Sony Ericsson XPERIA X10 alebo Apple iPhone 3GS 32GB

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
moosha
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Sony Ericsson XPERIA X10 alebo Apple iPhone 3GS 32GB

Príspevok od používateľa moosha »

No, takze. Mal som v plane ist von, ale ošikam jeden autobus v nasom riedkom kosickom MHD a vysvetlim ti to po poriadku, macko.

1. ja som svoj prispevok napisal v juni minuleho roku. TY IDIOT. Odvtedy sa ceny hardveru TROSKU pohli. TY IDIOT. (once more).
2. 24 mesiacov nie je jeden rok, ale neviem ci sa mam smiat alebo plakat.
3. uz par dni je vonku nova rada MacBookov Pro (po jeden si zajtra idem do iStore, dilinko :-* ) s i5 a HD3000, vacsimi diskami etc.
4. na Ejč Pí ProBúk nebezi Mac OS X, co je asi dvanastmilionovkrat lepsi operacny system ako Vindovs (s ktorym sa po cca desiatich rokoch NADOBRO LUČIM, SEVAAAS)
5. nie je z hliniku, ma menej kvalitne spracovanie, hoci nie je to uplny odpad ako Asus alebo Ejsr
6. VŽIVOTE si NIČ od Apple nemal v ruke, alebo si to nevlastnil. Lebo taketo dementne reči by si z ust nevypustil.

...vyborne, stiham ten bus este, cau, zajtra sa vidime u Apple resellera ako si spokojne odkracujem so svojou bielou krabicou s MacBookom Pro v ruke :)
D.I.K.
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa D.I.K. »

moosha napísal: 6. VŽIVOTE si NIČ od Apple nemal v ruke, alebo si to nevlastnil. Lebo taketo dementne reči by si z ust nevypustil.
aj ja to môžem dokázať fotkou pri profile ket chceš
ArAsHiD
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

moosha napísal:No, takze. Mal som v plane ist von, ale ošikam jeden autobus v nasom riedkom kosickom MHD a vysvetlim ti to po poriadku, macko.

1. ja som svoj prispevok napisal v juni minuleho roku. TY IDIOT. Odvtedy sa ceny hardveru TROSKU pohli. TY IDIOT. (once more).
2. 24 mesiacov nie je jeden rok, ale neviem ci sa mam smiat alebo plakat.
3. uz par dni je vonku nova rada MacBookov Pro (po jeden si zajtra idem do iStore, dilinko :-* ) s i5 a HD3000, vacsimi diskami etc.
4. na Ejč Pí ProBúk nebezi Mac OS X, co je asi dvanastmilionovkrat lepsi operacny system ako Vindovs (s ktorym sa po cca desiatich rokoch NADOBRO LUČIM, SEVAAAS)
5. nie je z hliniku, ma menej kvalitne spracovanie, hoci nie je to uplny odpad ako Asus alebo Ejsr
6. VŽIVOTE si NIČ od Apple nemal v ruke, alebo si to nevlastnil. Lebo taketo dementne reči by si z ust nevypustil.
Pokial sa nemýlim, tak krabica na novších sériach už je viac-menej čierna s menšími prvkami bielej :D :P
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ta krabica je na Apple pocitacoch biela uz peknych par rokov. A hej mucko, dokaz to. Ale nie ze mi odfotis iPod shuffle alebo stare nano.
phatres1994
Star
Star

Príspevok od používateľa phatres1994 »

wtf to co je to ti za tema?..sami nerd a troll omg....ja mam doma ipjone 2g mama ma iphone 3g a teraz som si kupil bazarovy 3gs 32gb...rozmyslal som nad desire ale nakoniec som vzal iphone kvoli tomu ze uz som mal aj 2g a sestra ma doma tu xperiu..popravde ked kuknem na ten se az mi je zle ked to porovnam s iphonom..nedjem tu rozoberat ziadne tazke programi alebo co ale proste ked kuknem na menu v se a na iphone tak jasny vitaz iphone...galeria...sms a plno tychto obycajnych veci vsetko mi viac vyhovuje na iphone a dalsia vec je ten vami prekliaty itunes..popravde..ktora lama si dnes posiela veci cez bluetooth?..to ako moji kamosi..citujem..to co mas za debilny telefon ked ani bluetooth ani infra nema..no vysvetlite im...zvuk je na iphone uplne iny ako na tom se...a dalsi kopec malickosti ktore robia telefon..a este..co je na tom androide take skvele?.da sa z neho volat lacnejsie ze ho tam kazdy povysuje nad ios....ja v tom nevidim ziadnu vyhru...mozno vam vobec nedava zmysel co tu pisem ale tak je neskoro vecer a som totalne rozculeny z tychto tu trolov co si kupia v zivote niaky better telefon lebo doteraz ficali na s55 a stiahnu si niaku hru z netu a su z toho taky stastny ze nad tym onanuju ako je to mozne
ArAsHiD
Professional
Professional

