Drum 'n' Bass - Vase Tipy

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
joki
Amateur
Amateur

Re: Drum 'n' Bass - Vase Tipy

Príspevok od používateľa joki »

Pls help..neviem nájsť jednu songu..zaujímavé je na nej to, že má viac zaujal klip ako daná skladba. Je to animované video, kde je postavička s hlavou v tvare CRT monitora,..je to taká "love story" kde na konci daruje svojej "milovanej" daruje svoje časti tela.
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andr3w »

seth82 napísal: Beat this, mofos.
úžasné

nepoznate niekto nieco podobne na tento styl?
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kostak »

možno by sa ti páčil Random movement aj ked sice je to trosku ine ale podobne teda ak som spravne trafil :D
korky_bucek
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa korky_bucek »

Andr3w napísal:
úžasné

nepoznate niekto nieco podobne na tento styl?

roni prerobil tiez niekolko svojich veci do acustic v. cely koncert na youtube
pegasusss
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa pegasusss »

mozno to tu uz bolo spomenute ... ale kazdu nedelu býva na radiu FM o 22:00 Signali_FM ... to by som vam odporucil ... 2 hoďky venovane dnb :smt033
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

trosku drumac, ladeny neurofunk, viac breakcore, fajn melodicke
fofofofo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa fofofofo »

meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

Let It Roll 2011 /// Ceska republika - Slovensko ///
...myslim ze stoji za pozornost.

24.-25.6.2011
DUCHONKA - SLOVAKIA

22.-23.7.2011
PRAŠICE - CZECH REPUBLIC

tu je video z ich posledneho eventu :)
Prílohy
letitroll2011.jpg
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kostak »

toto bude kruta akcia dufam ze sa na nu dostanem aj ked to mam 160Km od domova :D :cry: :cry: :smt017
dalver
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dalver »

let it roll iste na paradu.. po dlhsej dobe nieco, na co sa oplati aj zajst a nedockavo cakat kym konecne bude.. v poslednej dobe totiz podla mna co sa tyka akcii a ich urovne, je to dost bieda..
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

a NUDANCE ...zo Slovakou sa vam tam niekto páči..?
dalver
Medium Expert
Medium Expert

D_I_C_K

Ja neberiem Nudance ako djov, ale len ako promoterov resp. organizatorov akcii.. a kedze som bol medzi tymi co sa ´´trepali´´ do Trencina na Chase&Status a ti nedosli.. navyse bolo tam milion velmi zlych veci v organizacii a viem, ze im nevysla ani dalsia akcia v trencine.. Akcie, ktore robia u nas /ba/ su vzhladom k ponukanemu lineupu dost drahe a slabe.. Ale to je aj celkovo problem Bratislavy, ze si tu organizatori casto za no name dja, ktoreho ani google nepozna zapytaju vela penazi na vstuponom..
teraz nudance riesi Audia, kam mam naplanovane ist, ale priestory, sposob predpredaja listkov a support k nemu nieje ziadna slava.. Tak mozno pockam a vystihnem ho v lete..
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

Tak u nás v PP je nudance párty na denodennom poriadku...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ja viem, že Dubstep, ale proste toto je pecka. Ten melodický podmaz a absolútne skvelé vokály - takto sa mi to páči :)

//A aj malá úprava je celkom slušná :3 Plus skvelý komentár na YouTube: Sorry about the 102 dislikes - the drop at 1:38 caused an earthquake through my subwoofer and everyone on my street lost their houses.

