Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa citizen »

slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Neviem už presne kde, a neviem už ani s kým som sa tu svojho času hádal o GM potravinách. Ale neodpustím si tu nedať článok dnešných dní, ktorý mi samozrejme hraje do karát. :wink:

http://veda.sme.sk/c/5574594/vedkyna-ar ... -vode.html

//autoeditácia príspevku (16 Okt 2010, 14:24)

Toto je už síce veľmi stará vec, myslím že zmienku o tomto som našiel prvý krát hneď pri svojich prvých skúsenostiach s internetom. Ale je to tak pekná vec, že proste to musím pridať do našej konšpiračnej zbierky. Náhodou som na to narazil, som veľmi potešení. Všetkým prajem príjemné sledovanie. Dúfam, že ruština nebude problém. Je to zatiaľ podľa mňa najlepšia konšpiračka čo uzrela svetlo sveta. :smt112

Eruner
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eruner »

že vraj v novembri by mala začať 3WW.
Ja dúfam, že nič také nebude a ľudia budú (aspoň trochu) rozumní.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

link? :)
Eruner
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eruner »

google?
slay
Addict
Addict

:lol: Dnes Vás baví Senzi Senzus..
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

to povedala ta slepa Macedonka, co jej vsetko zatial vyslo...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Jasné.
slay
Addict
Addict

:smt033 Tripujeme spolu..
zhulko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa zhulko »

Na americkom kanáli History Channel chodí jeden zaujímavý dokument o pokusoch o atentáty na prezidentov USA. Odtial som sa dozvedel jednu vec, o ktorej som ešte predtým nepočul. V roku 1994, sa Frank Corder pokúsil zabiť prezidenta Clintona nárazom lietadla do Bieleho Domu, lenže v tom čase strašne pil a predcenil svoj prístup a s lietadlom havaroval iba pár metrov od Bieleho Domu - zomrel iba on sám.

A prečo to sem píšem? Pretože k tomu došlo 7 rokov pred 9/11 a ukazuje to, že tento chlapík bol schopný prekabátiť najdokonalejší systém protivzdušnej obrany na svete, prenikol do bezletového priestoru okolo Bieleho Domu a havaroval lietadlom do zeme bez toho, aby ho zostrelili. A to bol celý čas opitý!
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

roku 1994, sa Frank Corder pokúsil zabiť prezidenta Clintona nárazom lietadla do Bieleho Domu, lenže v tom čase strašne pil a predcenil svoj prístup a s lietadlom havaroval iba pár metrov od Bieleho Domu - zomrel iba on sám.

To lietadlo s ktorým narazil bol určite nejaký obrovský boing :lol:
He stole the Cessna on the night of September 11 and departed from Aldino Airport in Maryland severely intoxicated, which is presumed to have led to his later miscalculation. The plane was noticed by radar technicians at National Airport several minutes before he tried to steer it into the wall of the White House. At 1:49 a.m., he hit the South Lawn and died on impact.

The crash caused a re-evaluation in security procedures around the White House, as the pilot had entered restricted airspace. Though the White House is rumored to be equipped with surface-to-air missiles, none were fired. The Secret Service has neither confirmed nor dispelled the rumor.[1]
http://en.wikipedia.org/wiki/Frank_Eugene_Corder

Keď začne 3WW slaya s hughitom nájdete v najbližšom dome pod slamou. :lol: Poznávacie znamenie: budú mať zahnednuté nohavice.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Zato ty, samozvaný hrdina a bojovník za Slovákov, budeš v prvej línii. Aké to skvelé správy :) Ináč, nedá mi to - rád sa zobrazuješ ako hrdina a ostatných vidíš ako zbabelcov (alebo iné nižšie postavené kreatúry, ako si to už dokázal minimálne mne)? Máš o tom aj mokré sny? O Supermanovi, Batmanovi a tak, myslel som si, že dospelí ľudia z takýchto predstáv zvyknú vyrásť. No a aby som sa ešte vyjadril otvorene - kuvikáš o takýchto veciach (židia chcú ovládnuť svet a Slovensko, bude tretia svetová, Maďari nás napadnú) aj svojim blízkym a rodine? Pretože ak áno, tak ich fakt úprimne ľutujem, dúfam, že si aspoň svojpomocne začal stavať nejaký druh atómového krytu, iba pre istotu...V podstate život nemá zmysel, pretože všetko ovládajú židia, čoskoro nás pohltia a aj tak bude tretia svetová, tak načo sa trápiť a úzkostlivo čakať? http://www.urbandictionary.com/define.p ... 0an%20hero
slay
Addict
Addict

