Problém vo vzťahu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Problém vo vzťahu

Príspevok od používateľa Hotwire »

no tak mu vypisovala a nie vyvolavala :lol: a neviem o ziadnej jej teme v auto moto, ak nejaka je tak si ju prejdi ze ci najdes nejaky moj prispevok :o mozno som tam daco napisal ale nespominam si, ked tak linkni.....a sorry nejdem sa uz o tom hadat, napisal som ze na nikoho neutocim ani nezosmiesnujem, ona sa zosmiesnuje tak maximalne sama, howgh, ja tu chodim na forum za oddychom a nie hadat sa o kktinach, pekny den :)

edit: soviet nie tak som to nemyslel....ja som myslel ze proste to ze sa mu priznala ju ani v najmensom neospravedlnuje :/
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

3 spravy a 1 telefonat je podla teba neustale vyvolavanie alebo vypisovanie. Chlapce, ty si strateny pripad a mam tak pocit, ze tym smajlikom to chces zahrat do autu. Tvoje prispevky v tejto a tej druhej teme su maximalne nevhodne a mali by byt vsetky zmazane. V tejto a aj v druhej teme si totalne prestrelil tymi osobnymi inektivami.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak ano s tym SchYzo suhlasim, ze ju to neospravedlnuje. To uz su jej sracky :) Narobila si ich sama, ale aspon sa ich snazi doriesit, kde vacsina by nato nemala. Mozes sa na tuto vec pozerat X roznymi pohladmi a stale kazdy bude mat svoju cast pravdy. Ja len cakam na dake finalne stanovisko, ako to dopadne. I ked nemyslim, ze sem maciatko napise: "Tak a uz sme pekne a stastne spolu" a tym to bude hasnut. Toto je na dlhe lakte..
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

takze 3 spravy a 1 telefonat je podla teba este v norme ak chces niekoho podviest s niekym kto o to ani moc nestoji co? :P nechcem nic zahrat do autu ale ma fakt nebavi hadat sa, v tej druej teme mas pravdu mozno som to prehnal, ze tam prenasam scasti veci aj z tejto temy...ale tu si nemyslim zeby som hovoril nejak scesty, je to moj nazor a basta....az toto tu je spam ked musim sa neustale hadat...ale neberiem ti to tiez je to tvoj nazor na mna ale nemyslim ze to patri sem do temy, ak mas nieco na srdci napis mi SS alebo mi daj hoci aj K- len ziadne nadavky pls, nemyslim si ze si ich zasluzim. dik

edit:soviet: uplny suhlas

edit2: heh kludne si setci posluzte s tou karmou dokonca sa nemusite podpisovat ale nadavky si nechajte na doma pre svoju mater akurat tak ; )
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

maciatko99 napísal: Mám priateľa, ale stretávam sa s iným. Máme pred sebou budúcnosť, ale ničím ju.

Neviem ako ďalej, rozum káže niečo iné ako srdce. Poraďte mi prosím aspoň ako sa z toho dostať, čo spraviť, ako sa zachovať. Som v koncom, v práci myslím len na to čo sa deje, že mám vo svojom svete teraz dvoch mužov. Kľudne mi aj nadávajte, že som hlúpa, viem to!

Ďakujem
Ja by som ešte bola zvedavá (ak môžem), že čo ti kázal rozum a čo srdce. Možno to je trošku od veci, ale som zvedavá, či dáš viac na to, čo hovorí srdce alebo rozum...
centaura
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa centaura »

Soviet to dobre vystihol a hlavne pravdivo.

Ten kto sa „bije do pŕs“, že by to NIKDY nespravil – väčšinou sú to práve oni, ktorí zlyhali. Keby prišlo na „lámanie chleba“ to by som chcela vidieť koľkí by odolali. Stane sa ani nevieš ako. Nezastávam, nevera mi je proti srsti, nestalo sa mi a radšej sa takým veciam/spoločnosti vyhýbam.
Nech si nesie zodpovednosť sama za seba. Ako si život zariadi, tak ho bude mať, či už zle alebo dobre – je to jej vec. Priznala si to a dúfam, že sa z toho poučila a pre budúcnosť si dá pozor.
A už sa konečne prestaňte urážať, je to primitívne od podaktorých a zjavne trpíte asi nejakými komplexmi, ktoré si potrebujete takto vybíjať alebo ja neviem!?!

