Lutujem ze som to nespravil
Re: Lutujem ze som to nespravil
ja uz som premarnil milion sanci co sa tyka dievcata ci sexu ci niecoho podobneho a nechcem to radsej rozoberat lebo sa nad tym len zbytocne rozculim =)
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja lutujem velmi vela veci ,hlavne to ze som pokazil nieco na com mi sakramentsky zalezalo ,stal na tom moj zivot a teraz je vsetko prec ,skratka na vsetko sa raz doplaca ,(zial )
Lutujem kopu vecí ktoré by so mnespravil už 2 krát.
1. asi by som nikdy nešiel za mojou kamarátkou, a nesklamal ju
2. keby som tam šiel, riadil by som sa: (Radšej lutovať toho čo som urobil ako lutovať toho že som neurobil nič
)
1. asi by som nikdy nešiel za mojou kamarátkou, a nesklamal ju
2. keby som tam šiel, riadil by som sa: (Radšej lutovať toho čo som urobil ako lutovať toho že som neurobil nič
-
adox
Light Professional
Presne to istéDeLay napísal:ja uz som premarnil milion sanci co sa tyka dievcata ci sexu ci niecoho podobneho a nechcem to radsej rozoberat lebo sa nad tym len zbytocne rozculim =)
seriozne zacinam lutovat to ze som sa snazil byt co najviac trpezlivy co sa tyka mojho spolubyvajuceho... mal som mu vymedzit to co si moze dovolit ci uz voci mne alebo celkovo v byte hned odzaciatku a teraz by som mozno nemal chut ho zabit kazdu sekundu kazdeho dna....
resp. lutujem, ze ked zacal vyskakovat ze som mu neposkakal trosku po usmeve, bol by pokoj a nenadaval by cely privat teraz
dalej lutujem ze aj ked som sa snazil byt pri jednej babe co najviac trpezlivy, tak som to nevydrzal a vybafol na nu vsetko... vysoko pravdepodobne ze keby som este 2-3 tyzdne pokracoval v nastolenom trende tak je moja... ale hold... takto nemam nic a radsej ju uz ani nechcem vidiet, lebo mi to furt pripomenie ze som debil a ze zeny su nerozhodne kravy
resp. lutujem, ze ked zacal vyskakovat ze som mu neposkakal trosku po usmeve, bol by pokoj a nenadaval by cely privat teraz
dalej lutujem ze aj ked som sa snazil byt pri jednej babe co najviac trpezlivy, tak som to nevydrzal a vybafol na nu vsetko... vysoko pravdepodobne ze keby som este 2-3 tyzdne pokracoval v nastolenom trende tak je moja... ale hold... takto nemam nic a radsej ju uz ani nechcem vidiet, lebo mi to furt pripomenie ze som debil a ze zeny su nerozhodne kravy
ľutujem že som bol kedysi taky tvrdohlavy a hádal sa s naj kamarátkou (ktorá mohla byť možno niečo viac) a že som bol k nej taky drsny
Budem si to vyčítať ešte hodnú chviľu keďže znamenala pre mňa veľmi veľa...kvoli hadkam sa to šecko pokazilo a časom si našla už iného .. 
ľutujem že som prestal pred 10 rokmi robiť hudbu... teraz sa už k tomu ťažko vracia.
ak by som aj nič s tým nedokázal, tak by som mal aspoň zmysluplný koníček.
ak by som aj nič s tým nedokázal, tak by som mal aspoň zmysluplný koníček.
Lutujem že som si kupoval použitý noťas za 300€
a k vzťahom lutujem že som poslal k vode moju prvú lásku hned v prvý večer , holt 14 ročný soplák ...
ja lutujem viac veci, ktore som spravil alebo nespravil ... napr. ze som nesiel s kamaratkou, ktora sa mi paci busom minulu nedelu do mesta kam chodime do skoly ked som mohol (obaja do inej skoly ale v tom istom meste), a teraz ju nebudem vidiet riadne dlhu dobu, to bola asi posledna sanca tento semester byt s nou 
lutujem, ked mam obdobia, ze som uzavreta a ludi len tak obchadzam, nie som schopna vytvorit si k nim vztah.
kathleen:Plne chápem.
Ja ľutujem,že som nikdy nezažila Les Garoton.Teraz už nie je a nebude a ja som už stará a opatrná.

Ja ľutujem,že som nikdy nezažila Les Garoton.Teraz už nie je a nebude a ja som už stará a opatrná.
-
Peter_Retep
VIP
nelutujem vo svojom zivote asi nic....vsetko boli moje rozhodnutia, ktore napokon prispeli k tomu ze ma zivot sformoval do toho co som 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
lutujem vas
clovek by nemal svoje rozhodnutia lutovat ani casom - resp. by sa v tych pocitoch nemal moc hrabat, pretoze tym spochybnuje SVOJE rozhodnutia, ktore ucinil v nejakom case na zaklade nejakeho mnozstva informacii ... clovek, ktory lutuje co spravil, alebo nespravil vlastne spochybnuje svoju svojpravnost a schopnost robit rozhodnutia podla svojho presvedcenia spravne
clovek by nemal svoje rozhodnutia lutovat ani casom - resp. by sa v tych pocitoch nemal moc hrabat, pretoze tym spochybnuje SVOJE rozhodnutia, ktore ucinil v nejakom case na zaklade nejakeho mnozstva informacii ... clovek, ktory lutuje co spravil, alebo nespravil vlastne spochybnuje svoju svojpravnost a schopnost robit rozhodnutia podla svojho presvedcenia spravne
chytim sa jedneho znameho vyroku
Neľutujem nič, čo som kedy spravil, lebo vtedy mi to pripadalo byť správne
Neľutujem nič, čo som kedy spravil, lebo vtedy mi to pripadalo byť správne
ja ľutujem že pred dvomi týždnami sa mi podarilo bližšie spoznať jednu super babu,a mohol som jej tolko krát pvoedať že sa mi páči, a pri tom neviem prečo som jej to nepovedal lebo viem že aj ja sa jej páčim a teraz už nemá tolko času na chodenie von ani ja nie lebo škola
( takže sa tým trápim a lutujem to už sme mohli byt spolu teraz tak najbližšie budem mat šancu až v Júni..už nech je jún 
lutujem, ze som v piatok/sobotu tomu curakovi jednu nezavesil... ale u nej by som si to posral asi nadobro
robme veci tak aby sme ich nemuseli lutovat 
To sa ľahko hovorí,ale ťažšie koná ...
Žeby som niečo lutoval alebo ma niečo žralo zvnútra, tak to nie. Ale je mnoho vecí, ktoré by som dnes spravil inak a mnoho situácií, v ktorých by som sa teraz inak zachoval a inak ich riešil. V podstate veci som sa však učil na svojich chybách, takže koniec koncov práve vďaka tomu by som teraz jednal inak 
Ja lutujem ze som sa zamiloval do jedneho dievcata, ktore si to nevazi a iba to vyuziva. No ja ju mam stale rad aj ked neviem preco..Az kvoli nej neviem spavat