Mp3 do cca 50 €
Mp3 do cca 50 €
Zdravim, planujem kupit nejaky prehravac, a kedze do tychto veci moc nevidim, rad si necham poradit.
Hlavnymi kriteriami su kapacita aspon 4 GB, musi vediet prehravat AUDIO vo formate mp4. Nech je co najmensi, najlahsi a nestoji viac ako 50 €. Chcem to cisto iba na hudbu.
Ak by sa tu nasiel niekto ochotny poradit, vopred dakujem.
Hlavnymi kriteriami su kapacita aspon 4 GB, musi vediet prehravat AUDIO vo formate mp4. Nech je co najmensi, najlahsi a nestoji viac ako 50 €. Chcem to cisto iba na hudbu.
Ak by sa tu nasiel niekto ochotny poradit, vopred dakujem.
Re: Mp3 do cca 50 €
Chcel si čo najmenší, najľahší.... a 50Eur je dosť malý rozpočet...
Tak buď
http://datacomp.sk/philips-mp3-sa2vbe04 ... 85522.html
alebo, len so msi neni istí, či prehráva aj MP4
http://datacomp.sk/sony-mp3-nwz-b143b-4 ... 44920.html
Tak buď
http://datacomp.sk/philips-mp3-sa2vbe04 ... 85522.html
alebo, len so msi neni istí, či prehráva aj MP4
http://datacomp.sk/sony-mp3-nwz-b143b-4 ... 44920.html
-
Ryan Giggs
VIP
Maly a ľahky je Sansa Clip+. Viď vyššie. No hlavne ma špičkovy zvuk. Len s tym mp4 si nie som isty. Snaď s rockboxom (alternativny firmver) by to mohol vedieť.
Ja by som bral radsej nieco od Creativu napr.: http://www.alza.sk/creative-zen-style-3 ... 164346.htm
ale to je na tebe
ale to je na tebe
-
Ryan Giggs
VIP
Chce niečo male a ty mu tu navrhneš veľku kravu.
No asi mas aj pravdu,nevsimol som si ze ma skoro 8cmRyan Giggs napísal:Chce niečo male a ty mu tu navrhneš veľku kravu.
Po tom Clip-e som tiez pokukoval, aspon teraz viem, ze neuvazujem uplne scestne
Tie Mp4 by zvladnut mal, aspon co som zazrel v diskusii pri jednej recenzii.. A tiez ma v niektorych e-shopoch zaujimavu cenu..
Tiez sa mi pozdava aj ten Sony NWZ-B143B, resp. 153, ktory tu dal 1C3.. Nepodarilo sa vsak zistit, ci tam tie mp4ky prehram alebo nie.. Povedzme, ze ano, potom ktory z tychto dvoch by bola lepsia volba? Ak zohladnime vsetky plusy a minusy..
Tiez sa mi pozdava aj ten Sony NWZ-B143B, resp. 153, ktory tu dal 1C3.. Nepodarilo sa vsak zistit, ci tam tie mp4ky prehram alebo nie.. Povedzme, ze ano, potom ktory z tychto dvoch by bola lepsia volba? Ak zohladnime vsetky plusy a minusy..
Ja viem ze je to odveci prispevok, ale co keby si tych 50e usetril a kupil si o to drahsi mobil? Ved prehravac je uz v kazdom a aj pamate su uz pomerne velke. Hm? Naco nosit x krabiciek ked staci jedna.
Ja mam clip+ uz dost dlho a nevymenil by som za nic.....male, sikovne, ani neviem ze ho mam.......u mna cislo1 lebo fakt nerad vytahujem tie "obrovske" telefony 
+je to fakt kvalitna mp3-ka po zvukovej stranke
+je to fakt kvalitna mp3-ka po zvukovej stranke
Telefon som ako prehravac pouzival doteraz, uz mi ale stacilo.. Ked mi posledny telefon odisiel, rozhodol som sa telefon pouzivat len na to, na co je primarne urceny, mam teda teraz jednoduchy, lacny, no sikovny telefonik, na ktorom sa snad nema co pokazit
Okrem toho pomerne dost cestujem, a teda mi nevyhovuje ked sa mi zbytocne pri pocuvani hudby mina baterka na telefone..
A ci budem nosit dve male /maly telefon + mala 'empetrojka'/ alebo jednu vacsiu "krabicku" je mi celkom jedno..
OK, asi sa teda rozhodnem pre ten clip..
to h.olub: prosim ta, mozem mi potvrdit, ci to prehrava tie mp4 alebo nie? vdaka
A ci budem nosit dve male /maly telefon + mala 'empetrojka'/ alebo jednu vacsiu "krabicku" je mi celkom jedno..
OK, asi sa teda rozhodnem pre ten clip..
to h.olub: prosim ta, mozem mi potvrdit, ci to prehrava tie mp4 alebo nie? vdaka
no oficialne ho nepodporuje, a rockbox nemam spraveny takze to ti neviem povedat.......ale nedavno som pisal s uzivatelom mirot106 ktory mal spraveny rockbox, takze skus mu napisat ss alebo nech sa vyjadry do temy 
-
Ryan Giggs
VIP
Sice ma len 8 cm, ale oproti ostatnym čo tu boli uvedene, či sa ti to pači alebo nie to veľke je.FUZE napísal: No asi mas aj pravdu,nevsimol som si ze ma skoro 8cmSory
Podľa mňa určite Clip +. Ma lepši zvuk, prehra viac formatov, ma lepšiu vybavu, vďaka rockboxu viac možnosti, pamäť sa da "zväčšiť" (micro SD).Kufor napísal:potom ktory z tychto dvoch by bola lepsia volba? Ak zohladnime vsetky plusy a minusy..
A co taky iRiver E30 ?
Maly,lahky,dlha vydrz baterie.
Maly,lahky,dlha vydrz baterie.
-
Ryan Giggs
VIP
E30 je sice dobry, ale tiež nekorešponduje s požiadavkou o čo najmenšie rozmery.
-
PAPA_CHUBBY
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Sony je co sa tyka mp3 dobra volba, avsak radil by som ti sa vyhnut prave tej B413ke a vsetkym s podobnym ovladanim. Nehovorim ze nefunguje avsak ak castejsie preskakujes songy nie je to prave to najlepsie ovladanie.
ja ti predám mp4ku za 50€ dotykový displej 8gb pamäťe plus rozšíriteľné o 16gb microsd TEAC mp-540 je jak nová a pekná tenká štýlova
Tak dnes som sa konecne dostal domov a vzal do ruky ten Clip+. Mp4 s povodnym firmwarom ozaj neprehraval, dal som tam vsak Rockbox, ktory si s nimi hravo poradi. Pisem to tu, aby to mohol neskor najst niekto, kto bude riesit podobny problem ako ja.
Celkovo je prehravac presne podla mojich predstav, resp. s Rockboxom moje predstavy vysoko predci
Tak este raz velke dik za radu.
Celkovo je prehravac presne podla mojich predstav, resp. s Rockboxom moje predstavy vysoko predci