFG nie je až taká hlúposť .)
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ja sa priklanam k prvej moznosti. O tom, ze vedenie tohoto statu je hlupe, resp. neuveritelne vychcane a skorumpovane, sa mozeme presvedcovat neustale uz 17ty rok
to si sa fakt registroval len kvoli tomuto?
ucebnice budu vydavat?:D hh, dalsia balamutka pre ludi aby sa pridali 
To akoze 19 rocny chalan napise knihu chces povedat z kt sa budu ucit ziaci?
hh, cakam kedy niekoho z vas menuje prezident za Profesora 
Aspon konecne slovensko ziska Nobelovu cenu v oblasti ekonomie
To akoze 19 rocny chalan napise knihu chces povedat z kt sa budu ucit ziaci?
Aspon konecne slovensko ziska Nobelovu cenu v oblasti ekonomie
Ja si myslim, že ma to niečo do seba.. lenže práve väčšinou takéto firmy chcú aby to dávalo logiku/zmysel o to im ide aby ľudia si uvedomili, že to nie je hluposť a pri tom to môže byť taký podvod, že až.. a sám neviem čomu veriť, preto som len položil takúto otázku.. a už odpoveď nech si na ňu dá kto chce... Ministerstvo školstva na ňu dalo odpoveď zrejme jasne.. ak samozrejme informacia je pravdivá, čo vlastne je otázne, lebo ju mám len z ''rečí niekoho iného''
Jasne ze tato informacia nie je pravdiva
Ach, co nad tym este uvazujes 
To je úplne jedno, že je to nepravdivá. Stačí, že sa dostane do obehu. Niektorí ľudia majú tendenciu uveriť aj totálnej debiline na počkanie a následne to ešte misionársky šíriť ďalej.
Bolo by naívne predpokladať, že individuum proslulé profitom z klamstiev, podvádzania, sexualharašmentu, daňových podvodov, falšovania podpisov, bez odborného a pedagogického vzdelania by ešte aj vydávalo učebnice pre školy. Predsa len manipulujúci žvatlajúci sociopat nepatrí do školstva. A nakoniec ani medzi ľudí.
Nedá sa uvažovať o dvoch táboroch, ale o zákonnosti a zločinnosti. Je potrebné všetkých, a predovšetkým deti, chrániť pred jejich zneužívaním chamtivci a sociopaty, ktorí ich chcú pretvoriť pre svoje chamtivé chúťky a bezpracný zisk na úkor všetkých okolo. Skúsenosti nepustia.
http://www.edicny-portal.sk/_img/Docume ... ebnice.pdf
http://www.edicny-portal.sk/sk/objednav ... adne-skoly
//autoeditácia príspevku (27 Feb 2011, 22:58)
Pre tých, ktorí sú stále oblbnutí, prikladám nejaké foto z trestného spisu, ide o zneužívanie obyvateľov bytov obytného bloku - ich priestorov a proti ich žeľaniu - toto keby Vám niekto robil takmer denne, tak čo s ním urobíte? Zasahoval aj PZ... a aj tak pokračoval, zjavný sociopat. "Firmu" mal v pivnici, azda ako "patkan"? Nájdem aj foto smerom dole, tam, kde sa okrádalo...
//autoeditácia príspevku (01 Mar 2011, 12:19)
Na základe mailov dokladujem alespoň jednu oblasť kriminality, iba je to pracné, treba zmenšiť kvalitu fotografií, aby nebrali veľa miesta na fóre a ostali dokladmi... takže ide o pivničný priestor /teraz nebudem dokladovať podvod na zákone o privatizácii bytov a obytných blokov, zatiaľ iba činnosť proti vlastníkom bytov/. Prikladám aj link na činnosť proti kultúrnej ustanovizni mesta Košice, ich výročnú správu, ide o jednu z mnoha exekúcií konkrétne o EX 613/2000AD http://www.sdke.sk/ostatne/dokumenty/vs2004.pdf
Nedá sa uvažovať o dvoch táboroch, ale o zákonnosti a zločinnosti. Je potrebné všetkých, a predovšetkým deti, chrániť pred jejich zneužívaním chamtivci a sociopaty, ktorí ich chcú pretvoriť pre svoje chamtivé chúťky a bezpracný zisk na úkor všetkých okolo. Skúsenosti nepustia.
