Akadémia finančnej gramotnosti

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Akadémia finančnej gramotnosti

Príspevok od používateľa jarda.j »

Niesom adminom tohto fóra. Som iba obyčajným človekom, ktorý azda viac času venoval štúdiu, ktorý postavil v KE systém finančného vzdelávania, a ktorý netušil nič o psychopatických sklonoch toho indivídua. Bol to moj deviaty priamy a mal som s ním najviac roboty, lebo mu nebolo dáno, ale nikoho som nikdy neodsuzoval. Aj blb potrebuje žiť, nie? Tak som to robil zaňho, a výsledok? Chamtivosť ho ovládla azda už pri narodeniu.

Pridávam ďalšie moje ZRCADLO, ktoré dokladuje to, čo robím v prospech podvedených a okradnutých spolupracovníkov podvodníckou firmou ZFP, ktorá s pričinením aj tohto retarda mňa okradla.

Son-Goku - žiaľ viem iba o 5 obetiach, ktorých pozostalých súdne podporujem, a núkam pomoc všetkým, ktorí prejavia záujem, gratis, na polícii, súdoch a prokuratúre SR/ČR a neprehrávam... a mám s tým ozaj veľa roboty, denne
Prílohy
zrcadlo7.pdf
(2.47 MiB) 89 stiahnutí
Logika
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Logika »

Nenávisť, intrigy, predsudky, komplexy to ste vy. Možte školiť ľudí ako písať klamstvá na forách.
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Netreba si pliesť spravodlivosť a pomoc podvedeným a okradnutým zločinecky riadenou firmou ZFP s tým, čo píšeš. Na rozdieľ od Teba spoznám majiteľov a predstavenstvo osobne. Iba som doplatil na moju dôverčivosť, netušil som, že jim ide iba o prachy, o sexualharašment, o moc... je veľa fór, kde sa o tom dočítaš. Je veĺa podvedených a okradnutých, ktorým gratis pomáham. A dodám tu aj ostré policajné a súdne doklady, aby si sa spamätal... ZRCADLO č.2 - vdova po podvedenom a okradnutom spolupracovníkovi ZFP.
Prílohy
zrcadlo2.pdf
(1.03 MiB) 86 stiahnutí
Son-Goku
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Son-Goku »

vsetko skoncil si ci este nieco na obhajobu natrepes??..
Logika
Amateur
Amateur

hehe...piš si sam so sebou a ži s pocitom, že si víťaz. Nazdra :) :) :) :) :)
Son-Goku
Darca
Darca

ak by si mal pravdu tak sa za nu budes bit ale takto su to len prazdne reci od teba..
Logika
Amateur
Amateur

Myslím si, že tvoja gramatika hovorí za všetko :)
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Tož dobre, mal som maily na doklady, takže prvé svedectvo ku súdnemu sporu vdovy po nebohom okradnutom, v prílohe, ale sú tam osobné dáta. Zajtra priložím.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Logika napísal:Keby to bolo nezakonné, riešili by to iné orgány a nie niekto doma za internetom.
Mas pravdu, nezakonne to byt nemusi. Takych pyramid, ktore nezakonne nie su a ozobracuju ludi je aj v CR este stale neurekom a stat na ne stale nema paky. Podobne je to aj napr. s drogami, ktore sa momentalne v Cechach predavaju za bieleho dna v obchodoch na namesti.
Logika napísal:Myslím si, že tvoja gramatika hovorí za všetko :)
Tymto si sa nominoval na hojko.com troll award za mesiac Marec. A to je este len druheho :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Logika: Zabudnime na užívateľa jarda.j a poďme k veci:

1. My neohovárame a nepreklíname. Iba sa snažíme ušetriť čas a schopnosti ľudí, ktorí sú možno vo finančných problémoch a potrebujú prácu. A preto im ujasňujeme, o čom vlastne AFG je, na základe našich vedomostí a skúseností, pričom nie sme ovplyvnení brainwashingom zo spomínanej organizácie.

2. Citujem:"Keby toto všetko bola pravda, čo sa TU píše. AFG by nebolo tam kde je. Ľudia by sa o to nezaujímali a nechodili by tam. Keby to bolo nezakonné, riešili by to iné orgány a nie niekto doma za internetom." - Hej? A prečo sa tisíce ľudí v minulosti dalo obalamutiť BMG, Horizontom, Drukosom? A odkedy na Slovensku platí, že čo je nezákonné, to je riešené príslušnými orgánmi? Lebo pokiaľ som si ja za posledné roky všimol, u nás platí skôr opak - Emisie, Sky Toll, Nástenkový tender, nahrávky Dzurindu a Fica - rieši sa hádam z týchto vecí nejaká? Nie. Takže tieto tvoje argumenty sú poriadne fádne.

