ako instalovat vela her naras
ako instalovat vela her naras
cavte
stahol som si hry na mobil.je ih okolo 300 co by nebol problem ale nece sa mi ih po jednom instalovat...nepoznate neaku aplikaciu do ktorej dam te aplikacie a ona mi ih nainstaluje postupne?ak ano tak napiste nazov abo mi ju dajte do prilohy...a ak nekto pozna iny sposob neh poradi...
stahol som si hry na mobil.je ih okolo 300 co by nebol problem ale nece sa mi ih po jednom instalovat...nepoznate neaku aplikaciu do ktorej dam te aplikacie a ona mi ih nainstaluje postupne?ak ano tak napiste nazov abo mi ju dajte do prilohy...a ak nekto pozna iny sposob neh poradi...
-
yoggy
Re: ako instalovat vela her naras
take niečo neexistuje
alebo hej 
nebuď lenivý a naištaluj si ich po jednom lebo potom by to nezvládol mobil
nebuď lenivý a naištaluj si ich po jednom lebo potom by to nezvládol mobil
no urcite...tak som to robil doteraz ze "rucne" ale tak po 20 na den... ale pri 318 by mi to trvalo hodiny...je mi jasne ze aplikacia mi to insalovat nebudemenej ako 2 hodiny ale aby som mal klud a ne 500 krat daco potvrzovat
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ja sa potom čudujem, že sa ti tých 300 hier chce každú jednu hrať, keď si po 20tke stratil trpezlivosť pri inštalácii
no ja len sutazim s kamosmi v skole kto bude mat najvac her
zatal som 2. spoluzacka ih ma okolo 1000
//autoeditácia príspevku (28 Feb 2011, 11:36)
a us neake rady
a us neake rady
no ale cital som ako vitvorit instalacku na .jar a keby som ju urobil a natrepal do nej instalacky mozno by to slo
Zabildanko3534 napísal:no ja len sutazim s kamosmi v skole kto bude mat najvac herzatal som 2. spoluzacka ih ma okolo 1000
a us neake rady
no ja som tie instalacky otvoril vo Winrar a rozbalil ich do priecinkov...a zazipoval som...dal som do mobilu a neslo to instalovat
-
seth82
Darca
Spolužiačka má nainštalovaných 1000 hier v mobile? A to čo má za stroj? A čo máš vlastne z toho? Alebo si ďalší z rady neúspešných trollov...
Aky mas vlastne mobil ? 
-
seth82
Darca
Práve preto sa pýtam - ak sú to java hry, tak dajme tomu, že jedna má tak 0,4MB, vynásobme to 1000 = holka má 400 mega java hier v internej pamäti telefónu? Lebo ťažko sa mi chce veriť, že taký telefón existuje a inštalácie na externú kartu nefungujú všade, plus ak sú to iba java hry, tak to asi nejaký extrémne vyvinutá mašina nebude
IMHO je to troll. Už teraz mám okolo 70 aplikácií a hier v kraxni a niekedy je už problém v prehľadnosti (a to mám niečo podelené aj vo folderoch), tam bude niekde pes zakopaný :3