Umytie čelného skla..?
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Umytie čelného skla..?
Zdravíčko chcem sa opýtať s čím by som mal umýť čelné sklo aby tam potom ale nezostali čmuhy, obyčajným Clin-om alebo okenou to nejde lebo ked zasvieti slnko pekne tak vidím makové H..
tak poprosil by so mak máte rovnaký problém von s tým.. a jedná sa o umytie okna z vnútra..
Re: Umytie čelného skla..?
1. Vycistim ho handrickou namocenou v cistej vode.
2. Handricku preplachnem a vyzmykam co najviac.
3. Pretrem sklo este raz.
4. Po vyschnuti ak vidim nejake flaky od vody tak sklo prelestim suchou svedskou utierkou.
Ten sposob mi funguje najlepsie, nepouzivam ziadne cistice na sklo, pretoze som vzdy po ich aplikovani mal sklo trosku mastne co mi vadilo pri dazdi.
2. Handricku preplachnem a vyzmykam co najviac.
3. Pretrem sklo este raz.
4. Po vyschnuti ak vidim nejake flaky od vody tak sklo prelestim suchou svedskou utierkou.
Ten sposob mi funguje najlepsie, nepouzivam ziadne cistice na sklo, pretoze som vzdy po ich aplikovani mal sklo trosku mastne co mi vadilo pri dazdi.
ja pouzivam okenu, jelenicu a ziadne cmuhy nevidno.... ked pouzijes nejaku bielu handricku ktora nezanechava chlpy alebo rovno radsej nejaku specialnu antistaticku utierku..dostanes to kupit v kazdom obchode s autoprislusenstvom.... taktiez je dostat aj vela specialnych pripravkov presne na okna....staci len vyskusat
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
predpokladam, ze ide o umyvanie zvnutra
... nieje to cisticom, ale materialom ktorym cistic aplikujes ... mne sa osvedcila hociaka okena, alebo podobna sracka, ktorou jednou hociakou handrou zmyjes najvacsi brajgel a potom sklo dosucha utierat niecim makkym, co nenechava vlakna a ma velku savost 
ak sa jedna o okno zvonku - pred kazdym tahom si strieraciu hranu stierky otri do papiera
a na takto ocistene sklo aplikuj nove stierace (pretoze ked sa zo starych stanu rozotierace, tak mozes lestit co chces a kolko chces, ale staci aby raz presli okno a su tam zas smuhy
)
ak sa jedna o okno zvonku - pred kazdym tahom si strieraciu hranu stierky otri do papiera
-
D_I_C_K
Light Professional
diki...no asi ostanem pri tej svedskej handričke a okene... nechcem vražat €€do nejakych spevcialnych pripravkov ktoré majú asi takú učinnost ako okena..
-
hojko
Site Admin
Taktiez pouzivam Clin Windows alebo Okenu a nemam ziadny problem, umyjem to tak raz v priebehu mesiaca az dvoch a je to nadhera, niekedy mam pocit, ak je okno umyte aj z vonku, ze tam to okno nie je. Ale pocit trva, len kym auto nevyjde na nase zaprasene cesty a neostane zasrate od prachu a hmyzu.
Ty môj tiket, aká téma!
Sklo umyjem prvým, čo je po ruke, ak to necháva čmuhy, tak použijem niečo iné alebo pokrčím noviny a tými to vyleštím.
Frikso cim viac soferov tym viac skusenosti a tym viac rad ako rychlo a cim vylestit okno 
-
D_I_C_K
Light Professional
hach zas nie vždy noviny vyumývajú okno do čista.. skús si postaviť auto oproti slnku a zbadáš jak to je umyté...ak je fakt čisté tak poto msi fakt Skills čistič!:DD
-
RATZINGER666
Darca
suhlasim s friksom, umyvam tym, co najdem pod sedackou... pripadne rukavom... ak to nechava cmuhy, tak sa tvarim, ze ich nevidim 
Novinami to neumyvaj, ale lešti. T.j. umyješ, zotreš a suche (resp. mierne vlhke) začmuhovane okno vyleštiš pokrčenymi novinami (výhoda sú poruke). Žiadna veda, leštim tak okna aj na baraku, keď ich umývam.D_I_C_K napísal:hach zas nie vždy noviny vyumývajú okno do čista.. skús si postaviť auto oproti slnku a zbadáš jak to je umyté...ak je fakt čisté tak poto msi fakt Skills čistič!:DD
Ak to nedokážeš, tak v tescu predávajú handričky na leštenie okien napustene nejakou gebuzinou vonajucou po citronoch za €3. Skus to.
-
D_I_C_K
Light Professional
Hahah dik nie ostal som predca len pri tej klasike ..len som zistil že to treba trošku kvalitnejšie zmaknuť..a je to aj potom viditeľne lepšie...
-
Clean_Up
Professional
V ručných autoumyvárkach používajú na čistenie okien antistatickú penu. Napr. niečo také:
http://www.shop-mania.sk/nakupovat~onli ... 76416.html
http://www.shop-mania.sk/nakupovat~onli ... 76416.html