3. Keby si vedel, koľkÝm ľuďom podobné organizácie v minulosti život pokazili. A nie len v minulosti. Kritizuješ tu iných užívateľov za gramatiku, pričom ty sám robíš školácke chyby (a nie sú to preklepy). Prečo nám tu vlastne potrebuješ niečo dokazovať? Veď ak zarábaš tisíce Eur mesačne, tak ti môže byť zvysoka ukradnuté nejaké fórum a to, o čom tu diskutujeme.

4. AFG môžeme kľudne prirovnať k ZFP, BMG, Horizontu, Drukos Výnos a podobným pyramídam, ktoré začali a fungovali tým istým spôsobom - veľké haló, kopa ľudí to obhajovala a ignorovala upozornenia, nasledoval pád, všetko sa ututlalo a tí, ktorí sa týchto hier zúčastnili, sa hanbia rozpomenúť si na svoje členstvo.

5. Platí pre teba to isté, čo pre každého jedinca z AFG, ktorý sa na tomto fóre registroval iba preto, aby tu mohol knightovať. A keďže sa mi nechce opakovať sa, iba to tu prilepím z mojich minulých príspevkov:

Raz pochopíš, ako ako už X ľudí pred tebou, že o čom tá vaša organizácie je. Poznal som X takých ako ty, s prehnaným sebavedomím, s vymletou hlavou z prednášok a veľkými rečami o budúcej prosperite - všetkých ich to po čase veľmi rýchlo a veľmi kruto prešlo. Nemysli si, že vaša "firma" vie prešťať celosvetový a lokálny finančný systém, že je zázrakom nad zázraky a že je výnimkou - skončí presne tak isto, ako jej predchodcovia, či už kopete nožičkami, alebo nie. Na pochopenie reality nepotrebujeme 10 hodín prednášok u AFG, stačí nám základné ekonomické vzdelanie, prehľad a skúsenosti. Takých ako ty tu už bolo a aj bude. A ja sa na vás budem furt zabávať, pretože je to podobné skúmaniu zúčastnených nejakého experimentu :3

Ak potrebujem radu o financiách a trhoch, zoženiem si človeka, ktorý má nejaké portfólio, má adekvátne vzdelanie oprávňujúce ho pracovať vo finančnej sfére a určite nepôjdem za rýchlokvaseným "odborníkom a poradcom", ktorý sa po 10-tich prednáškach tvári, že zjedol všetku múdrosť sveta a Warren Buffett je oproti nemu čistým amatérom. AFG je MLM ako sviňa, sranda je, že nás tu všetkých ideš poučovať o opaku, pričom je to tak viditeľné, že to až kričí.
Logika
Amateur
Amateur

šalalalaj ... :D
Son-Goku
Darca
Darca

cisty dement
Konečně se i v ČR bráníte před evidentními podvody této "firmy".

Jsem bývalým prvním řiditelem "firmy", dnes již zločinecky řízené, lektorem, organizátorem, se skupinou 2000 spolupracovníků, který byl přes to vše, co pro majitele dobrého učinil na východě Slovenska , podveden a okraden, se zneužitím zjevných individuí zabývajících se kromě všeobecné kriminality i zneužíváním žen.

Pomáhám podvedeným a okradeným spolupracovníkům v SR i v ČR, jsem vydavatelem netového časopisu ZRCADLO, které jsem vydával v roce 2007 od nultého po 12 číslo, a samozřejmě je k dispozici. Je v něm spousta relevantních informací.