moosha napísal:Ta krabica je na Apple pocitacoch biela uz peknych par rokov. A hej mucko, dokaz to. Ale nie ze mi odfotis iPod shuffle alebo stare nano.
Na kamarátovom Macbooku Air(ten najnovší) bola krabica z bokov čierna.Na 100%.Ale toto je ozaj primitívna diskusia...
Filipito
Darca
Darca

Sony Ericsson XPERIA X10 alebo Apple iPhone 3GS 32GB

Príspevok od používateľa Filipito »

Kamaratovho kamarata kamaratov kamarat, ved samozrejme :)
ArAsHiD
Professional
Professional

:dedko:
Filipito napísal:Kamaratovho kamarata kamaratov kamarat, ved samozrejme :)
Kôň môjho nevlastného bratranca z tretieho kolena :dedko: :dedko: :smt049
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Thug určhité.

http://www.collectibles-articles.com/an ... 927693.jpg

Tolko ciernej ze mi pixely vypalilo. Ale ano, tie krabice boli kedysi cierne, ale kedze je to nesetrne k zivotnemu prostrediu, tak Apple bali nove vyrobky do bielych krabic. (sam mam doma ciernu krabicu od iPhonu 3Gs, ciernu krabicu od Universal Docku, ale zato bielu od iPhonu 4, bielu od iPodu nano, zajtra pride biela od Macu...)
ArAsHiD
Professional
Professional

Moja chyba(vrch nie boky) http://m.youtube.com/index?desktop_uri= ... 8Wn2PiI54Q
Ale ok, je to iba nejak nafarbené :smt033
Marta35
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Marta35 »

3GS je už za nami...iPhpne maniaci sa už zaľúbili do 4G a preto by som v tomto prípade kľudne hlasoval na xperiu... Ináč, dúfam, že v budúcnosti si nebude tak veľa ludí kupovať iPhony, pretože existuje veľa pekných a dobrých telefónov, ktoré vedia viac, alebo presne toľko, čo jeden iphone, ale predsa si ľudia šporia na iphone len preto, lebo to je IPHONE.... :smt081
Filipito
Darca
Darca

radšej 3GS ako neakú Xperiu, radšej 3G ako Xperiu.
a iPhone 4 nie je 4G
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

radsej xperiu ako 3G alebo 3GS
nely
Novice
Novice

Príspevok od používateľa nely »

Ahojte,
aj ja som pred kúpou mobilu, ale iPhone nemôžem dovoliť. Chcela by som spýtať, či kto má desinu,je s ním spokojný? Dávnejšie som už mala SE, walkman mobil, ale po 1,5 rokov sa začali s ním byť problémi, dokonca som ho vymenila..na nokiu..ktorú som veľmi veľmi nemala rada, Se walkman mobil naproti, tú som ľúbila. Je to jedno, nokia teraz vypradla, a chcem kúpiť znova SE. Asi aj kvôli androidu, čítala som o markete a androide len dobré. Čo si myslíte?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

myslim, ze vsetko je napisane v tejto teme, alebo v teme Google Android
Marta35
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Marta35 »

dobre no, tak iPhone nie je 4G ale iba 4... tak ale to čo som chcela vlastne napísať, to sa dalo pochopiť. :) ja len proste nechápem, že čo je tá apple mánia... a je mi ľúto, keď s tým niekoho urazím, alebo neviem čo..dnes si proste ľudia kupujú iPhony už aj z módy...
bobula00
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa bobula00 »

podľa mňa teraz nie je taká apple mánia, napríklad všetkx moje kamarátky majú sony ericsson alebo samsung, ale nepoznám nikoho, ktorý by mal apple :?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

a kolko rokov maju tvoji kamarati?
Filipito
Darca
Darca

nie je žiadna mánia, len niekto nevie prekusnúť to že nemá najlepší telefón tak preto tu vytvára neake mánie a neviem čo...
som si vedomí toho že odteraz tu začne flame war, no nestojí to za tú srandu? :)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

kazdy bude respektovat, ze sucastou balenia apple je nastroj na brainwash ;)
Napísať odpoveď