Nový bazár
Re: Nový bazár
Vsetky kategorie okrem Elektra maju podkategiu Ostatne. Tak by sa asi hodilo pridat "Ostatne" aj do elektra.
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
setky nie, kategoria Ostatne nema podkategoriu ostatne.
Chcel som dat inzerat ze Kupim tabak do VF ale nemam to kam zaradit :-/
Chcel som dat inzerat ze Kupim tabak do VF ale nemam to kam zaradit :-/
-
Soviet
Darca
Ked nahlasim inzerat, tak sa ikonka nemeni na "nahlesenu" ale stale ostava iba Stopka. Da sa to spravit, ako aj na fore? 
-
hojko
Site Admin
Ku elektru som doplnil ostatne, aj k ostatnym som doplnil ostatne. Teraz sa uz mozete v kludne rozhodnut co a kde dat 
Nepáči sa mi ten nový bazár. 
-
audiotrack
VIP
Tak ho nepoužívaj. Problemm solved
Zvyknes si, staci si pripomenut kolko ludi sa burilo proti prechodu na phpbb3 a teraz si na 2ku uz nikto ani nespomenie, rovnake to bude aj s bazarom 
Keby môžem prispievať do starého bazáru, tak prispievam do starého.
[
[
co tak urcit pravidlo, ze pokial sa predaj jednotlivych veci tyka jednej kategorie, tak nato staci zalozit jeden inzerat?
vid. dnesna strana bazaru - aka. icefire (nic v zlom)
icefire to rozbalil vo veľkom 
Mordecai, to sa mi nepozdava, teraz je mozne kazdy inzerat pekne uzatvorit ako predany a je to. Tiez cena je hned viditelna. Navyse stale si to mozes vyfiltrovat cez kategorie. Podla mna je to ok tak ako je 
GothaR - to je v poriadku, no myslim, ze sa najdu viaceri co budu namietat
kedze je kazdy zvyknuty zo stareho bazaru, ze bolo mozne UP-nut inzerat (nie ako teraz, az po uplynuti platnosti)
samozrejme, ze bude viacerym vadit, ked si napr. ja zalozim inzerat na predaj PC, ale kazdy komponent dam do vlastnej kategorie - tympadom vsetky inzeraty sa posuvaju dozadu (bez moznostu UP) atd...
chapes co tym myslim (kym si kazdy zvykne na tento sposob/formu bazaru)
samozrejme, nikomu sa neda zakazat zalozenie inzeratu na konkretnu vec, no pokial sa predaj tyka jednej kategorie, nemyslim, ze je potrebne zakladat 10 inzeratov (stale je moznost zadat cenu "V texte", a potom sa uz len dohadovat s kupcami)
Inak mohol bazar ostat na sposob bazosu, ked uz to ma fungovat ako si opisal (viditelna cena, kontakty, uzatvoritelnost), zbytocne sa bude diskutovat v postoch (ale to ma zase sprdne audiotrack, s jeho "anketou")
kedze je kazdy zvyknuty zo stareho bazaru, ze bolo mozne UP-nut inzerat (nie ako teraz, az po uplynuti platnosti)
samozrejme, ze bude viacerym vadit, ked si napr. ja zalozim inzerat na predaj PC, ale kazdy komponent dam do vlastnej kategorie - tympadom vsetky inzeraty sa posuvaju dozadu (bez moznostu UP) atd...
chapes co tym myslim (kym si kazdy zvykne na tento sposob/formu bazaru)
samozrejme, nikomu sa neda zakazat zalozenie inzeratu na konkretnu vec, no pokial sa predaj tyka jednej kategorie, nemyslim, ze je potrebne zakladat 10 inzeratov (stale je moznost zadat cenu "V texte", a potom sa uz len dohadovat s kupcami)
Inak mohol bazar ostat na sposob bazosu, ked uz to ma fungovat ako si opisal (viditelna cena, kontakty, uzatvoritelnost), zbytocne sa bude diskutovat v postoch (ale to ma zase sprdne audiotrack, s jeho "anketou")
Z casti mas pravdu, ale pre kupujuceho je imho lepsie, ked vidi jednotlive komponenty v samostatnych inzeratoch, len by bolo dobre doladit vyhladavanie.
Ale ako pozeram, tak do Pocitacov by to chcelo pridat kategoriu Kompletne zostavy a k mobilnym zariadeniam kategoriu Mp3 prehravace.
