Vista zmena mena
Vista zmena mena
Zmenil som meno počítača cez Vlastnosti a teraz sa mi neda prihlásiť cez administrátorský účet.. Musím zmeniť názov na predošlý alebo sa to dá aj nejak ináč riešiť.
Re: Vista zmena mena
Ako nedá príhlasiť? Píše niečo?
Službe Windows User Service sa nepodarilo prihlásiť. Užívateľské konto sa nenašlo
Máš tam aj iný účet? (funčkný). Ak hej, skús toto stiahnuť a spustiť.
Prípadne si pozri toto (Metoda 1)
Kód: Vybrať všetko
http://go.microsoft.com/?linkid=9734641Kód: Vybrať všetko
http://support.microsoft.com/kb/947215/csRe: Vista zmena mena
diki moc dam K+ ale nejak mi to nejde.. splnim vsetky kroky a neda sa mi prihlasit..
Skús si to spraviť ešte raz, poriadne a pomaly krok po kroku.
Nemenil si tie hodnoty pod obmedzeným účtom?
A neskúšal si ten "Microsoft Fix it"?
Nemenil si tie hodnoty pod obmedzeným účtom?
A neskúšal si ten "Microsoft Fix it"?
Predovšetkým nerozumiem tomu, prečo práve "Vista", aj keď ja som si ju kúpil, ale zbytočne.
A načo meníš meno počítača? Z nudy? A dal si aj "kolok"?
Win aj tak treba občas preinštalovať, tak si pozálohuj dáta a choď na W7... Vista je nepodarok.
A načo meníš meno počítača? Z nudy? A dal si aj "kolok"?
Win aj tak treba občas preinštalovať, tak si pozálohuj dáta a choď na W7... Vista je nepodarok.
Skúšal som fix it, ale nešlo to ani tak.. Dal som Spustiť ako správca a aj ten regedit som spustil pod správcom..
Napadá ma ešte obnovenie systému, ale neviem, ako to presne obnovuje pri viacerých účtoch (či obnoví stav len na účte, na ktorom bolo obnovenie spustené alebo komplet všetkým užívateľom).
Inak mi asi bohužial prišli nápady
Možno sa nájde niekto druhý, kto by to dokázal vyriešiť.
Inak mi asi bohužial prišli nápady
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Vyskusaj ophcrack. Ten ti ukaze, ako sa vola meno uzivatela a heslo k nemu sa da pripadne kludne odstranit.
Soviet tam nieje problem s heslom ale aj tak dik ta haluze sa moze zist
.. k teme podarilo sa opravit ! Ďakujem za pomoc
Aj nám prezradíš ako? Dobre vedieť do budúcna 
No tak bolo takto.. Hladal som na youtube riešenie problému a dospel som ku tomuto videu presne toto je v tom návode.. takže to nebolo nápomocné ale vedľa na pravo hore je video s názvom How to Enable The Administrator acc. dufam že si to vie každý preložiť. Keďže som mal alternatívneho užívateľa len so štandartnými právami nemal som sa ako dostať k administrátorským. Vo Videu bol jeden príkaz do príkazového riadka ktorý vytvoril Administrátorské konto.. A potom to už bolo len o klikaní.. Priradil som si admin. práva ku alterntívnemu užívateľovi.. Vytvoril som nového užívateľa a tam som si nakopíroval ,,zazálohované,, údaje a prinavrátil som si svoje stratené prostredie. Upozorňujem že keď si vytvárať dočasný admin acc cez príkazový riadok je potrebné ho potom aj vymazať príkazom: net users Administrator /active:no !! tak toť môj príbeh... a mám pocit že bude dobré ak prejdem na 7-mičku.. Nielen kvôli tejto mojej chybe