Live For Speed ( LFS )
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Live For Speed ( LFS )
Ja len tak medzi recou, je to uplne iny format hry. Mozno tam su auta, ale ide o nieco dost odlisne.
Chceme hrat s kamaratom len tak dvaja len nejak neviem ten server urobit...stale pise ze Vase uzivatelske meno nebolo najdene (mate legalne LFS) ? a chceme to len na DEMO....co stym???
Aj ked chces hrat demo, tak si musis zalozit ucet na lfs.net, potom vam to pojde.
Ahaa
dakujem 
//autoeditácia príspevku (22 Feb 2011, 16:09)
Naslo server ale pise ze Vyprsal cas pripojenia...
//autoeditácia príspevku (22 Feb 2011, 16:09)
Naslo server ale pise ze Vyprsal cas pripojenia...
firewall? 
Vypnuty
aj tak to pise...
A ma verejnu IP?
Ano ano ma verejnuGothaR napísal:A ma verejnu IP?
-
skswat
Novice
Caute,
Ak by niekto mal zaujem, mozem zabezpecit plne funkcny server Demo, S1 alebo aj S2 s dobrou konektivitou a licencovanym AIRIO PROS Trackerom.
Takze ak by niekto chcem usporiadat nejaky sukromny turnaj tak neni problem, staci ma kontaktovat.
Kontakt mam v profile.
Pocas turnaju by organizatori dostali samozrejme Admin prava.
My LFS username: skswat
Ak by niekto mal zaujem, mozem zabezpecit plne funkcny server Demo, S1 alebo aj S2 s dobrou konektivitou a licencovanym AIRIO PROS Trackerom.
Takze ak by niekto chcem usporiadat nejaky sukromny turnaj tak neni problem, staci ma kontaktovat.
Pocas turnaju by organizatori dostali samozrejme Admin prava.
My LFS username: skswat
skswat sak urob nejaky non stop urcite by som hraval a niekedy by sme dalvali aj preteky alebo iba tak driftovaly ;D
-
Kayo
Light Expert
neviem čo je to za sprostá móda diskutovať o reálnosti áut v hrách. Myslím, že ak to pôjde týmto tempom, lepšej hry ako NfS Undercover sa asi nedočkám. Treba povedať toto: Ja ako HRÁČ beriem ohľad hlavne na zábavu, a nie na to ako sa auto správa na ceste v hre a v reále. Po ďalšie si myslím, že ak v hrách s rýchlymi autami nie sú policajti, nemám komu utekať, čo má za následok menej adrenalínu, takže o zábave nemôže byť ani reči. Hlavne kvôli tomuto ma SHIFT 1 a 2 vôbec nebaví. Bez polišov + zbytočne realistické sa správanie áut. Hovorím čisto ako hráč, že taká hra je jednoznačným krokom späť. Dúfam, že sa veľké firmy polepšia a už nebudú zabúdať na záruku kvality - naháňačky s policajtami 
Ale ak sa mýlim a v Live for Speed sa stretnem aj s policajtami s namakanými kárami, okamžite to nainštalujem.
Tak či onak, ak niekto predsa len pozná skôr arkádové poňatie závodov ala NFS Most wanted alebo NFS Undercover, kde som mohol blúdiť po celom meste, dajte vedieť.
Ale ak sa mýlim a v Live for Speed sa stretnem aj s policajtami s namakanými kárami, okamžite to nainštalujem.
Tak či onak, ak niekto predsa len pozná skôr arkádové poňatie závodov ala NFS Most wanted alebo NFS Undercover, kde som mohol blúdiť po celom meste, dajte vedieť.
NO v shift 2 vobec ale vobec neni realne spravanie aut tam je to proste debilne urobene 
Ty si hrac, ale priaznivci LFS a dalsich simulatorov oblubuju prave co najvacsiu mieru simulacie a priblizenia sa k realnemu spravaniu aut. Na to aby si si to vychutnal vsak treba volant s force feedbackom. A nuda bez policajtov? Pri online pretekoch ta nahana 10-20 superov a tym musis utekat, cize o adrenalin mas postarane (ak si vpredu a nekosis spoilerom travu okolo trate).
