Problém vo vzťahu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Problém vo vzťahu

Príspevok od používateľa heker »

Vytiahnut par slov z tolkeho textu a potom hodnotit, hm.

To si muzi nepovedia, ked vidia daku upravenu raketu, ze taku by chceli?
zeky
Star
Star

Príspevok od používateľa zeky »

Ak už svoju mám tak to určite nepoviem.Načo mi iná?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ale no. Neprehanaj s tou otazkou.
Keby tak reagoval kazdy, tak by nebol taky velky pocet rozvodov ze? .. Na zaciatku mozno, ale po par rokoch budes tvrdit ine. Predsa svoju uz budes mat celu zmapovanu, vediet co ju v sukromi najviac vzrusi atd a uz to bude tak trochen stereotyp. Kdez objavovanie novej v tomto smere, doda cloveku zas svoje caro :)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Pripadne vediet, ze nech robis cokolvek, uz ju nemas cim prekvapit a uz vobec ona nie teba a zacne ta ten predvidatelny stereotyp nudit. A vtedy sa zacnes obzerat po dobrodruzstve. Netvrdim, ze to funguje u kazdeho tak, ale u mnohych ano :)

Poznam ludi, ktori su este mladi, maju frajerku, nevidia dovod, preco by ju mali nechat, no napriek tomu, si uz v mladom veku, spestruju zivot milenkami. Zalezi mozno aj od toho, pokial to este beries ako hobby/relax/zabavu a odkial ako neveru.
zeky
Star
Star

Tu nejde o nič iné ako o charakter...ak svoje zásady dodržiavam vo všetkých smeroch nevidím dôvod prečo by som nemal v tomto.Aj po rokoch.Ak chce niekto podvádzať tak prosím.Stereotyp sa dá stále zmeniť.Ako sa hovorí "Kto chce hľadá spôsoby, kto nie hľadá dôvody".Ak je pre niekoho podvádzanie hobby tak to mu gratulujem :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Jedna vec je povedat a ina vec je konat. Ak dobre citam, bolo tu spomenute len akesi povzdychnutie v duchu, tak co s tym ma spolocny charakter???
zeky
Star
Star

Celkom veľa...asi toľko, že som sa vyjadroval k tým príspevkom...ak niekto myslí vtákom tak to už moja vec nie je.Od charakteru závisí či človek niekoho podvedie či nie.Navonok sa môže každý hrať na akého inteligenta len chce a popritom by také niečo spravil možno.A inak nechápem ľudí čo niekoho majú a reálne sa zamýšľajú nad tým že si popritom niekoho nájdu.To je podľa mňa vada.Veď stále sa snažíme si nahovárať že sa tak veľmi líšime od zvierat tak sa tak aj správajme nie? :)

Soviet: No možno pre niekoho je to po rokoch už nuda, neviem.Ale veď existuje toľko rôznych spoločných činností že keby sa aj chceli všetky uskutočniť tak sa to nikdy ani nestihne.Že ju máš zmapovanú to neznamená že by ste si to stále nemohli nejak spestriť pokiaľ nechýba kreativita :)

KoCi:Máš pravdu nefunguje to tak u všetkých a nemyslím že podvádzať niekoho stojí za to len pre to lebo nevieme ovládať nejaký primitívny pud.Podľa mňa je viac férové ak niekoho partner/ka nudí vydiskutovať si to a vymyslieť niečo alebo potom rozchod ale určite nie za chrbtom podvádzať.

Hojko:Ja len reagujem na príspevky čo sú tu ako som už povedal.Vyjadrujem svoj názor.Na nikoho neútočím.
heker
Redeemer
Redeemer

Primitivny pud? :D Nie si ty knaz?
zeky
Star
Star

Ako by si to inak nazval keď nevieš čo so sebou lebo ti do hlavy tryskajú hormóny?A nie kňaz nie som, keby si čítal tak si prečítaš že som ateista z čoho ti logicky musí vyjsť že nemôžem byť kňaz.To že nemám chuť omrdať všetko čo má medzi nohami dieru ako ostatní neznamená že som nejaký náboženský fanatik.
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Podľa mňa je normálne, že sa niekomu páči aj iná osoba. Tiež sa rada pozriem, keď vidím fotky Cristiana Ronadla a určite by som sa otáčala za ním aj na ulici. Na tom, že sa pozriem a otočím nevidím nič zlé. Týmto sa podľa teba Zeky dokazuje vernosť? Podľa mňa toto nie je vôbec o primitívnych pudoch ako píšeš, ale je to prirodzená reakcia v takejto situácii.
zeky
Star
Star

Asi ste ma zle pochopili.Nehovorím teraz o obzretí sa za niekym.Neviem kde ste to vlastne čítali.Ja som tými pudmi narážal na to keď sa nevie niekto ovládať a podvedie.Alebo doslova slintá nad niekym.Iná vec je pozrieť sa a ísť ďalej.Hovoril som skôr aj o tých čo nie sú so svojimi polovičkami spokojní a chceli by ešte viac aj za cenu "výmeny" aj keď toho dostávajú dosť.Šak tiež si pozriem peknú ženu ale u toho to končí.A keď sme pri dokazovaní vernosti...aj tu platí že radšej skutky.Ja čo hovorím podľa toho som stále konal aj konám aj budem konať.
heker
Redeemer
Redeemer

