Dr. Ludsky ( novy serial alebo novy house ? )
Tv pozeram a budem pozerat, akcne piatky mamvelmi rad hlavne tie filmy co zacinaju po 23:00 so Stefanom Segalom. Cez tyzden pravidelne pozeram Flashpoint ,Housa a Ludskeho. Cez vikend momentalne Glee. Cez reklamu skocim na wc alebo v rychlosti pozriem fb napriklad
-
RomanB
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dr. Ludsky ( novy serial alebo novy house ? )
Hold telka zistila , ze to ide aj lacnejsieD_I_C_K napísal:janio..doslova a dopismena suhlasim...kedysi boli filmove piatky a soboty na kazdej telke a clovek si nevedel co vybrat ze is pozre teraz je to vsetko o velkom nicom...fakt a tie reklamy...fakt mi priapda ze nie film je preruseny reklamou ale reklamu rusia na chvilku filmom!:DD
Vyplnime to home-made , low cost serialmi ala ordinacia v ruzovej zahrade (na panelak mi nesiahajte) a doobeda moze chodit hoc aj teleshoping aj tak budem mat obrovsky zisk ...
Aby som nebol OFF-TOPIC , Ludsky je trapna napodobenina Housa , vobec ma to nebavilo , vsetko bolo moc strojene a niektore logicke zadrhely v scenari ani nekomntujem ...
Roman pouzil si viac cudzich slov v jednom prispevku ako ja za cely dnesny den,
To ze to je napodobenina Housa nam logicky doslo uz z nazvu, normalne ze DR. DR. Ludsky. Ospravedlnujem sa za agresivnejsi prispevok ale uz ma ku*va nebavi citat dookola ze to je kopia Housa. Mame diakutovat o Ludskom alebo Housovy?
To ze to je napodobenina Housa nam logicky doslo uz z nazvu, normalne ze DR. DR. Ludsky. Ospravedlnujem sa za agresivnejsi prispevok ale uz ma ku*va nebavi citat dookola ze to je kopia Housa. Mame diakutovat o Ludskom alebo Housovy?
-
D_I_C_K
Light Professional
len najsmiešnejsšie na tom je to že dokopy šiel ľudský koľko?..možno 5x?...no to je jedno videli ste to možno len raz a idete len kydať o tom ..ako ja tiež nevravím že čo to je ale predca len možno to bude časom lepšie..neverím že niektoré seríály ste si zamilovali po prvom pozretí..
dnes ide piata časť, čiže išiel len 4x 
A to vyvolavanie zachvatu, co bolo v ukazke na dnesny diel ma odkial? Od primara z Kramarov?
-
jamesiq
Medium Star
Mne osobne sa tento serial celkom paci
Napriklad taky dr house ma nejako nebere 
-
Silmer
Darca
Pozrel som si par casti a podla mna je to celkom dobre spraveny serial na Slovenske pomery. Ta kamera je tisic krat lepsie spravena ako u inych Slovenskych ''serialov'' kde to priam z toho srsi ...ake je to cele umele. Tu si aspon trocha dali zalezat a vypada to jak normalny serial. Ano uznavam je to napodobenina Dr.House-u, ale je to vzdy lepsie ako nejaky Panelak
-
hojko
Site Admin
Asi tak pred dvomi dnami som pozeral chvilu v noci tento serial, nevyzeralo to zle. Videl som sice mozno len 20 minut, ale konecne to bolo nieco na urovni. Rezia, kamera, celkovo sa mi pacilo spracovanie, aj ked som mal niekedy pocit, ze pozeram CSI: Miami - najma pri pohlade z vrtulnika, rychly a spomaleny prechod...
>Nie je to rakovina
>No chvalabohu!
*facepalm*
>keď ti podkopnem nohy zlomíš si väz vlastnou váhou tela
>hnng ghg hnnnghä
NOPE.AVI
>No chvalabohu!
*facepalm*
>keď ti podkopnem nohy zlomíš si väz vlastnou váhou tela
>hnng ghg hnnnghä
NOPE.AVI
Filein, nehovorím rečou tvojho kmeňa, mohol by mi to niekto preložiť?
-
RomanB
Medium Professional
Myslim , ze pointa je zrejma , te dialogy su vazne tupe , ako cely scenar ...
čo je na tom zrejmé? Ty sa azda tešíš keď niekto má rakovinu?
-
RomanB
Medium Professional
Narazal som na druhu cast toho prispevku , neviem ja akosi nemozem prekusnut tu naivitu celeho toho serialu , nehovorim ze House je hodnoverny resp. ze je taketo nieco mozne v praxi ... , ale podavaju to sposobom ktory je zazivny a uveritelny ..
Ludsky je kvazi despoticky , zaloveny patolog , ktory pretiahne kazdu ktoru chce a robi si co chce ... ma bavoraka nejaky houseboat a plnu chladnicky najlepsej wisky , podla mna je to presne stavane na slovenskeho divaka , ktory sa chce vidiet v tomto macho frajerovi ...
Nemozem sa ubranit pocitu , ze ten serial je odflaknuty a drzi sa striktne prvoplanu okolo Mastalir manie ...
IMHO : Podla mna mohli z daneho nametu vytrieskat ovela viacej ...
Ludsky je kvazi despoticky , zaloveny patolog , ktory pretiahne kazdu ktoru chce a robi si co chce ... ma bavoraka nejaky houseboat a plnu chladnicky najlepsej wisky , podla mna je to presne stavane na slovenskeho divaka , ktory sa chce vidiet v tomto macho frajerovi ...
Nemozem sa ubranit pocitu , ze ten serial je odflaknuty a drzi sa striktne prvoplanu okolo Mastalir manie ...
IMHO : Podla mna mohli z daneho nametu vytrieskat ovela viacej ...
posledny diel nebol az taky zly 
-
mirak2
Hardcore addict
nevidel som ho cely ale bol celkom pozeratelny, hoci zopar nelogickych veci by sa stale naslo...a pani žochárová to uplne zabila, sme sa s bratom valali po zemi od smiechu
inak to som nepochopila najprv žiadna žocharvova udajne eexistuje a potom mala lekarsku kartu u lekara to sa dnes da vypisať karta na hocikoho ? 
-
mirak2
Hardcore addict
karta bola na meno zochova
Mne sa to celkom pozdáva. Asi nie som náročný divák keďže som si oblúbil viacero slovenských seriálov. Dr.Ludsky nieje zlý ale cítiť tam slovenskú produkciu čo nieje niekedy na škodu keďže tu máme viac než dosť americkej produkcie... 
zhliadol som aj nejake dalšie časti , a musim konštatovať , že mi to pride jednoducho komicke, jeden chlap ktorému všetko prejde ach joooo
slováci vedia točiť komédie
to sa musi nechať : profesionáli,Mafstory,susedia (uragan,hurikan) tak isto aj komedialne filmy (tých pár)
ale akonáhle príde na nejaku filmovu tvorbu s pointov tak to dodrbu
slováci vedia točiť komédie
ale akonáhle príde na nejaku filmovu tvorbu s pointov tak to dodrbu