Dragon Age 2
Re: Dragon Age 2
ziadne, kedze jednotka ma s dvojkou spolocny snad len lothering.
Ludia a paci sa vam to vobec? Dneska som teda dohral demo a musim povedať že žiadna sláva... teda oproti jednotke sa moc teda neukázali... uvidime ako na tom bude full hra, sudit podla dema je blbost, ale prvy dojem nic moc teda...
Bioware su majstri co sa rozpravania pribehu tyka, po tejto stranke sme si v deme z logickych dovodov nic neuzili.
Este tomu skusim dat sancu. Mozno je chyba ta, ze stale cakam pokracovanie jednotky, zatial co dvojka je uplne nova hra zo sveta dragon age. Ak mam byt uprimny, keby bolo/keby som hral demo z ME2, najskor by som bol podobne skepticky, no a pozri, co sa z toho nakoniec vyklulo. Na pozmeneny herny styl sa da zvyknut, ak je hra po pribehovej stranke zaujimava.
Este tomu skusim dat sancu. Mozno je chyba ta, ze stale cakam pokracovanie jednotky, zatial co dvojka je uplne nova hra zo sveta dragon age. Ak mam byt uprimny, keby bolo/keby som hral demo z ME2, najskor by som bol podobne skepticky, no a pozri, co sa z toho nakoniec vyklulo. Na pozmeneny herny styl sa da zvyknut, ak je hra po pribehovej stranke zaujimava.
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Xboxari mozu dusit ^^
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Podarilo sa vam v hre zapnúť izometrickú kameru, podobne ako tomu bolo v Origins?
-
aviceN
Guru
v deme? V deme to neslo...uvidime vo full, ale neviem neviem
Podľa zoznamu zmien zverejneného na jednej stránke sa izometrická kamera nedá zapnúť ani vo full hre (a s tým odchádza aj môj záujem o hru, keďže DA:O som hral prakticky iba izometricky) http://www.gameinformer.com/b/features/ ... ge-ii.aspx
Tak s prečítaním tohoto článku už definitívne viem, že od DA2 dávam ruky preč. Body 3 a 4 sú doslova výsmechom pre fanúšikov ozajstného RPG. Že chýba izometrický pohľad by som ešte zniesol, ale veci ako:
aThis means that you can’t equip them with the helmets, boots, and gauntlets that you find in your quest. This may sound disappointing at first, but it results in you spending much less time in the menus sizing up and optimizing equipment.
proste v hre označovanej ako jednu z najočakávanejších RPG roka neznesiem.You no longer get skill points, because skills as they existed in Origins are no longer present. Your character can still do many things that used to be skills, like crafting and lockpicking, but these have migrated to other parts of the game.
ale ja stale nechapem co ich k takemuto zmenu stylu a prakticky celeho zanru hry vedie... ved vedia ze maju svojich fanusikov DA, ktory bol originalny a oni to uplne prerobia na akcnu rubanicu, ktora ma s RPG spolocne asi len vyber povolania
Inac hra sa uz leakla aj na PC... EA games tam ma riadnu dieru co titul tak to leak
Oplati sa mi to hrat ked som este ziadny Dragon Age nehral? 
roly - myslim, ze v pripade DA2 bude len vyhodou, ze si DA:O nehral. Budes si moct vychutnavat hru samotnu bez toho, aby si riesil "predtym bolo toto takto tamto hentak a pacilo sa mi to viacej, teraz to nejako orezali".
//pribehovo to na seba nadvazuje ozaj iba minimalne, takze ak si najprv zahras DA2 a potom DA1, aspon uvidis nejaky evolucny posun
//pribehovo to na seba nadvazuje ozaj iba minimalne, takze ak si najprv zahras DA2 a potom DA1, aspon uvidis nejaky evolucny posun
Možno to tu už niekto spomenul, avšak musíte ma ospravedlniť, píšem narýchlo nakoľko Dragon Age II chcem tiež riešiť narýchlo. Jedna jednoduchá otázka pre toho, kto do toho vidí a kto hral aj prvú časť. Oplatí sa mi kupovať DA II bez toho, aby som mal prejdený DA I? S jednotkou som mal dočinenia iba na Istrocone, tak pred dvoma rokmi keď na to robili extrémnu reklamu, takže viem približne o čo ide/išlo. Diky za vhodnú odpoveď
EDIT: po zobrazení prispevku som si všimol príspevok nadomnou
ale nejaké názory privítam
EDIT: po zobrazení prispevku som si všimol príspevok nadomnou
Jednotku nemusíš hrať rozhodnutia z prveho dielu tam su spomenute len minimalne a pribeh je uplne o inom. Ak nemaš savy tak je možnosť si vybrať jeden z 3 koncov (alebo možno 4,5? neviem koľko) ako skončila jednotka a podľa toho sa par veci zmeni (imho len par viet v dialogoch)
-
uplink
VIP
Hrali ste to už niekto tak aktívnejšie? Reku že si to zbehnem na steam kúpiť, ale keď som to spustil "omedicinkované" tak veru ma to nepresvedčia si to kúpiť v najbližšej dobe. Ja viem, 2600K 8 GB ram 2 disky v raid0 na 280 MB/s a GTX 580 OC nie je nič moc, ale aby mi DA2 šiel 10 fps na plných detailoch, tak to je na mňa trochu moc 
Aha už som vygooglil, takže tento krát to v labsoch nvidie po*rali
na pATinách síce ide hra s artefaktmi a na pikachu, ale má vysoké frameraty. Na nvidiách ide s krásnou grafikou, ale miestami to klesá jak sviňa
no gj, takže DA2 si nezahrám, back to work.