http://www.edicny-portal.sk/_img/Docume ... ebnice.pdf
http://www.edicny-portal.sk/sk/objednav ... adne-skoly
//autoeditácia príspevku (27 Feb 2011, 22:58)
Pre tých, ktorí sú stále oblbnutí, prikladám nejaké foto z trestného spisu, ide o zneužívanie obyvateľov bytov obytného bloku - ich priestorov a proti ich žeľaniu - toto keby Vám niekto robil takmer denne, tak čo s ním urobíte? Zasahoval aj PZ... a aj tak pokračoval, zjavný sociopat. "Firmu" mal v pivnici, azda ako "patkan"? Nájdem aj foto smerom dole, tam, kde sa okrádalo...
//autoeditácia príspevku (01 Mar 2011, 12:19)
Na základe mailov dokladujem alespoň jednu oblasť kriminality, iba je to pracné, treba zmenšiť kvalitu fotografií, aby nebrali veľa miesta na fóre a ostali dokladmi... takže ide o pivničný priestor /teraz nebudem dokladovať podvod na zákone o privatizácii bytov a obytných blokov, zatiaľ iba činnosť proti vlastníkom bytov/. Prikladám aj link na činnosť proti kultúrnej ustanovizni mesta Košice, ich výročnú správu, ide o jednu z mnoha exekúcií konkrétne o EX 613/2000AD http://www.sdke.sk/ostatne/dokumenty/vs2004.pdf
rovny rovneho si hlada,potkan potkana
Ja si myslím, že každý rozmyšľajúci človek by si mal urobiť názor sám. Nehodnotiť niečo, čo nepozná ale iba počul z rečí alebo čital na fore. Robiť rýchle a unáhlene závery len podľa jedneho fora je hlúposť. Nechcem sa tu zastávať ani hádať. Niesom nenávistný, preto radím každému aby si robil názory podľa vlastnej skúsenosti a vlastného poznania. Je to podobné ako napríklad, keď ľudia ohovarajú niekoho a my ho nepoznáme, tak si myslíme že je taký ako hovoria. No keď ho spoznáme, zistíme že je v skutočnosti iný ako hovoria. Teraz nemám na mysli to, čo sa píše tu. Iba uvádzam príklad. Naozaj nebuďte naivný, a nesúďte niečo, čo napíše nejaký primitív na fóre. Pripadá mi to až uchylné, keď vidím ako sa o to jeden človek (nebudem menovať) zaujíma. Naozaj si niečo overte až tak o tom hovorte... A ako už mám overené, tento koment sa zmaže a dostanem ban. Lebo pravda tu niekoho asi bolí...a niekto tu ma komplex menej cennosti...
milujem tychto jednoprispevkovych chudakov ktori nahodne pri googlovani neznamej firmy nasli toto a uz nas odsudzuju..aj jarda mal raz jeden prispevok a hned kryticky ale podal nam dokazy ktore ukazuju ze firma ma rada potkany a zakony su jej cudzie..a primitiv si ty ked si sem len tak prisiel a nemas co ine povedat len kopu zvastov ktore aj tak nic nevravia len to ze smrdis a asi stojis za afg
Prečo na mňa hneď utočíš a urážaš ma ? My sa poznáme ?...A o akých dôkazoch mi tu hovoríš ? Tie tisíc ročné fotky, ktoré fotil asi nejaký uchyl. Mne to pripadá, že to píše skoro všetko jedno osoba. Pozri môžme sa stretnúť. Ale Čechy sú asi ďaleko od Slovenska že ?
No odskúšam tu prilepiť jedno číslo z netového vydania ZRCADLO, ale je to v *pdf, a pokiaľ to nebude možné, tak to prekonfigurujem do *jpg, ale až zajtra... tam sú aj iné faktá.