IvanSk napísal:Keď začne 3WW slaya s hughitom nájdete v najbližšom dome pod slamou. :lol: Poznávacie znamenie: budú mať zahnednuté nohavice.
Tí čo majú najsilnejšie reči, sú z pravidla tí najväčší zbabelci :wink: . Som si istý, že ty si presne ten prípad samozvaného hrdinu Ivan.
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

:lol:

Zaujímavé ako Vás to naštvalo. ZA pravdu sa každý hnevá :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Ivan, cítiš sa už dostatočne hlúpo ? :?
slay
Addict
Addict

IvanSk napísal: ZA pravdu sa každý hnevá :D
:?: Čo prosím? Neviem čo si ty za človeka, ale ja sa za pravdu nehnevám. Ak ťa doma učili rodičia také porekadlá tak potom chápem tomu ako vystupuješ tu na fóre. :?:
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

hughito
Redeemer
Redeemer

Zaujímavé no, ale zakončil by som to asi tak, ako to zakončili na koniec oni.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

K tomu dokumentu na Youtube: Myslím, že jedna veta hneď v úvode celý tento "dokument" výstižne charakterizuje: "My name is Brad Meltzer and I like to tell stories."

Celé je to veľmi trápne zahrané, tí čo sa toho zúčastnili, sú zlí herci...Zároveň netuším, že čo má vlastne ten dokument dokázať, ja v tom vidím iba ďalší zo stoviek pokusov o vyvolanie debaty, o čo tam MôŽE ísť a ďalšieho zbytočného záhadného teoretizovania. Jeden z nich tam povedal, že nie je fanúšiko konšpirácií, ale ak sa niekde pravidelne stretávajú najbohatší/najmocnejší prominenti a snažia sa to robiť v utajení, tak "je dôvod sa obávať" (ako to on povedal doslova - there is a reason to be concerned). Obávať sa čoho? Prečo sa obávať a prečo sú obavy prvá vec, ktorá týchto "nezainteresovaných" napadne? Ak nemajú ani potuchy (čo aj potvrdzujú), o čom celé tieto stretnutia sú, prečo to musí byť akurát niečo zlé? Čo ak sa tam všetci v spoločnosti najbohatších/najmocnejších iba kvalitne ožierajú, majú gruppensex, alebo niečo podobné?

Celých 44 minút, ktoré som premárnil pozeraním tejto koláže, ktorá nič nedokazuje, je podfarbená záhadnou hudbou, najviac som sa ale uškŕňal keď sa akože pýtali lokálnych ľudí na Bohemian Club a každý hneď "I dont wanna talk about it, ZOMG" - ak by boli fakt tak zosraní a mali by z takých otázok fakt taký strach, tak by im tie kamery rozmlátili.

"OMG, les nie je určite náhodou, lebo je strašne hustý". HAHAHA, toto je tak trápne...Ak by sa chceli najmocnejší a najbohatší stretávať úplne tajne a na izolovanom mieste, určite by to dokázali, menili by miesto každý rok a nestretávali by sa tvrdohlavo pravidelne na tom istom mieste, ktoré je jasne špehované fanúšikmi konšpirácií - proste by sa im vykašľali a stretli by sa tak, že by o tom určite kadejakí blogeri a samozvaní investigatívci nedozvedeli.

Celé je to zle zahraná blbosť, ktorá zakladá svoje názory na odpovediach kadejakých pochybných ľudí, na tom, že sa pri ich pokuse o vstup na súkromný pozemok sledovaný kamerami objavili policajti - čo je na tom nelogické? Mali to skúsiť niekde v Texase, kde platí farmársky zákon - tam by schytali oceľové pilulky do tela namiesto policajtov. "everybody stop" a "dont say anything" - bóóóóže, trapošina na entú. A na konci si sami na všetko odpovedali :)

Toľko môj názor.
hughito
Redeemer
Redeemer

Súhlasím s tým, že ak by sa mocí chceli tajne stretávať, tak sa stretnú tak, že by o tom nevedel nikto.

Záhadné je aj to, že všetko okolo toho je ohromne tajné, nikto tam nemá povolený vstup, ale záhadne vedia čo sa tam deje, majú zoznamy ľudí..

//autoeditácia príspevku (01 Mar 2011, 14:49)
Seriál LOST - jasný židovský odkaz. :arrow: http://www.beo.sk/recenzie/1274-the-los ... -diverzity
Napísať odpoveď