Mohu odborně pomoci na policii, prokuratuře SR/státním zastupitelství ČR a na soudech všech stupňů jako kvalifikovaný svědek, mám precedens a spoustu dokumentů o podvodech těchto.
Založila se podvedením a rozeštváním organizace vytvořené docentem z Břeclavi a jeho právníkem společnost s cílem pomáhat lidem. Tato byla intrikami nevzdělanými psychopatickými individui rozložena, okradena o cca 720 spolupracovníků a cca 9 mil. Cz Kč. A založena podvodníky „následná organizace“, která šla pyramidovým systémem nejen v ČR, ale i v SR. Bez produktů, prázdný MLM systém s přidělováním pozicí podle počtu přivedených „pošetilců“ s platbami za jejich příchod po 200 - 300 Kč/Ks za jednoho... a postupně byli tito zakladatelé potupeni, okradeni a vyhozeni.
Je mi doopravdy líto, že řízení Slovenska převzalo individuum promiskuitní, obsluhované pasákem a kuplířem, a ještě více mně mrzí fakt, že nejen že představenstvu, ale ani akcionářům „firmy“ to nevadí, takže nezbývá, než likvidace „firmy“ a následným odškodněním Slovenska /100 000 x 20 mil.SK/, odškodnění podvedených licencovaných spolupracovníků /požaduji pro každého z těch cca 200 lidí po 1 mil. SK mimo těch aktivních promiskuitních parazitů/.
Samozřejmě jsou činěna opatření na úrovni zneužití státních orgánů s tím, že kdo působil proti podvedeným a okradeným, tak je řešen na základě paragrafů trestního zákona – zneužití pravomoci veřejného činitele. Kdyby ti paraziti raději odškodnili jimi okradené, bylo by to příznivější. Takto nakradené peníze věnovali naivně úplatkářství, a budou je muset dáti i s úroky i tak těm podvedeným a okradeným, a zvýšili si tak taxu v rámci paragrafu 252/TZ 140 – 1961 Sb.
Logika
Amateur
Amateur

dzedovi mojmu dobre je*e jardovi dobre je*e...čo ti je*e..? :D
Son-Goku
Darca
Darca

aha tu ho mame experta na financie to ked ta niekto s niecim zaskoci tak toto mu povies? :D
Logika
Amateur
Amateur

presne toto poviem !
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Kto chce kam... takže otváram viac... :) Od nebohého aj "jeho" pričinením...

Ing. Jozef N E M E C, Bernolákova ulica 35, 040 11 K O Š I C E
ZFP 47129 / 208590

Košice, 27. 09. 2005
P. T.

Predstavenstvo akciovej spoločnosti
ZFP, a.s.

Námestie Mieru čís. 4
908 51 H o l í č

Vec : Sťažnosť

Dole podpísaný Ing. Jozef Nemec, SZČO ( IČO 14302543 ), ktorá na základe zmluvy o obchodnom zastúpení so spoločnosťou ZFP, a.s. ( IČO 36255611 ), vykonáva činnosti v zmysle predmetu tejto zmluvy, podľa príslušného článku zmluvy a zároveň ako licencovaný sprostredkovateľ starobného dôchodkového sporenia ( ďalej SDS ), v zmysle zmluvy o sprostredkovaní so spoločnosťou CREDIT SUISSE LIFE & PENSIONS d.s.s., a.s. ( IČO 35903821 ), vykonáva činnosti v zmysle predmetu tejto zmluvy, podľa príslušného článku zmluvy, podávam týmto sťažnosť vo veci dôvodného podozrenia zo zneužívania mojej osoby ako licencovaného sprostredkovateľa SDS. Sťažnosť odôvodňujem nasledovne :

Dňa 23. marca 2005 som zaslal elektronickou poštou pánovi Slavomírovi Rumanovi žiadosť, ktorou som prejavil svoje stanovisko vo veci používania môjho kódu licencovaného sprostredkovateľa SDS. Keďže pán Ruman na moju žiadosť nereagoval, žiadal som opätovne elektronickou poštou dňa 31. marca 2005 o potvrdenie doručenia mojej žiadosti, na čo mi pán Slavomír Ruman v ten istý deň, rovnako elektronickou poštou odpovedal, pričom z textu odpovede vyplýva, že moja žiadosť bola akceptovaná. Kópie uvedených mailov ktoré sú prílohou tejto sťažnosti, sú uložené v mojom počítači, ako aj na záložných pamäťových médiách.

Napriek tomu, že v uvedených mailoch bolo jednoznačne a relevantne prejavená moja vôľa, ktorá bola následne potvrdená zodpovednou osobou spoločnosti ZFP, a.s., dochádza zo strany ZFP, a.s. k aktivitám, ktoré vo mne vzbudzujú dôvodné podozrenie z vyššie uvedeného konania. Tieto aktivity sa prejavujú najmä :

Spoločnosť ZFP, a.s. mi pravidelne zasiela oznámenia o sume príjmu z II. piliera, ktorými deklaruje vyplatené provízie na môj kód licencovaného sprostredkovateľa SDS aj v obdobiach, kedy som žiadne zmluvy neuzatvoril. Sumy províznych príjmov na týchto oznámeniach sú diametrálne odlišné od mojich skutočných príjmov za sprostredkovanie SDS, ktoré boli zaslané na môj účet.

