Nový bazár

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
goten
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Nový bazár

Príspevok od používateľa goten »

A tu je odlišný spôsob chápania upnutia.
Tvoj up môže urobiť hocikto, hocakým príspevkom, ktorý je k veci alebo OT a hocikedy aj 20x denne.
Náš up môže urobiť len zakladateľ inzerátu po nami stanovenom čase.
Takže nie je o čom sa baviť. :)
A pokiaľ považuješ reakcie na tvoj inzerát za zbytočné, tak ich proste ignoruj a rieš to cez ss a mail.
Ak Vás bude veľa, čo nebudú chcieť komentáre k inzerátom, a my usúdime, že by to bolo pre bazár prínosné, tak sa môže zapnúť funkcia povolenia / zákazu komentárov k inzerátom.
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Ja si myslim, ze je to dobre vymyslene, par much sa casom vychyta a clovek si rychlo zvykne .. dobra praca :) :happyrespect:

a aj s tym upovanim, je to dobre vymyslene, nie ako niektory si upli inzerat aj 2x denne :roll:
a reakcie k inzeratu su tiez dobre, ak predavajuci zada cenu dohodou, aby ludia vedeli aku kto cenu nahodil, ponukol :)

//autoeditácia príspevku (28 Feb 2011, 15:23)
pripadne ak sa clovek chce len informovat aku ma hodnotu napriklad dane PC, aby ludia mohli reagovat
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

už sa dá zadať cena dohodou?
Mordecai
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Mordecai »

Meken - moznost informovania sa o cene zostavy som tam zatial nevidel, asi to bude tym, ze to je bazar?
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

A preco by si nemohol dat napriklad P (ze predavas notebook) , das tam cenu dohodou (ak to este nejde, tak to das do textu) a napises nech ti to ohodnotia, pripadne navrhnu cenu .. kludne sa to moze takto riesit.. logika
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Kedze som nestihol vytvorit novy inzerat, kym sa testovalo, tak ma napadla moznost "Nahlad" (aspon na prvej obrazovke to nieje).
Urcite nejaky novacik, ktory nikdy na hojkovi nebol a chce pridat inzerat, tak bude kus z toho tiez mimo, ze ako to asi bude vypadat.

popripade daky mini obrazkovy/video manual, ako vytorit inzerat a ako sa jednotliva polozka pri vytvarani zobrazuje vo finalnej podobe :)
Nechem spamovat inzeratom tetovacim, takze radsej pisem..

+ edit
Jedna gramaticka chyba a zle zobrazovanie pri pravidlach.

//opravene
Prílohy
fff.JPG
mmm273
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mmm273 »

hodila by sa pridat kategoria - herne konzoly a ich prislusenstvo ...

kazdopadne pacil sa mi viac stary bazar :?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Kategorii do bazaru by sa dalo pridat strasne vela, auto a moto by sa dalo podstatne rozsirit, aj pocitace by sa dali rozsirit este na jednotlive komponenty typu disky, graficke karty, sietove karty, disky atd..., rovnako by mobilne zariadenia mohli potriedit podla znacky ci systemu, elektro podla vyuzitia, velke rozsirenie by sa dalo spravit pri obleceni a podobne. Nechceli sme vsak robit az prilis vela kategorii, aby tam toho nebolo vela. Casom, ak sa bazar uchyti a bude tam toho vela, tak nic nebude branit, aby sa to viac sprehladnilo a pridali sa kategorie, ktore budu potrebne.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Tiež som rozmýšľal [neuveriteľné, čo? :D] nad viacerými kategóriami a dospel som ku rovnakému záveru ako hojko. Až sa to rozrastie a uchytí, tak šup ho na úroveň veľkých inzertných portálov.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Btw, k neustalym pripomienkam typu "je to zle, predtym to bolo lepsie, toto sa neda pouzivat a tamto sa mi nepaci" - co takto si uvedomit, ze hojko.com je v prvom rade diskusne forum, a vsetko typu "bazar, hry na fore", su len pridanou hodnotou, k uz tak dost velkemu projektu.

Iste, konstruktivne navrhy na zlepsenie su vitane, asi kvoli tomu aj vznikla tato tema, avsak vyplakavanie, ze stary bol lepsi a novy sa vam nepaci, nie su konstruktivne pripomienky. Uz len cakam, kedy sa ozve niekto, ze preco sa mu komentare pod inzeratmi, ci inzeraty samotne, nezaratavaju do poctu prispevkov na fore. Trosku sudnosti a racionalneho zmyslania "preco je toto takto a nie takto" urcite nebude na skodu ziadnemu z vas.

