ako som uz spominal, kazdy ma svoju ulohu ktoru musi cez svoj zivot splnit. niekto ma cestu lahku a niekto tazku ale o tom je zivot. prekonavat prekazdy a ked zdolame aj tu posledu pekne si budme uzivta niekde na inom svetetomexx napísal: Desi ma predstava, ze cele moje bytie by malo by len o tom, ze si to tu mam "odzit" nejakych 70 rokov a potom finito. Naco by to bolo dobre, to by sme sa nemuseli ani narodit...
UFO!!!
-
q-parser
Professional
- Kontaktovať používateľa:
No xlapi, mate "perfektne" zmyslanie. Ak si myslite, ze vasim zmyslom zivota je narodit sa a za par rokov umriet, tak ste na tom zle, bez urazky.
braino.swk: Mas pravdu, tie najvzdialenejsie galaxie maju miliony rokov a mnoho z nich uz isto neexistuje, no miesto nich su nove, mladsie. A vek vesmiru tiez nie je problem vypocitat, kedze uz vedci prisli na to, ako rychlo sa od seba galaxie oddaluju, cize ryxlost expanzie vesmiru. A ked poznas vek a ryxlost, tak vypocitas aj teoreticku velkost, za predpokladu, ze nie je nekonecny.
braino.swk: Mas pravdu, tie najvzdialenejsie galaxie maju miliony rokov a mnoho z nich uz isto neexistuje, no miesto nich su nove, mladsie. A vek vesmiru tiez nie je problem vypocitat, kedze uz vedci prisli na to, ako rychlo sa od seba galaxie oddaluju, cize ryxlost expanzie vesmiru. A ked poznas vek a ryxlost, tak vypocitas aj teoreticku velkost, za predpokladu, ze nie je nekonecny.
-
djsuja
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Keď to vezmeš z hľadiska že UFO je vlastne neidentifikovateľný lietajúci objekt, tak niekedy v 1945 mohlo byť UFO aj nejake lietadielko na diaľkové ovládanie- nemyslíš? Niekto niečo vidí na oblohe, čo ešte pred tým nevidel a hneď je z toho UFO@ntonios napísal:NIE NIE... ZACNIME SA HADAT... UFO JE!!!![]()
![]()
Vela pripadov kedy sa na oblohe zjavilo Ufo v podobe lietajuceho taniera, naozaj neslo o mimozemstanov... pokusy anglickej vlady ,americkej, nemeckej sa snazilo vytvorit par takychto lietajucich tanierov...
- Prílohy
-
- HAUNEBU_I_plan.jpg (168.41 KiB) 777 zobrazení
-
- Haunebu_III_plan.jpg (67.48 KiB) 818 zobrazení