Obrázok v obrázku
-
mik3e
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Obrázok v obrázku
Hii potreboval by som poradiť ako by som mohol získať nejaký obrázok ktorý je prekrytý iným. Díky
-
audiotrack
VIP
Re: Obrázok v obrázku
to je moc všeobecné zadanie. Ako prekrytý? Vo photoshope? Tak vypneš vrstvu. V html? Tiež to budú iba dva obrázky, pozri droják. Je to jeden obrázok s nejakou vodotlačou? Dá sa zretušovať ak to nie je moc velké... Už vidíš ako zle si sa spýtal?
-
mik3e
Light Expert
ten obrázok vyzerá takto...
vytvoril som si rovnaký ako je ten pôvodný oba som otvoril v notepade a zistil že ten pôvodný je oveľa rozsiahlejší. dokonca ten mnou vytvorený má 3kb a pôvodný 10 kb tak sa domnievam že v tom pôvodnom musí ešte niečo byť, ibaže neviem prísť na to ako to odhaliť... ak by mi niekto vedel pomôcť bol by som veľmi rád, ďakujem
vytvoril som si rovnaký ako je ten pôvodný oba som otvoril v notepade a zistil že ten pôvodný je oveľa rozsiahlejší. dokonca ten mnou vytvorený má 3kb a pôvodný 10 kb tak sa domnievam že v tom pôvodnom musí ešte niečo byť, ibaže neviem prísť na to ako to odhaliť... ak by mi niekto vedel pomôcť bol by som veľmi rád, ďakujem
- Prílohy
-
- stegano-black-white.png (10.64 KiB) 1502 zobrazení
Prvá vec: V notepade si ten obrázok asi neotvoril 
Druhá vec: Ten pôvodný obrázok môže byť uložený úplne inak. Ak si ten svoj vytvoril v Skicári (asi to si myslel tým notepadom), tak ten môže uložiť úplne inak, ako taký Photoshop. Takže môže byť vačší kľudne kvôli tomu, že je úložený vo vyššej kvalite.
Druhá vec: Ten pôvodný obrázok môže byť uložený úplne inak. Ak si ten svoj vytvoril v Skicári (asi to si myslel tým notepadom), tak ten môže uložiť úplne inak, ako taký Photoshop. Takže môže byť vačší kľudne kvôli tomu, že je úložený vo vyššej kvalite.
-
mik3e
Light Expert
skús si napríklad tento obrazok stiahnuť a otvoriť pomocou notepadu a pozorne čítaj tak prvých 10 slov...
No, celkom sranda
Nikdy som obrázky neotváral v notepade. Ale aj tak, podľa mňa je ten obrázok iba uložený v lepšej kvalite.
Ak je aj vo vrstvách, tak osobne neviem o riešení, ako tieto vrstvy oddeliť.
Ak je aj vo vrstvách, tak osobne neviem o riešení, ako tieto vrstvy oddeliť.
-
mik3e
Light Expert
v notepade otvoríš všetko
. Podľa mňa tam nejde o kvalitu ale o tie 2 obrázky, aspoň si myslím, pretože keď to otvoríš v notepade 2x začne riadok so slovom "IDHR" a 2x končí so slovom "END" a taktiež je 2x v tom texte "tEXtSoftware Paint.NET v3.22·". Takže keď si to nejako spojím vychádza mi z toho že pomocou programu Paint.NET tam niekto vpísal 2x text. Má aspoň niečo z toho čo som napísal logiku?
Logiku to máť môže. A o to tu ide
Ak sú tam aj 2 vrstvy, tak on potrebuje tie 2 vrstvy oddeliť. A ako som napísal, ja osobne žiadny spôsob nepoznám.
-
vladenko007
VIP
No mňa napadá len to že existujú programy ktoré dokážu zašifrovať do obrazka napríklad nejaky zvuk alebo schovať iný obrazok prípadne zašifrovať schovať tajnú spravu a podobne. Ale samozrejme stúpne velkosť obr.
No lenže keď to tam cez nejaký program dáš tak jedine cez ten istý to dokážeš otvoriť.
A kľudne to môže byť na heslo.
No lenže keď to tam cez nejaký program dáš tak jedine cez ten istý to dokážeš otvoriť.
A kľudne to môže byť na heslo.
-
audiotrack
VIP
here you go
(druhý obrázok netreba dávať, je rovnaký ako ten čo si dal v prílohe)
(druhý obrázok netreba dávať, je rovnaký ako ten čo si dal v prílohe)
- Prílohy
-
- stegano-black-white.png (5.44 KiB) 1399 zobrazení
-
mik3e
Light Expert
wow, díky moc, a môžeš mi povedať ako si to spravil?
Hehe, audiotrack, to by aj mňa zaujímalo
To si dokázal otvoriť tak, že si ten text upravil ako textovú vrstvu a zmenil text na svoj? 
-
audiotrack
VIP
nie, nijak som ho neupravoval. Iba som ich rozdelil
-
mik3e
Light Expert
a ako sa to dá rozdeliť nejako tomu nerozumiem. ďakujem
-
vladenko007
VIP
No tak Audio prezraď ako si ho rozdelil lebo ja už ani neviem v čom všetkom som ho otvoril.

-
weroro
Flash coder
Aháá už viem ako
je to jednoduché akurát som si to predtým nevšimol 
-
vladenko007
VIP
Ale to mi potom nedava zmysel. Na tomto fore niekto napíše že ako a ak niekto vie tak povie. A vy dvaja sa nechcete s týmto podeliť

-
audiotrack
VIP
veď som ti to napísal. Máš vetu "ráno sa zobudím, a pôjdem do školy". Ako ti mám viac povedať že keď chceš dostať "pôjdem do školy" tak to treba rozdeliť? Otvorím, označím, ctrl c a ctrl v. Uložímaudiotrack napísal:nie, nijak som ho neupravoval. Iba som ich rozdelil
-
weroro
Flash coder
Je to tak isto ako som urobil tento obrázok. Tiež sa tam nachádza ešte jeden a robil som to ručne CTRL+C - CTRL+V.