Ale ako pozeram, tak do Pocitacov by to chcelo pridat kategoriu Kompletne zostavy a k mobilnym zariadeniam kategoriu Mp3 prehravace.
ved zatial je to len kopia bazosu s moznostou reakcii na dany inzerat 
nic viac, nic menej
nic viac, nic menej
Nový bazár
S lepsim dizajnom 
Mordecai: O čom tu rozprávaš. Inzerát sa dá upnuť. To, že si tam dávate 90 dňovú (teraz 30 dňovú) platnosť inzerátu je už problém samotných inzerentov. Keby sme dali hornú hranicu na 200 dní, tak nepochybujem, že si ju dáte aj ako platnosť inzerátu a potom tu budete plakať, že nemôžete 200 dní upovať.
Jediný obmedzujúci limit vyzdvihnutia inzerátu, ktorý je nastavený, je spodná hranica platnosti inzerátu. To, že to niektorí nechápu už nie je náš biznis.
Samotné upovanie malo svoj aký taký význam v starom bazáre, kde sa nedal vyselektovať konkrétny druh tovaru resp. inzerátu pomocou kategórií, čo sa teraz už dá.
Jediný obmedzujúci limit vyzdvihnutia inzerátu, ktorý je nastavený, je spodná hranica platnosti inzerátu. To, že to niektorí nechápu už nie je náš biznis.
Samotné upovanie malo svoj aký taký význam v starom bazáre, kde sa nedal vyselektovať konkrétny druh tovaru resp. inzerátu pomocou kategórií, čo sa teraz už dá.
Mordecai napísal:co tak urcit pravidlo, ze pokial sa predaj jednotlivych veci tyka jednej kategorie, tak nato staci zalozit jeden inzerat?
Goten
UP-nut = vyzdvihnut inzerat akymkolvek prispevkom/reakciou v inzerate (podla stareho bazaru)
to co popisujes ty, je obnovenie inzeratu po expiracii (uplynuti doby platnosti inzeratu)
myslim, ze to su dve rozdielne veci
hej, mas pravdu v tom, ze v starom bazari to malo svoj vyznam
no potom nevidim dovod na moznost reagovania na inzerat (kedze vsetko sa da vydiskutovat akymkolvek inym sposobom, IM/SS, mobil, mail)
UP-nut = vyzdvihnut inzerat akymkolvek prispevkom/reakciou v inzerate (podla stareho bazaru)
to co popisujes ty, je obnovenie inzeratu po expiracii (uplynuti doby platnosti inzeratu)
myslim, ze to su dve rozdielne veci
hej, mas pravdu v tom, ze v starom bazari to malo svoj vyznam
no potom nevidim dovod na moznost reagovania na inzerat (kedze vsetko sa da vydiskutovat akymkolvek inym sposobom, IM/SS, mobil, mail)
-
audiotrack
VIP
Dovoluje ti bazos komentovať inzeráty? Dovoluje ti po 3 dňoch znova svoj inzerát hodiť na "vrch"? Nie, tak buď rád že my ti to dovolujeme lebo to zpoplatníme pre premium inzerentov a bude
Neviem čo ti tak vadí koho inzerát bude na prvej strane, keď aj tak 90% potenciálnych kupujúcich si hneď zvolí kategoriu ktorú chce a nečíta všetko rad radom
audiotrack - ja netvrdim, ze to je "zle"
no, hovorilo sa nieco o novom bazari (aka. forum), a zatial sa to podoba iba na kopiu bazosu, s pokecom pod inzeratom
mozno by sa pre menej chapavych zislo napisat aj Pravidla bazaru, zadavania inzeratu, a vysvetlit im ako funguje to UP-ovanie, resp. vyzdvihovanie inzeratov (vecsina to asi nepochopila)
btw, uz ked sme pri tych kategoriach, chybaju mi tam Hracky, Erotika, a mohol by som pokracovat
taktiez v moznostiach vkaldania inzeratu by potesila moznost vyberu sposobu dorucenia (Posta, Osobne), sposob platby (hotovost, na ucte, ...), lokalita
... ked uz sa to tak napadne podoba na bazos
no, hovorilo sa nieco o novom bazari (aka. forum), a zatial sa to podoba iba na kopiu bazosu, s pokecom pod inzeratom
mozno by sa pre menej chapavych zislo napisat aj Pravidla bazaru, zadavania inzeratu, a vysvetlit im ako funguje to UP-ovanie, resp. vyzdvihovanie inzeratov (vecsina to asi nepochopila)
btw, uz ked sme pri tych kategoriach, chybaju mi tam Hracky, Erotika, a mohol by som pokracovat
taktiez v moznostiach vkaldania inzeratu by potesila moznost vyberu sposobu dorucenia (Posta, Osobne), sposob platby (hotovost, na ucte, ...), lokalita
... ked uz sa to tak napadne podoba na bazos