P.S.: Keby som dnes/zajtra nebol na fóre, tak mi nvidiacky driver vykúril grafiku, ako to to spravila predošlá verzia
Wee po teta beta driveroch 60-90 fps
okay...
Hmm deeper ingame je to nehrateľné. DX 11 pre nvidiu po*rali, čo už, tvrdá šupá nám nvidiacim. Musím počkať na patch.
DX 9 všade mám 60 fps s v-syncom, keď ho vypnem mám tearing aj na 4och miestach, originál že 250-300 fps, hardcore.
V momente ako zapnem DX 11 a dám high detaily tak to klesne na 40-50 fps, keď dám maximálne detaily 15-20
...
Ináč tie DX 11 efekty stoja za holý kkt, je to čistá PP, hru s nimi nikdy nevyvíjali...ale ide o ten pocit. Ach jo...
Aha už som vygooglil, takže tento krát to v labsoch nvidie po*rali
je to teta beta, uvidíme, ako povedal slepý xDNew in Release 267.24
* Adds 3D Vision support for Bulletstorm.
* Adds SLI support for Homefront.
* Improves compatibility with Dragon Age II.
P.S.: Keby som dnes/zajtra nebol na fóre, tak mi nvidiacky driver vykúril grafiku, ako to to spravila predošlá verzia
Wee po teta beta driveroch 60-90 fps
Hmm deeper ingame je to nehrateľné. DX 11 pre nvidiu po*rali, čo už, tvrdá šupá nám nvidiacim. Musím počkať na patch.
DX 9 všade mám 60 fps s v-syncom, keď ho vypnem mám tearing aj na 4och miestach, originál že 250-300 fps, hardcore.
V momente ako zapnem DX 11 a dám high detaily tak to klesne na 40-50 fps, keď dám maximálne detaily 15-20
Ináč tie DX 11 efekty stoja za holý kkt, je to čistá PP, hru s nimi nikdy nevyvíjali...ale ide o ten pocit. Ach jo...
-
Eru
Light Professional
no, po TDU 2 dalsie sklamanie pre mna. vsetko je super len keby sa to neodohravalo okolo jedneho mesta. pride mi to trochu ako datadisk. kazdopadne. Ide vam pri queste fools rush in vojst do Chantry? Neviem ci mam nejaky bug alebo co ale proste tam stoji ta zenska pred dverami, mam ist dnu ale dostat sa do dvery nejde. neukaze to ani tu ikonku na otvorenie dveri. neviem ako to urobit.
-
uplink
VIP
Eru - veci z hry dávaj do "spoiler" tagu prosím Ťa, okay?
ja napr. čakám na patch, hra kúpená...díky moc :-*
-
w00dy
Light Star
Mám otázku...Mám ísť do tohto titulu?Tento rok ma byť kopa hier a nechcem vyhadzovať zbytočne peniaze.Jednotku som baštil,len či je táto dvojka taká istá.Ďakujem za odpoveď/reakcie.
-
uplink
VIP
Môj brácho má snáď každú hru čo hrá originálnu, dnes som mu volal a pýtal som sa ho na DA2 a on že jasné už tri dni hrá tú od RLD, či dva. Tak ma to prekvapilo. A som sa ho pýtal či fičí DX9 či 11 a on že 9, lebo že na ATi HD 5970 či 5870 či čo to má mu nejde ani DX11 navoliť. A že na DX9 to vyzerá horšie ako jednotka a príbeh je vraj biedny.
Ak Ti to pomôže v [ne]kúpení hry, tak som rád pomohol.
Ak Ti to pomôže v [ne]kúpení hry, tak som rád pomohol.
-
Eru
Light Professional
Uplink a kde je tam prosim ta spoil? to ze sa vsetko odohrava v okoli jedneho mesta? nemohol som vediet ze necitas recenzie nez si nieco kupis