Zdravim chcel by som sa informovat zohnal som router znacky belkin N150 aby som ho prepojil so stolnym PC ale nakolko ta znama co ma dany PC nema klasicky model ale ma internet prepojeny cez sietovy kable /internet v bytovke/.
Nakolko nemame modem skusali sme ho prepojit podla pokynov ale nakolko v pokynoch je uveden aj modem aby bol pripojeny cez adapter pricom na krabici je uvedene ze je mozne ho prepojit aj cze kablovy modem co predpokladam je asi sietovy kabel.
Podla pokynov sme spravili vsetko a po vlozeny instalacne CD nam vypisalo ze instalaciu nevieme dokoncit nakolko nie je pc pripojeny k internetu.
na modeme nam svietilo ako wired a router ale preblikavalo modem a internt co znamena ze ho nepripojilo.
Vie nam niekto poradit?
Dakujem
problem s prepojenim routera
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: problem s prepojenim routera
no popisal si toho sice dost, ale aj tak mi celkom neni iste v akej si situacii.
znama ma dotiahnuty do bytu internet, rj45 / rj11 / optiku? aky modem / konvertor ma doma? router si konfiguroval cez cdcko??
znama ma dotiahnuty do bytu internet, rj45 / rj11 / optiku? aky modem / konvertor ma doma? router si konfiguroval cez cdcko??
Re: problem s prepojenim routera
Pripojenie netu cez sieťové káble je jedna vec, a druhá vec je provider. Takže všetko je v zmluve o pripojeniu. Meno a heslo. Treba povedať meno providera, a majú aj hotline. Obecne sa nedá.