V uplynulých dňoch som v regionálnej kancelárii ZFP pána Zbojeka na Štúrovej ulici v Košiciach obdržal veľké množstvo zmlúv o obchodnom zastúpení medzi mojou osobou a viacerými mne neznámymi fyzickými a právnickými osobami k  ich podpísaniu. Nikdy som s týmito subjektami neprišiel obchodne do kontaktu a v zmysle vyššie uvedených mailov je obsah týchto zmlúv z hľadiska mojej osoby bez právneho významu.

Všetky dokumenty týkajúce sa vyššie uvedených obchodných vzťahov som odovzdal na preskúmanie mojej právnej kancelárii. Po obdržaní relevantného právneho názoru budem svoje podozrenie vyjadrené v tejto sťažnosti špecifikovať a v prípade, že bude zo strany právnych expertov preukázané, že došlo k protiprávnemu konaniu, využijem všetky právne prostriedky na zosúladenie skutkového stavu, týkajúceho sa mojej osoby so zákonom.

Z hľadiska vyššie uvedených skutočností zakazujem, aby bol používaný môj kód licencovaného sprostredkovateľa SDS akýmkoľvek spôsobom bez môjho vedomia a bez mojej účasti !

S pozdravom

Ing. Jozef N e m e c

Prílohy podľa textu

Co členom predstavenstva elektronickou poštou
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Škoda, že Hojko nespoplatňuje nové registrácie, takéto témy by mu slušne vynášali (na margo jednopríspevkových používateľov) :D

Známy robí v OVB, sám som bol na ich školeniach, žiaľ mňa takýto spôsob profesnej sebarealizácie neoslovil, takže mám postoj skôr "ďakujem, neprosím"... Na druhú stranu ich zase ani všetkých neodsudzujem, pretože pri našej slovenskej finančnej negramotnosti a úplne nelogickom hospodárení s peniazmi naozaj môžu človeku značne pomôcť. Lenže to je OVB. Problém takýchto rôznych "akadémií" a samozvaných "inštitúcií" je ten, že ich väčšinou zakladajú a vedú ľudia s pochybnými úmyslami, inak povedané oje***, ktorí zarábajú na ľudskej hlúposti, naivite a najmä chamtivosti... Pretože na tom sa dá dobre zarobiť. Najmä, keď na svoje rozprávky o finančnej nezávislosti nalákajú každý mesiac desiatky 20-ročných študentov, ktorí potom makajú za nich. Kiyosakiho či Tomanove diela majú svoju hodnotu, ale ťažiť z toho máte vy a nie lietať okolo zadku nejakého presvedčivého pána "podnikateľa". Lenže to by 90% týchto ľudí muselo aj makať a myslieť, nie len sa nechať viesť ako stádečko ilúziami o bohatstve, ktoré rastie samé od seba. Také totiž neexistuje. Hups, čo? No a 10% z tých ľudí sa tým naozaj začne živiť, ako ten známy (živí sa iba prácou pre OVB, venuje práci za mesiac toľko, čo ja za týždeň a nemá sa zle)... Lenže maká na sebe a neberie si za "klienta" nikoho, kto to sám nechce (tj. nikoho na nič neláme).
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

-------- Původní zpráva --------
Předmět: [Fwd: Fw: Samozrejme mám sptnú väzbu...]
Datum: Mon, 31 Aug 2009 15:24:41 +0200
Od: Jaroslav Jedlička <[email protected]>
Komu: [email protected], [email protected], Viera Kmiťová <[email protected]>

Hmmm, zaujímavé a všetci ostatní sme sa hanbili za to, kto je vlastne zástupcom "firmy", humus... ale dám to do kopy a pošlem tam, kam treba.

Ozaj treba aj deratizáciu každej komory. Inej cesty niet. Každý má robiť to, čo vie.

Nenávisť na súde ide aj proti klientovi, takže aj klientovi to preposieľam, aby si našel advokáta. Takého, ktorý aj niečo vie. Aj základný zákon o advokacii. Aj niečo o súdnom konaniu.

