Apple/Mac
Re: Apple/Mac
čo vlastne Stevovy je? Fakt je natom až tak zle? 
On ma zdravie posahane uz dlhe roky, mal kedysi rakovinu pankreasu ked si dobre pamatam, nejak sa z toho vysekal, a zrejme sa to vracia spat.
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Podla mna by to mohol byt fake, pretoze sa vpohode objavil na tom meetingu s Obamom. Lenze kvoli takymto videam klesaju akcie Applu a akcionari chcu nejake oficialne vyhlasenie o jeho zdravotnom stave, ktore ale nejak nevydal. Takze... neviem 
v marci má byť neaký event tak možno niečo povedia, uvidíme
-
moosha
Darca
Uz teraz, druheho ma byt, len ci sa tam Steve vobec objavi.
Nechapem preco klesaju akcie, ked aj keby sa mu nedajboze nieco stalo, neznamena to upadok Apple. Spolocnost by nadalej fungovala a produkovala vyrobky take ako do teraz.moosha napísal:Podla mna by to mohol byt fake, pretoze sa vpohode objavil na tom meetingu s Obamom. Lenze kvoli takymto videam klesaju akcie Applu a akcionari chcu nejake oficialne vyhlasenie o jeho zdravotnom stave, ktore ale nejak nevydal. Takze... neviem
ja si myslím že úpadok applu by to určite znamenalo... Neviem či by niekto iný dokázal predať toľko predražených vecí ako Steve
-
moosha
Darca
A nie len predat, ale ich aj vymysliet, kedze prvotna myslienka noveho produktu/dizajnu refreshnuteho produktu stoji vzdy na nom pokial viem.
Na nom stoji len vyber smeru akym sa budu uberat, za samotnymi technologiami stoji vzdy niekto iny. Apple store, iPhone, iPod a ani iPad neboli jeho napady.
A ten vyber smeru za neho mozno zvladne aj niekto iny, ak sa da verit tym odhadom, ze sa Apple ako celok "naucil" mysliet ako Jobs, comu ja osobne verim.
A ten vyber smeru za neho mozno zvladne aj niekto iny, ak sa da verit tym odhadom, ze sa Apple ako celok "naucil" mysliet ako Jobs, comu ja osobne verim.
On je len ten pred ktoreho prednesu nove koncepty a on si vyberie co sa mu paci, Johnatan Ive je ten ktory vedie cely tym dizajnerov a teda to najpodstatnejsie, vymysla cely ten proces od dizajnu az poto ako to vyrobit. Myslim si, ze upadok by tam nebol nejaky velky.
http://mashable.com/2011/02/27/is-apple ... -quitting/
Pokial nedajboze umre Steve a este aj Ive odide, myslim, ze Apple sa vrati do ery z 90. rokov, ked nevedeli predat nic .. podla mna to cele stoji a pada hlavne na tychto dvoch ludoch. Dufam, ze su to iba famy
Pokial nedajboze umre Steve a este aj Ive odide, myslim, ze Apple sa vrati do ery z 90. rokov, ked nevedeli predat nic .. podla mna to cele stoji a pada hlavne na tychto dvoch ludoch. Dufam, ze su to iba famy
-
moosha
Darca
Peniaze platia na kazdeho, a Apple ma penazi dost, takze ho zaplatia aj keby co bolo. (dufam.)
Steve is on stage
To video bolo zrejme fake.
-
krankenwagen
Professional
Fuj, ten nový kozmický model. Neviem si na to zvyknúť. Čo ostatní?
Steve Jobs dnes v správach, pozerajte Markízu o 19:00 
Co tam davali ? Som to premeskal.
ja som nato tiež zabudol, dávaly v rýchlych televíznych novinách, že postavil sa rakovine zoči voči pri prezentácii nového produktu
Ved nikto nevie presne ze ake problemy ma v skutocnosti. Ked sa rozhodol vcera odprezentovat keynote tak to nemoze byt vazne.
-
dildo
Expert
No ja som tie noviny pozeral a nic tam o nom nebolo.. ci som zle pozeral? :O
Vcera som pozeral na engadget keynote (nie live, len pomocou komentarov redaktorov) a boli tam nejake jeho fotky. Vyzeral trochu chudsie (oproti starsim fotkam z roku 2010), ale nemal vobec nejak malo vlasov.
Vcera som pozeral na engadget keynote (nie live, len pomocou komentarov redaktorov) a boli tam nejake jeho fotky. Vyzeral trochu chudsie (oproti starsim fotkam z roku 2010), ale nemal vobec nejak malo vlasov.