Dobre, funguje to, tak si počítajte o praktikách tej "kancelárie" na Štúrovej... máte to z prvej ruky od prvého riaditeľa ZFP na SK...
Dobre, funguje to, tak si počítajte o praktikách tej "kancelárie" na Štúrovej... máte to z prvej ruky od prvého riaditeľa ZFP na SK...
- Prílohy
-
- zrcadlo6.pdf
- (1.36 MiB) 162 stiahnutí
nazval si tu niekoho primitivom ja ti teba tiez lebo to bolo namierene na jardu ktory celkom pekne ukazuje aka posahana firma to musi byt ked sa uchyli do pivnice niekde v baraku a ani nevie nariadenia daneho objektu plnit..a veru ja do ciech nepridem dojdi ty za mnou ked daco chces.
Jaka pivnica ?
...Vidíš zase vidíš iba staré fotky, kde sa nefunguje už stáročia. Maš milné info, vlastne nemáš žiadne info a zastávaš sa tu človeka, ktoreho ani v skutočnosti nepoznáš. Nechcem sa tu s tebou hádať ani ťa o niečom presvedčiať, iba chcem aby si začal trocha rozmýšľať. Okey dojdem s tebou na kávu kľudne. Daj mi kontakt, nevidím v tom problém...
Hmmm, ja a úchyl, letitý lektor na VŠ s troma VŠ, prvý riaditeľ ZFP na Slovensku, pilot 1 triedy NPP a ZPP den/noc... a ten nápis odstránil koncom roka. Som právnym zástupcom obytného bloku a viem o tých čachroch, vyhral som aj súd, tak netrep.
- Prílohy
-
- zrcadlo0.pdf
- (725.71 KiB) 73 stiahnutí
kontakt ti nebudem davat nerozdavam cisla
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
No a zrazu nie si nahodny okoloiduci ale dalsi z radou ZFP. Bullshity nech clovek sam vyskusa si nechaj od cesty. Mudry clovek sa uci na chybach iny, hlupak na svojich.Logika napísal:Jaka pivnica ?...Vidíš zase vidíš iba staré fotky, kde sa nefunguje už stáročia. Maš milné info, vlastne nemáš žiadne info a zastávaš sa tu človeka, ktoreho ani v skutočnosti nepoznáš. Nechcem sa tu s tebou hádať ani ťa o niečom presvedčiať, iba chcem aby si začal trocha rozmýšľať. Okey dojdem s tebou na kávu kľudne. Daj mi kontakt, nevidím v tom problém...
Mám pocit, že tu píšem s jednou a tou istou osobou. Pozrite sa radšej do zrkadla...Pokiaľ si taký človek akým sa opisuješ Jarda j., mal by si teraz spať. Venovať sa svojej profesií naplno a nie sedieť doma za internetom a hádať sa tu s ľuďmi. Vymaž ma a daj mi ban. To je tvoja jediná moc. Chceš na silu presadiť klamstvo a ťahaš do toho iných, teraz to tak vyzerá že nevieš byť sám silný. Ja vám prajem všetkým, nech sa vám darí všetkým, čo tu píšu. A ak sa mi niečo nepáči dám to naveky bokom a neohováram. Energiu nemíňam na to aby som preklínal ako vy. Keby toto všetko bola pravda, čo sa TU píše. AFG by nebolo tam kde je. Ľudia by sa o to nezaujímali a nechodili by tam. Keby to bolo nezakonné, riešili by to iné orgány a nie niekto doma za internetom. Keby ste aspoň vedeli, koľkím ľuďom to zmenilo život a myslenie. Koľkích to zrachránilo. Ale vy budete opäť preháňať a hádať sa s vami na to ja nemám čas. A nezaťahujte tu furt ZFP lebo to je o inom... Chýtáš za slová, to jediné ti ostáva. Chytáť za slová a prekrúcať to je tvoja hra...
no kolkich ste zachranili?
tato otazka sla na Logiku takze kolkYch ste zachranili? ..
tato otazka sla na Logiku takze kolkYch ste zachranili? ..