Veľa šťastia Mačka :smt006
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Tým, ktorí ma chápu alebo si ma zastali v týchto hádkam ďakujem. Hádam by tu toho zbytočného zaujatého (alebo ako hovoríte, objektívneho) vypisovania stačilo. Keď bude niečo nové, tak napíšem a tých, ktorých to nezaujíma, irituje a rozčuľuje, tak to tu nečítajte a nerozčuľujte sa tým zbytočne.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nerozculuje :) ale tak drzim ti palce, na nikomu neprajem nic zle ;)
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

imho sa to moze aj locknut......na par poslednych stranach sa to tu zmenilo na Maciatko vs AntiMaciatko.
zeky
Star
Star

Príspevok od používateľa zeky »

Maciatko, podľa mňa to vyrieš dosť jednoducho.Choď za ním a proste sa spýtaj, či ťa ešte miluje.Ak áno tak, že začnete s "čistým štítom" (aj keď to nebude 100% keďže nedôvera z jeho strany tam bude aj keby to neprejavoval).Ak ti šancu dá tak ukáž že ti na ňom záleží, rob pre neho čo najviac.Ukáž mu že je pre teba na prvom mieste on.Začať sa dá aj malými prejavmi náklonnosti.Napríklad ak ťa budú volať priateľky von tak odmietni s tým že ostaneš oveľa radšej s ním a podobne.Sám som veľmi ostro proti nevere.Som toho názoru že keď sa to stane jediný krát (rátam aj zakopnutia toho druhého v inom vzťahu, lebo to o osobe veľa napovedá), tak ešte sa to dá odpustiť aj keď veľmi ťažko.Ak nejaká osoba má "skrat" (ako to radi všetci volajú :) to je celkom pekná výhovorka) viackrát tak to už ukazuje charakter...vlastne skôr, že jej chýba charakter.U teba je + naozaj to, že si mala odvahu mu to aspoň povedať sama a nepostavila si sa tomu chrbtom.Minulosť nenapravíš, ale o to väčší dôvod tvrdo makať na tom, aby bola prítomnosť čo najlepšia ak si presvedčená, že ho miluješ tak rob pre to všetko a je jedno ako to vyzerá, aby si nemusela raz sama o X rokov niekde sedieť s výčitkami a myšlienkami na to "aké by to bolo?".
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

A práve o to sa Zeky snažím, chcem napraviť to čo som pokazila a aby prítomnosť a hlavne budúcnosť bola lepšia. Je to však beh na dlhé trate a kto vie, či sa to dá zlepšiť. Otázká, ,,aké by to bolo, ak by sa to nestalo", tak tá mi beha po pamäti každú noc v posteli, žiaľ, miesto odpovede uviaznem vždy na tom, že sa to stalo a že nemá význam rozmýšľať nad tým, čo určite nebude.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

maciatko99 napísal:A práve o to sa Zeky snažím, chcem napraviť to čo som pokazila a aby prítomnosť a hlavne budúcnosť bola lepšia. Je to však beh na dlhé trate a kto vie, či sa to dá zlepšiť. Otázká, ,,aké by to bolo, ak by sa to nestalo", tak tá mi beha po pamäti každú noc v posteli, žiaľ, miesto odpovede uviaznem vždy na tom, že sa to stalo a že nemá význam rozmýšľať nad tým, čo určite nebude.

sama si si odpovedala
zeky
Star
Star

Také veci sa ťažko naprávajú ak to vôbec ide práve preto nečakaj že to dokážeš za mesiac.Možno to bude trvať rok a možno aj desať a možno už stále.Podstatné je skúšať.Ako hovorím...dotyčná osoba musí vidieť že je vážny záujem ale to neznamená že len krátkodobý.Teda nie len dovtedy kým si to nevyžehlíš.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

teba ked 5x niekde nechcu budes to skusat dalej? :D ach jaj....
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Tieto vase pocty a prepocty, kto komu kolkokrat volal, pisal a kto koho odmietol. Lollo, vsak ty uz nemas co k teme povedat, stale sa len opakujes a opakujes, nic rozumne si tu dlhe strany napopisal, tak sa divim, ze ta tu bavi omielat stale o tom istom a moralizovat inych ludi.
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

Podľa mňa, pokiaľ sa rozhodnete žiť spolu aj naďalej, tak je dôležité raz si to riadne vykričať, vyhádať, vyplakať a už nikdy, nikdy, nikdy viac to nevyťahovať.
Viem, že ty asi teraz nie si v pozícii, že si môžeš určovať podmienky, ale toto je podľa mňa dôležité.
zeky
Star
Star

Fakt uvádzať konkrétne čísla sa ti zdá normálne?Vzťahy nie sú matika že ráno vstaneš a pomyselne napíšeš že pokus č.1
Hlavná myšlienka mala byť tá, že sa netreba nikdy vzdávať.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

Pantinela napísal:Podľa mňa, pokiaľ sa rozhodnete žiť spolu aj naďalej, tak je dôležité raz si to riadne vykričať, vyhádať, vyplakať a už nikdy, nikdy, nikdy viac to nevyťahovať.
Viem, že ty asi teraz nie si v pozícii, že si môžeš určovať podmienky, ale toto je podľa mňa dôležité.
rovno ja pobit :roll:
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

Ja ťa nejdem súdiť, ani som nečítal celú tému, ale zaujala má táto veta a podľa mňa aj celkom vystihuje, že prečo si spravila to, čo si spravila...
maciatko99 napísal:...
mne ako žene veľa nestačí
...
zeky
Star
Star

Vieš konyk, ženy chcú stále viac :) Často musia prísť o to čo majú aby si uvedomili čo mali.Akokoľvek dobre je žene aj tak stále povie abo sa jej pri nejakom inom prevalí v hlave že "takého by som chcela".
Napísať odpoveď