Skákanie do reči a potom ospravedlňovanie sa za aroganciu - nože sa hor k lopate, tam je takéto aj potrebné, nie ?

jarda KE

Fw: Samozrejme mám sptnú väzbu....eml
Předmět:
Fw: Samozrejme mám sptnú väzbu...
Od:
Jaroslav Jedlička <[email protected]>
Datum:
Sat, 23 May 2009 15:06:52 +0200
Komu:
<[email protected]>

----- Original Message -----
From: Jaroslav Jedlička
To: Poliaková Jarmila ; Jaroslav Palenčár ; Mária Liptáková RNDr ; Michal Očenášek ; Monika Hýblová ; Plánička ; Poliak Vladimír ; Schneiderová Dita Mgr.Ing ; Švrčková Ľudmila JUDr ; Vladimír Kos Ing
Cc: Stachovičová Radmila ; Pružinský Róbert Mgr ; ZFPKE ; Tomek Václav Ing ; Cesla Peter
Sent: Monday, January 22, 2007 11:41 AM
Subject: Samozrejme mám sptnú väzbu...

Vážené predstavenstvo,

bolo na seminároch verejne sľubované, že kto dokáže - kde je ten podvod v ZFP, dostane 1 mil v hotovosti... stovky svedkov, ja som to zdokladoval už viac ako desaťráz a netreba v hotovosti, úplatky neberiem... a je to riešené do 15.00 SEČ dnešného dňa mnou a následne už je to problém právnikov a ja idem v prospech polície, prokurátorov, sudcov a zákonov... žiaden môj pokus o zmier nebol aj cez tvrdenie právnikov našej firmy prijatý - že sa so mnou firma nechce súdiť - reflektovaný, takže azda prehovorí 6 veľmoc, treba ozaj dodržiavať zákony. Potom to už bude drahšie a verejné a nepohnevám sa, dostanem viac...

Na www polície je aj štátne riešenie korupcie, každý si to môže nájsť a prečítať, nie len tie sľuby a podvody... že vraj nemám žiadnu pozíciu vo firme - to azda vypovedali na polícii v Senici organizátori zločineckého spiknutia proti všetkým, dôjdú aj náležitého ocenenia... a jeden z ních mi mailom napísal, že "Sbohom"... ja do "Pekla" nepôjdem... , upozorňoval som, znášal som príkorie a pomáham podvedeným zo všetkých štruktúr. Nie je totalita a ani feudalismus, netreba ani mafiu, prostitúciu, klamstvá, manipulovanie a iné námi propagovaní pochábelstvá... nie, stop podvodom. Zločinom nulová tolerancia.

jarda KE
zeky
Star
Star

Príspevok od používateľa zeky »

Logika...typický príklad vytretého dementa s IQ nedosahujúcim ani úroveň priemernej opice.
prečo na mňa hneď utočíš a urážaš ma ? My sa poznáme ?
Najprv sa snaží vystupovať ako inteligent a podávať svoje pre neho cenné "argumenty", ktoré ale majú nulovú hodnotu.
Maš milné info
Tak kto dokáže zo seba vyraziť také niečo a potom sa ešte rozpisovať o úrovni gramatiky užívateľov, tak nie je nič iné ako negramotný dement, ktorý by si mal ísť doštudovať aspoň základnú školu, aby nerobil chyby aké robia deti v 5. ročníku.

A nakoniec keď už sa minú argumenty tak maska inteligenta opadne a začnú pribúdať príspevky typu:

Troll leaving - Chce ukázať, ako ho názory ostatných nezaujímajú a že odtiaľto definitívne odchádza zarábať svoje ťažké milióny a že by nám malo byť ľúto, že už s ním nemôžeme viesť konverzáciu.Pritom okamžite zareaguje hneď na ďalší príspevok ako psíček ktorému hodia kostičku.
hehe...piš si sam so sebou a ži s pocitom, že si víťaz. Nazdra
Keď už využil všetok svoj pestrý slovník, na ktorý potreboval s jeho IQ školenia tak idú príspevky:
šalalalaj ... :D
dzedovi mojmu dobre je*e jardovi dobre je*e...čo ti je*e..? :D
A tu už je demencia zreteľná a nepopierateľná.Congrats!You´ve just become an Internet troll.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

od noveho roku je povinna jedna super vec, kto chce samostatne robit financneho poradcu, musi mat podla zakona certifikat financneho agenta od NBS, a testy niesu prave najlahsie, cize sa aj co to nauci, a predide sa tomu aby to mohol vykonavat akykolvek automechanik s vyucnym listom ktory poriadny audit neurobi ani za 1000 evry...
Napísať odpoveď