F.A. Premier league
Re: F.A. Premier league
I keď sa neviemčo všetko dá za vinu rozhodcovi, United formu nepotvrdil, pretože bez ohľadu na výsledok hral trt makový.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
guess.whoo: Futbal sa hra na goly, nie na to, kto mal aku kartu dostat a co by sa bolo stalo, ak by... 
-
master23
Light Professional
zapas som nevidel, ale bolo mi hned jasne, ze Ferguson sa bude stazovat na rozhodcu, ked prehraju.
a mame to tu http://www.goal.com/en/news/9/england/2 ... incredible
som rad, ze chelsea vyhrala. a fanusikovia na chelsea-fc.cz a aj na goal.com pisali, ze Luiz hral famozne.
asi si stihanem cely zapas. a pozrem cez vikend.
ak by ste chceli ten zapas stiahnut, tak tu mate stranku http://chelsea-fc.cz/ke-stazeni-chelsea-vs-man-utd
dufam, ze to neni porusovanie pravidiel. ak ano, tak to zmazte.
a mame to tu http://www.goal.com/en/news/9/england/2 ... incredible
som rad, ze chelsea vyhrala. a fanusikovia na chelsea-fc.cz a aj na goal.com pisali, ze Luiz hral famozne.
asi si stihanem cely zapas. a pozrem cez vikend.
ak by ste chceli ten zapas stiahnut, tak tu mate stranku http://chelsea-fc.cz/ke-stazeni-chelsea-vs-man-utd
dufam, ze to neni porusovanie pravidiel. ak ano, tak to zmazte.
-
guess.whoo
Redeemer
zle si ma pochopil, zdielam tvoj nazor, len som ti napisal, na co vsetko sa budu vyhovarat fanusikovia Unitedhojko napísal:guess.whoo: Futbal sa hra na goly, nie na to, kto mal aku kartu dostat a co by sa bolo stalo, ak by...
-
matto204
Light Expert
Hojko teraz fakt neviem či si zaujaty voči Manchestru, alebo ťa baví podpichovať. Hm? Prečo sa navážaš do Manchestru? Tak ťa serie že sú v tabuľke na prvom mieste? Neviem o čo ti ide, ak mi chceš povedať, že ManU nemajú formu, prečo potom sú prví? A k zápasu: na jedne strane, podľa mňa zákrok na penaltu nebol, na červenú tiež nie, ale na druhej strane Chelsea bola v tomto zápase lepším tímom, mali viac vypracovaných šancí, Diabli mali šťastie, najmä pri zákroku Van der Sara v prvom polčase a pri tyčke v druhom. Musím uznať, že Blues vyhrali zaslúžene. Toľko odo mňa, a ak si chceš riešiť svoju nenávisť k ManU, prosím ťa nerob to na fóre takýmito príspevkami, radšej si doma hádž šípky do ich plagátu.
-
guess.whoo
Redeemer
ved nebol, ale na zltu kartu bol a bola to jeho druha a dostal ju opravnene. stiahol hraca za dres pri prieniku do 16tky. ak nie za to tak za co by sa mali davat zlte karty?
-
t0m4s3
Admin
Kedze som fanusik Arsenalu a hater Chelsea, tak vcerajsi vysledok vo mne vyvolava miernu schizofreniu 
Hojko to napísal dobre, vyplakávať sa nad každou kartou?matto204 napísal:Hojko teraz fakt neviem či si zaujaty voči Manchestru, alebo ťa baví podpichovať. Hm? Prečo sa navážaš do Manchestru? Tak ťa serie že sú v tabuľke na prvom mieste? Neviem o čo ti ide, ak mi chceš povedať, že ManU nemajú formu, prečo potom sú prví? A k zápasu: na jedne strane, podľa mňa zákrok na penaltu nebol, na červenú tiež nie, ale na druhej strane Chelsea bola v tomto zápase lepším tímom, mali viac vypracovaných šancí, Diabli mali šťastie, najmä pri zákroku Van der Sara v prvom polčase a pri tyčke v druhom. Musím uznať, že Blues vyhrali zaslúžene. Toľko odo mňa, a ak si chceš riešiť svoju nenávisť k ManU, prosím ťa nerob to na fóre takýmito príspevkami, radšej si doma hádž šípky do ich plagátu.