Napriklad tu som o tom cital, dokonca som to pisal -http://www.hojko.com/post1602952.html#p1602952
zeky
Star
Star

Heker ja som sa pýtal nato že kde ste čítali príspevok o tom že ja hovorím o otáčaní sa za niekym.Ak si prečítaš môj príspevok s primitívnym pudom zistíš že som hovoril o nevere.Nie o obzretí sa.S páskou na očiach asi nebude nikto chodiť.Ja som písal o primitívnych pudoch v súvislosti s neverou a maciatko si to neviem preco hned spojila s tým obzretím...to mi príde čudné.
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

zeky napísal:Heker ja som sa pýtal nato že kde ste čítali príspevok o tom že ja hovorím o otáčaní sa za niekym.Ak si prečítaš môj príspevok s primitívnym pudom zistíš že som hovoril o nevere.Nie o obzretí sa.S páskou na očiach asi nebude nikto chodiť.Ja som písal o primitívnych pudoch v súvislosti s neverou a maciatko si to neviem preco hned spojila s tým obzretím...to mi príde čudné.
Ja s tebou zeky co tu pises suhlasim. V podstate so vsetkym. Od potlacania pudov (ked uz si vravime aki sme lepsi od zvierat) cez ten nazor o tom, ze nehladam a ani ma nenapadne myslienka, aby som to teraz siel riesit s inou ked mam svoju (hold aj taki su medzi nami), az po charakter cloveka. Ja tvrdim, ze ludia su len lepsie opice, ale lepsie su prave tym, ze maju hodnoty a vacsi mozog (len skoda, ze ho niektori nepouzivaju) a pudy dokazu v ramci hodnot potlacit.
K tomu obzertiu. IMHO, myslienka z dovodu ospravedlnovania sa.
zeky
Star
Star

Tak podľa mňa keď už sa tak chceme my ľudia hrať na niečo viac než zvieratá, tak by sme sa mali od nich líšiť práve aj v takýchto veciach.Veľa ľudí to hrá na inteligenciu a bontón a neviem čo všetko a pritom keď si odmyslíme všetko to naučené správanie ktoré je spoločnosťou akoby vštiepené a ktoré sa dodržiavajú z istej nutnosti, tak možno zistíme že u mnohých ľudí prebije ich hodnoty, rozum a zdravý úsudok jednoduchá chémia.Proste pár chemických látok v tele dokáže niektorým v hlave prebiť ich "charakter" ktorý si budujú celé roky.Väčšinou je to tak u ľudí čo spáchajú neveru.V tej chvíľi ich nejaké zmyslové potešenie láka natoľko že myseľ doslova ignoruje racionálne dôvody prečo to nespraviť.
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

zeky: beries to imho moc jednoducho. Nevidis rozpolozenie ludi co spachali neveru (o nevere sa bavime v akm zmysle? bozky, sex alebo?). Mozno cely vztah danej osoby smeruje do sraciek (hlavne u zien, tie si touto cestou hladaju akoby poistku ak by pustili chlapa k vode, na druhej strane su chlapy, ktori to ribia iba kvoli zmyslovemu poteseniu). Ja som svoju frajdu podviest nikdy nepodviedol aj ked som mal neviem kolko moznosti. A aj ked ide moj vztah do sraciek neplanujem ju podviest (i ked uz sa tomu skoro schylovalo ale som charakter :) ) Tymto som ti chcel povedat ze to nemozes vidiet cierno bielo.
zeky
Star
Star

Tak podľa mňa ak je to naozaj láska tak nie je tam ani čo riešiť veľmi okolnosti :) Neviem si predstaviť čo by takú osobu ospravedlňovalo, ale viem že alkohol a podobné veci určite nie.A áno nevera ako taká...každý ju má definovanú inak.Pre mňa by už aj bozk bol nevera.Proste je to prekročenie niečoho.Je pravda, že tí ktorí vedia že ich vzťah ide fakt ku dnu a vedia, že nie je šanca to zachrániť a obe strany pociťujú už len určitú rutinu v tom že sú spolu, tak je jasné že takí si už hľadajú iných.Ale aj tam podľa mňa najprv počkať do rozchodu (neverím že sa nedá toľko vydržať).A som rád, že to bereš aj ty tak že radšej si zachováš svoju tvár a neznížiš sa na úroveň takých ľudí aj keď sa ti rúca vzťah, čo je mi ľúto.Ale čo ty vieš možno tvoja budúca sa potom pozrie nato, že aha..tento je taký charakter, že nepodviedol bývalú ani keď to už bolo zle a bude mať ďalšiu vec prečo si ťa ceniť :)
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Všetko sa mení k lepšiemu, je to zo dňa na deň lepšie, aj keď to nie je stále ako to bolo kedysi a už asi ani nebude. Pár krát som prespala v spoločnom byte, inokedy u rodičov, pomaly sa však k sebe vraciame.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Všetko sa mení k lepšiemu, je to zo dňa na deň lepšie.... pomaly sa však k sebe vraciame.
Škoda, chvíľku som veril, že ťa pošle tam, kde patríš...
aj keď to nie je stále ako to bolo kedysi a už asi ani nebude.
Aspoň niečo potešujúce :)

A to som si dnes na teba spomenul, či sa nepohli ľady :D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

spytaj, ci nechce ist pokrstit nove auto :D (joke)
Napísať odpoveď