cerpadlo netaha benzin ROVER 414

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
RoQa
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

cerpadlo netaha benzin ROVER 414

Príspevok od používateľa RoQa »

Zdravim mam toto auto 1.4 benzin a palivo mi predvcerom doslo . dolial som ho tam ale napriek tomu nenastartuje . dal som dole sviecky chcel som ho trochu odvzdusnit ale nepomaha . moze byt vadne cerpadlo ? je tam nejaka membrana co moze prasknut ??? dolial som tam asi 14 l .
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: cerpadlo netaha benzin ROVER 414

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

a palivo Ti teda nenataha? necitis cerstvy benzin od sviecok?
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

sviecky som utrel a su suche po tom akio dam kluc do startovecej polohoy ( pcut cerpadlo) ale sviecky su suche ...
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Acer01 »

No len ci mu tlaci vobec benzin do rampy,.... to ze cerpadlo pocut je pekne...
Skusil by som odpojit privodnu hadicku ku rampe,karbesu atd podla toho co tam ma a skusil startovat,ci potecie benzin.. je mozne ze sa zavzdusnil,alebo si nalial malo benzinu a cerpadlo nieje cele ponorene a taha aj vzduch,co je v tvojom pripade minus...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

pri zavzdusnenom by aspon sem-tam odkoplo, neverim, ze by len tocil stale naprazdno... ale inde problem byt nemoze, ak to zacalo robit hned po vyprazdneni a naplneni nadrze... benzinu je dost, 14l staci bohate...

aby sme to vylucili, spytam sa takto: snazi sa motor chytit alebo iba toci naprazdno? mal si problemy so startovanim aj predtym? snazil si sa to natocit aj s prazdnou nadrzou?
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

No len 5L ti ligne akoze rezerva..ja by som tam nalial este 10L nic tym nepokazi ... nech je cele cerpadlo ponorene,.....
Treba nech napise chalan co vsetko skusil a ci nastala nejaka zmena,co sme mu pisali predtym...
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

tak ja by som mu asi poradil tolko, dobit baterku (pokial dlhsie tocil starterom), vytiahnut lano, zapnut za druhe auto a tahat kym auto nechyti.. to moze byt kludne aj 2 kilometre kym sa motoru uraci odpalit. neviem ci ma rover retaz alebo remenovy rozvod, tak pri rozthaovani pomaly so spojkou, alebo pomoct startrom... je to drasticky sposob, ale asi najrychlejsi..

///tomasmate - nezabudol som spomenut, ze servis hradim ja. aku skodu sposobis na aute ked ho budes roztahovat, popripade pustis dole kopcom? kazdy normalny clovek tam hodi trojku-stvorku a nie jednotku alebo dvojku.. a ked tomu pomozes startrom, tak nemas co pokazit ani ked ma ako rozvod remen. nie raz som rozstahoval AUDI A3 1.6i a aj A6, Pajero, L200, VW Transporter a vsetko chytilo a doteraz vrci
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no tak problem vyrieseny ... na jednom Rover fore som sa docital , ze to ma nejake dvojkomorove cerpadlo a ozaj trebalo viac benzinu :) 25-30 L !!! nalial som a chytilo na prvu supu ... trosku ma znepokojuje ze kamarat sa ho snazil roztahovat a skusal dokonca aj na 1tke ... ak by sa nieco stalo s rozvodami pocitil by som to hned ??
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

No jednotke sa nedoporucuje roztahovat... ak mas slabsi remen je riziko ze skoci rozvod... a ano pocitil by si to hned kedze by bolo ine casovanie ....
Napísať odpoveď