Podľa mňa ten zákrok na penaltu bol určite, a to nie som ani fanúšik ManU ani Chelsea (fandím Man City)
-
DanielDevil
Addict
veď City to hrá do karát
Luiz hral síce dobre ale za ten zákrok na Rooney-ho koleno bez lopty si červenú zaslúžil, United spravili chybu že po góle prestali hrať, začali až keď Chelsea vyrovnala, potom boli opäť lepší, Rooney spálil peknú príležitosť a prišla tá nešťastná penalta, no nič sa nedeje stále sme prvý 
-
guess.whoo
Redeemer
ja si tiez myslim, ze to bola penalta a to som fandil diablom v tom zapase
-
matto204
Light Expert
Filipito, ak nemáš 12 rokov, tak by si mohol vidieť aký bol ten Hojkov príspevok ironický. Nikto tu, nad kartou neplače, tá nehrala v konečnom dôsledku skoro žiadnu rolu, bol už nastavený čas, ťažko sa dalo niečo vymyslieť. A penalta...o tej by sa dalo polemizovať. Aj som povedal, že Chelsea bola lepším tímom, tak si prosím ťa nevyberaj z príspevku to, čo by si mohol skritizovať. A to, že si fanúšik City dobre vystihol Daniel, táto prehra im hrá do karát. 
-
DanielDevil
Addict
aj keď v prípade že na titul si už neveria tak im to do karát až tak nehrá keďže na prvú pozíciu strácajú 10 bodov, ale ak by Totenham aj Chelsea vyhrali nasledujúce zápasy dostanú sa pred/na úroveň City ale ešte je skoro na špekulácie, podľa mňa by včerajšiemu zápasu viac svečala remíza, keďže ani jeden tým bohviečo nehral
-
hojko
Site Admin
matto204: V prvom rade som fanusikom dobreho futbalu a je mi jedno kto hra, tiez si rad pozriem pekne goly, ale to asi nebudem sam. Ak by som si mal vybrat oblubene timy z anglickej ligy, tak je to pre niekoho zvlastny vyber, ale vyberiem si rivalov z Chelsea a Arsenalu, oba su oblubene. ManU mi nelezi v zaludku a je mi jedno, ci je na prvom mieste alebo v strede tabulky. Skor mi v zaludku lezia uzivatelia ako si ty, ktori dokazu pisat kraviny a este sa to znazia obhajit. Ako som ti napisal uz pocas vikendu, to co si napisal je volovina, pretoze si napisal, ze ManU potvrdili formu a vyhrali 0:4, avsak si zabudol dodat, ze to bolo s poslednym muzstvom v tabulke a nad nimi by mozno vyhral aj Senec ci Mocenok, kto vie. To je jedine o co mi islo - princip tvojho nezmyselneho pomenovania a poukazania formy voci poslednemu timu, pricom som argumentoval tym, ze nech to predvedu na zapase s Chelsea..., zial to sa nestalo. V ziadnych prispevkoch na tuto temu nebola z mojej strany ironia, skor som len poukazal na debilitu.
-
t0m4s3
Admin
Wigan prehral doma na zaciatku sezony 0:4 s Blackpoolom a s Chelski 0-6, od tej doby najvyssia prehra 0-2 s ManArab. Tolko k faktom.
F.A. Premier league
Hojko - to je tzv fanaticky/skalnaty fanusik 
-
matto204
Light Expert
Hojko nemyslíš si, že prvé miesto v tabuľke svedčí o nejakej tej forme? Tak aké kraviny, aká debilita? Nevyšiel im zápas s Chelsea a čo teraz, za to ich budeš potupovať?
-
hojko
Site Admin
matto204: Uz som ti vysvetlil, ze som narazal na ten nezmysel od teba, ze ManU potvrdil formu a vyhral s Wigganom, pricom si zabudol dopisat, ze je to posledne muzstvo tabulky. K tomu som dopisal, ze ak maju formu o akej basnis, tak nech to potvrdia v stredu v zapase s Chelsea. Ak tomu nechapes, tak to je tvoj problem a uz sa nemienim vyjadrovat ku kravinam, ktore tu pises, pokial si nedokazes poriadne precitat co som pisal.
matto204 zrejme nevie pochopit ze na Wigane to malo byt pre Man utd povinne vitazstvo. Ziadne dokazanie formy, tam mali vyhrat aj keby boli piaty alebo siesty.
-
guess.whoo
Redeemer
hojko spravne poznamenal ze nad wiganom by momentalne zvitazil kadekto
-
t0m4s3
Admin
matto204 napísal:Tak Manchester opäť potvrdil svoje kvality, vonku vyhrať 0:4 to sa často nevidí, aj keď Wigan je momentálne v dosť krízovom stave. Mladý Chicharito strelil 2 góly, prvý gól za Devils si strelil aj Fábio, a tradične sa presadil aj Rooney. Krása