korky_bucek
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa korky_bucek »

kamarat spravil dnb podcast aj z vlastnych trackou
BBeast
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa BBeast »

dalver napísal:D_I_C_K

Ja neberiem Nudance ako djov, ale len ako promoterov resp. organizatorov akcii.. a kedze som bol medzi tymi co sa ´´trepali´´ do Trencina na Chase&Status a ti nedosli.. navyse bolo tam milion velmi zlych veci v organizacii a viem, ze im nevysla ani dalsia akcia v trencine.. Akcie, ktore robia u nas /ba/ su vzhladom k ponukanemu lineupu dost drahe a slabe.. Ale to je aj celkovo problem Bratislavy, ze si tu organizatori casto za no name dja, ktoreho ani google nepozna zapytaju vela penazi na vstuponom..
teraz nudance riesi Audia, kam mam naplanovane ist, ale priestory, sposob predpredaja listkov a support k nemu nieje ziadna slava.. Tak mozno pockam a vystihnem ho v lete..

ja si myslim že letne akcie su na slovensku vždy skvele či to bol signall alebo rainbow .. skvely djs, skvela atmosfera a najdu sa aj dobre party ono si zas nemyslim že v ba hraju nejaky djs kt. neni poznat subclub robi v pohode akcie aj ked niekedy prehanaju s cenou za vstup, a taky trident ? tiez skvele akcie to byvali skoda že je koniec, kvalitne akcie sa robia aj v šuranoch a roznych malych dedinach či mestach treba to sledovať nemyslím si že by to bolo až tak hrozne a komu nestači každy rok byva tuna zarohom 70 km od BA urban kde hraju všetci DJS svetoveho mena takže nech sa pači 3 dni a možte aj plakať s line upu .. :)
dalver
Medium Expert
Medium Expert

BBeast

nemal som na mysli festivaly.. tie su za to vstupne uplne na paradu, teraz let it roll za 17 eur, ved to je ako zadarmo.. mal som na mysli predovsetkym klubove akcie v BA /nie len dnb/ a co za zaplatene vstupne dostanem
je dost divne, ze Ed Rush + Yardcore a support + druhy stage kde je dubstep ma vyjde v Brne 150czk.. a to som v peknom podniku, kde je vsetko na paradu.. oproti tomu niekto spravi Ed Rusha tu, ako to bolo minuly rok je to v ucku, kde na teba prsi zo steny a nefunguju wecka a vstupne je tu raz tolko.. a podobne by sa dalo pokracovat do nekonecna.. proste mna cesta do brna a spat + listok na akciu /noisia, state of mind, bong-ra, fff, tamper d, cardopusher/ vyjde menej ako cesta do ucka a vstupne na akciu /shockone, forward, simon co je taka druha liga/ a to v ba byvam.. proste ceny za akcie su tu strasne predrazene..
BBeast
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa BBeast »

no ved ja nehovorim že to tak nie je ale zas musis chapat ze robit take akcie nie je sranda a hlavne to neni zadara .. spravit napr. taku akciu v NR je umenie pride sem mozno tak 100 - 150 ludi a ked das 3 eura vstup nepokryje to anizdaleka naklady .. treba rozmyslat aj tymto smerom predsalen DJi nehraju zadarmo ani technika sa zadarmo nezaplati tak si to vypočitaj z finančneho hladiska zaplatit leteku + ubytko + nieco za hranie + konzumne a kolko ti to vyjde spolu ? proste matematika .. mozme byt radi že sa vobec nejake akcie robia u nas a že sa niekto take akcie snaži robiť aj napriek tomu že to nie je lahke, frflať sa da vždy
MAJMO
Novice
Novice

Príspevok od používateľa MAJMO »

jednoznačne UKF DNB na youtube a netsky, high contrast remixy :)
damiamarl
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa damiamarl »

moje su určite
B-complex
Pendulum
Nesky
Dj klute
Black Sun Empire odporučam to je taká moja srdcovka, no toto je taký melancholickejši dramáč

Neviete poradiť nejaké dnb sety čo majú gule? ...ja mám net slabý a sťahujem len v škole a zvyknem sťahovať totalne kraviny ...nejaký dobrý set na sposob pendulum alebo b-complexu, tie staršie dramáče moc nemusím :)
Napísať odpoveď