Ale nechapem preco to pises sem, pripada mi to ako pekny pokus o trolling, takze preto odpovedam viacmenej strucne
Kazdy ma rad nieco ine a mna viac bavi zvladanie realisticky sa spravajucich aut ako nahanacky v NFS. A ano, s policajtmi je sranda, ale NFS su pre mna hry, ktore staci dohrat raz a potom ma nebavia, naproti tomu mam v simulatoroch najazdene tisice kilometrov a stale ma to bavi 
Cize chod hrat NFS a LFS nechaj na pokoji, kazda hra ma svojich priaznivcov a kazdy chce hrat to, co mu vyhovuje.
PS: SHIFTy su od reality velmi, ale naozaj velmi vzdialene.
Ale nechapem preco to pises sem, pripada mi to ako pekny pokus o trolling, takze preto odpovedam viacmenej strucne
Cize chod hrat NFS a LFS nechaj na pokoji, kazda hra ma svojich priaznivcov a kazdy chce hrat to, co mu vyhovuje.
PS: SHIFTy su od reality velmi, ale naozaj velmi vzdialene.
-
Kayo
Light Expert
tak je to jasné. Nič som nepochopil. Myslel som, že LFS je hra, nie simulátor. Keďže už od čias, keď som hral hry na ZX Spectrume ignorujem simulátory, je jasné, že LFS nebude nikdy na mojom kompe nainštalovaná. 
Len mi je divné, že práve moderátor napíše niečo ako "LFS nechaj na pokoji" a bráni sa diskusii, polemike, kritiky atď. Dnes už môže byť moderátorom asi fakt hocikto.
Len mi je divné, že práve moderátor napíše niečo ako "LFS nechaj na pokoji" a bráni sa diskusii, polemike, kritiky atď. Dnes už môže byť moderátorom asi fakt hocikto.
To preto, lebo toto nie je diskusia. Sam si teraz priznal, ze tomu nerozumies. Mne to pripada ako keby si kritizoval sirup za to, ze je sladky. LFS ma byt realisticka hra, nikdy nemala za ciel bavit co najviac ludi, ale uspokojit nadsencov (predovsetkym trojicu vyvojarov), na to teraz doplaca pomalym vyvojom, pretoze vyvojari chcu mat LFS podla seba a na nazory komunity velmi neprihliadaju - nechcu ziadne mody ani rozsirenie vyvojarskeho timu.
Kayo, ked ti chyba adrenalin bez policajtov, tak pri zavodeni, bars aj pocitacovom (a LFS mi to splna dost, aj ked len pocitacovo) su niekedy okamziky take napinave, az sa mi spotia ruky a prepotim volant... Pri zavodeni nie je nic krajsie, ako fairplay boj, dvere na dvere, taktizovanie atd... Pri, mne blizsich, driftoch... ak je sutaz a idu sa battly, srdcervuce nastrely v neskutocnych uhloch a s dverami tesne od toho druheho... to je ten pravy sutazny duch, to prave, co nas, simulatory milujucich ludi, bavi... nie nejaka monotonna nahanacka s policajtmi, kde im ujdes uz po 100-ty krat vyskusanym sposobom 
inak neviete mi poradit nejaku super mapu na driftovanie a nejake auto na drifty
lebo ja neviem nic najst
(mapa najlepsie taka aby tam boli aj taka ako volna jazda myslim
ze okolo kuzelov aj ak chapete
)
-
moosha
Darca
XRT/FZ5/RB4. A layoutov je na Internetoch plno, staci si len vybrat nejaky s vysokym hodnotenim. Taktiez na serveroch, kde sa sustreduju drifteri je zvacsa uploadnuty a nahodeny nejaky layout - takze nie je problem ho stiahnut.
caw prosim oskusa niekto toto auto http://lfsmods.com/2009/11/xrgxrt-240sx-drift-machine/ mne nechce ist 
ze ti hanba zuby nebrusi... radsej sa poriadne naucit jazdit ako okukovat auto supera... (ano, nemam rad mody)