Mne osobne sa na sucasnom bazare oproti tomu staremu paci napr. to, ze mam moznost jednoducho vyfiltrovat iba tu oblast, o ktoru sa zaujimam, bez toho, aby som kazdy den videl tie iste, pre mna nezaujimave inzeraty, pri ktorych este clovek stracal prehlad, co je nove a co mesiac stare s bohatou diskusiou (vdaka upovaniu). Minimalne v tomto patri tvorcom moje dakujem.

A k navrhom - nie je mozne urobit pod sekciou Bazar, tu na fore, novu sekciu s nazvom Novy bazar, ktory by sa navonok tvaril ako kategoria (typu hardware, software, volna diskusia a pod.) pricom po odkilknuti by bol pouzivatel automaticky presmerovany na aktualny bazar?

Dalsia pripomienka - asi nie iba ja, som zvyknuty vratit sa na uvodnuu stranku kliknutim na hlavicku/logo, vlavo hore. V pripade, ze prezeram bazar, je pre mna neziaduce kliknutim na logo sa vratit na uvodnu stranku hojko.com, ale na uvodnu stranku bazaru s vypisom inzeratov tak, ako boli pridane. Viem, da sa tak prekliknut patricnym odkazom, ktory sa nenachadza tak daleko od loga, avsak zvyk...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

KoCi: s navrhmi suhlasim, tie kategorie by mohli byt jednoduchsie: Bazar a Diskusia k bazaru.
Mordecai
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Mordecai »

KoCi napísal:...Dalsia pripomienka - asi nie iba ja, som zvyknuty vratit sa na uvodnuu stranku kliknutim na hlavicku/logo, vlavo hore. V pripade, ze prezeram bazar, je pre mna neziaduce kliknutim na logo sa vratit na uvodnu stranku hojko.com, ale na uvodnu stranku bazaru s vypisom inzeratov tak, ako boli pridane. Viem, da sa tak prekliknut patricnym odkazom, ktory sa nenachadza tak daleko od loga, avsak zvyk...
KoCi a nestaci ti iba kliknut sem?
Prílohy
screen1.JPG
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Samozrejme ze staci, aj o tom pisem v poslednej vete citacie :), ale zvyk je zelezna kosela, to bol len navrh na taky drobny vylepsovak, za ktory sa nebudem hadzat o zem, ked neprejde :)
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Najviac mi tam chýba klasické tlačítko Označiť témy ako prečítané a farebné odlíšenie nových inzerátov.
Zelené neprečítané - Modré prečítané

Myslím si že to bola veľká výhoda oproti Bazošu. Takto sa v tých inzerátoch neviem zorientovať , od akého miesta som to už čítal ...

Tých inzerátov tu ešte nie je veľa a už mi to robí problémy. Ak sa to tu rozbehne , tak to bude chaos ako na Bazoši. Nedá sa pamätať každý prečítaný inzerát.

Najlepšie keby to tlačítko bolo aj pri jednotlivých kategóriách. Neviem či sa to dá naprogramovať aj takto dopodrobna.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

a ty čítaš všetky inzeráty?
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Tie náhľady obrázkov na hlavnej stránke by mohli byť väčšie , trebárs ako na ebay.com :)

A ešte jeden návrh. Privítal by som zobrazenie väčšieho počtu inzerátov na jednu stránku , lebo toto sa mi zdá málo. Alebo najlepšie zvoliť si takú možnosť aká mi vyhovuje. Napr. 20 , 50 , 100.

//autoeditácia príspevku (01 Mar 2011, 20:50)
Bude aj vyhľadávanie v Bazári ? :)

//autoeditácia príspevku (01 Mar 2011, 20:55)
Tak som sa sekol :? To vyhľadávanie tam je , ale nejak mi nič nevie nájsť medzi tými inzerátmi ... Je to funkčné ?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Vyhľadávanie v bazári je. 20 inzerátov na stranu sa ti zdá málo a aj tak si ich nikde nezoscroloval až dole keď si ho nenašiel
goten
VIP
VIP

Keď chceš väčší obrázok, tak si ho zväčši. Samozrejme max. do veľkosti, ktorá bola uploadnutá inzerentom.
zv_obr_baz.jpg
zv_obr_baz.jpg (14.54 KiB) 1248 zobrazení
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Sila zvyku :D
Ja som to tlačítko hľadal vpravo hore ako zvyčajne ...
Ale fakt mi to nič nenájde. Môžem tam zadať slovo aké chcem :(
Prílohy
MWSnap002.jpg
goten
VIP
VIP

Čo chceš vyhľadávať, keď na koniec hľadaného slova nenapíšeš hviezdičku? :roll:
Napísať odpoveď