Mám nejaký problém so zvukom. Zapnem kompa a zvuk ide úplne v pohode. No po chvíľke proste vypadne. Napríklad som zapol Skype alebo Hru a zvuk proste zrazu nejde. Doteraz bolo všetko OK nikdy pred tým sa mi to nestalo. Len teraz. Neviete v čom bude problém ??
Problém so zvukom
Problém so zvukom
Cawte
Mám nejaký problém so zvukom. Zapnem kompa a zvuk ide úplne v pohode. No po chvíľke proste vypadne. Napríklad som zapol Skype alebo Hru a zvuk proste zrazu nejde. Doteraz bolo všetko OK nikdy pred tým sa mi to nestalo. Len teraz. Neviete v čom bude problém ??
Re: Problém so zvukom
Málo podkladov. Treba viac - doba, či je odskúšané vysunutie a zasunutie konektora do repra a reakcia, či ide o súčasnú prevádzku skype aj hry - ťažko sa to špecifikuje a hľadá, pokiaľ ide o nahodilý prechodový jav. Sleduj a zapisuj - po akej činnosti, akej dobe, a či to samo nabehne, a aká je reakcia bez akýchkoľvek manipulácií po prostom ukončeniu programov a reštarte počítača...
Skúšal som vypojiť a zapojiť repráky. Ako som povedal dokým nezapnem hru alebo Skype tak aj hudba vo Win media playeri hrá v pohode. Keď to raz vypadne musím reštartnúť PC aby to zase šlo.
Edit :
Je to PC
Win 7 Ultimate 32bit
C-Media CMI8738/C3DX Audio Device .. zaujímavé že nejde len zvuk lebo mikrofón ide normálne.
Ovládače som na ich oficiálnej stránke nenašiel .. teda ku mojej karte tam neboli.
Edit :
Je to PC
Win 7 Ultimate 32bit
C-Media CMI8738/C3DX Audio Device .. zaujímavé že nejde len zvuk lebo mikrofón ide normálne.
Ovládače som na ich oficiálnej stránke nenašiel .. teda ku mojej karte tam neboli.
-
lekoklatik
VIP
A znovu.
Tvoj operačný sytém?
Ak máš ntb, aký je to typ?
Veď daj viac informácií pre boha.
Tvoj operačný sytém?
Ak máš ntb, aký je to typ?
Veď daj viac informácií pre boha.
Ten Driver Detective ukazuje že sú ovládače OK. Neviem teda... potrebujete ešte niečo vedieť čo som nepovedal ?
Niečo som dopísal vyššie.
Niečo som dopísal vyššie.
To nebude ovládačom. To by neišlo vôbec. Ide najskor o nejaké SW ovplyvňovanie, programov medzi sebou, kedže po reštarte to zasa ide. A keď to pred tým /a čím/ nerobilo, tak aké boli posledné SW zásahy. Pred posledným reštartom, kedy sa to prejavilo. Tým smerom treba ísť.
Práveže to. Nič som vtom čase so Softom nerobil. Nič som neodstraňoval nič neinštaloval. Nemenil som žiadne nastavenia ... vtedy jediné čo som robil bolo že som hral Mass effect. Potom som počítač normálne vypol a keď som ho zapol zvuk išiel. Pustil som Skype. Zavolali mi kamaráti a boom ticho. Reštartol som to, že pohoda to sa stáva. Zvuk išiel tak som najprv zapol hru a už pri loadingu to muselo vypadnúť lebo zvuk v menu už nešiel.
Takže poslednou činnosťou v ten deň pred vypnutím bolo iba to "Mass effect", a nič iné? Win robí všetky zmeny až po reštarte... a pokiaľ iba to, sústreď sa na tú hru a odinštaluj ju. A odskúšaj to po reštarte bez nej.