Nazdar.. co poviete na Energy Sistem 7502 r.vyr. 2010
ma to zakladne veci ako:
-dvb-t tuner,ext.antena
-avi,flv,rmb.. a ine video subory
-mp3,mp4,aac,wmw a ine
-photos,mic,e-books
bližsie http://www.alza.sk/energy-sistem-7516-1 ... 201177.htm
Co poviete nan? myslim ze pohode
Čo poviete na Energy Sistem 7502 ??
Re: Čo poviete na Energy Sistem 7502 ??
Uz uz som siel mat poznamku ku gramatikovi a hen, ono sa to fakt vola sistem 
Na pohlad sikovna krabicka, ktora ma styl, vsetko vie, urcite aj vsade bola. Za tu cenu jej chyba uz len hlinikove prevedenie a male i pred nazvom.
Ovsem, ak to ma pre teba realne vyuzitie, tak asi sotva tomu co vytknut. (napr. pre mna k zakladnym veciam nepatri ani tuner, ani prehravanie video suborov, fotiek, e-knih, mozno v pripade nudze nejaka ta hudba)
Na pohlad sikovna krabicka, ktora ma styl, vsetko vie, urcite aj vsade bola. Za tu cenu jej chyba uz len hlinikove prevedenie a male i pred nazvom.
Ovsem, ak to ma pre teba realne vyuzitie, tak asi sotva tomu co vytknut. (napr. pre mna k zakladnym veciam nepatri ani tuner, ani prehravanie video suborov, fotiek, e-knih, mozno v pripade nudze nejaka ta hudba)
-
Ryan Giggs
VIP
Je to predražene a je to brandovana čina. Za podstatne nižšiu cenu je Doonio X8 s rovnakymi parametrami (zrejme je to aj rovnaky vyrobok len s inou "nalepkou"). A Doonio je v našich končinach zabehnutejšia "značka" ako nejaky Energy Sistem.
http://www.mall.sk/pamatove-mp3-mp4-pre ... b?v=424436
http://www.mall.sk/pamatove-mp3-mp4-pre ... b?v=424436
uvidime.. Doonio som pozeral recenzie ale moc kladu nebolo nema to napajak na lepsiu antenu a nepaci sa mi ten Iphone style
vcera si toto zariadenie kupila moja priatelka, za tial len zbezne som vyskusal
- TV - funguje super, dal som vyhladat stanice, naslo vsetky ceske ktore sa daju chytit ani antenu som nemusel vytahovat
- video - nahral som jeden film(avi) a bez problemov prehava
- mp3 - nahal som dva albumy, pekne si drzi adresarovu strukturu a bez problemov
zvuk som skusal len z reproduktora(sluchatka som mal v praci) ked je v miestnosti normalne ticho nieje problem pocut, v autobuse alebo vo vlaku uz by mohol byt problem
- TV - funguje super, dal som vyhladat stanice, naslo vsetky ceske ktore sa daju chytit ani antenu som nemusel vytahovat
- video - nahral som jeden film(avi) a bez problemov prehava
- mp3 - nahal som dva albumy, pekne si drzi adresarovu strukturu a bez problemov
zvuk som skusal len z reproduktora(sluchatka som mal v praci) ked je v miestnosti normalne ticho nieje problem pocut, v autobuse alebo vo vlaku uz by mohol byt problem
OT: v autobuse/vo vlaku cez repraky pustaju hudbu/filmy len debili... 
nasiel som to aj trochu lacnejsie nez na alze, ale vyzera dobry, len aky velky microSD si este musis dokupit, 16 gb...... Tak to je masinka 
no vo vlaku mozes byt v kupecku aj sam, som tak cestoval napr z Prahy az do Kosic(v podstate bol prazdny vlak)
v autobuse by si bol asi za blbca ale napr v aute uz by si to mohol chciet pouzivat(v novych autach by to problem nemal byt ale v mojej starej rachotine by som to asi nepocul)
v autobuse by si bol asi za blbca ale napr v aute uz by si to mohol chciet pouzivat(v novych autach by to problem nemal byt ale v mojej starej rachotine by som to asi nepocul)