Navigacia
-
LuiksTEROR
Novice
Navigacia
Prosim vas poradte mi ,chcel by som kupit tuto navigaciu :
http://www.rgshop.sk/7-gps-navigacia-rp ... b-ram.html
čo nato hovorite ? vyzera dobre ,aj funkciovo len mi vadi ze to nema znacku ....
http://www.rgshop.sk/7-gps-navigacia-rp ... b-ram.html
čo nato hovorite ? vyzera dobre ,aj funkciovo len mi vadi ze to nema znacku ....
Re: Navigacia
a poradit chces s cim? ved uz mas vybrane
ale ked chces pocut nejaky nazor, tak ja by som siel len do osvecenych znaciek(garmin, mio, tomtom, navigon)
ale ked chces pocut nejaky nazor, tak ja by som siel len do osvecenych znaciek(garmin, mio, tomtom, navigon)
-
LuiksTEROR
Novice
chcel by som vediet čo nato hovorite ? ci je dobry ,alebo nieco .a ak nie tak kvoli čomu ?
pri navigaciach ide hlavne o to aby si vedel bez problemou aktualizovat mapy, co je pri tychto menej znamich znackach dost problem.......drz sa uz hore spominanych a chybu urcite nespravis
-
LuiksTEROR
Novice
jak ze ,navigacia tam bude IGO8 a sygic ,ja si viem mapy aktualizovat aj sam ,nemam stým problem ...
pravdepodobne tu nenajdes nikoho kto by mal presne tuto navigaciu, nakolko to je neznackovy vyrobok, pravdepodobne z ciny ktory sa snazi zaujat tym co vsetko dokaze(naco je mi v navigacii prehravanie filmov?)
soft budes kupovat? pretoze ked som to spravne pochopil v baleni je len pristroj bez softu, tym padom by sa cena dost navysila a uz by to bolo uplne nezaujimave
soft budes kupovat? pretoze ked som to spravne pochopil v baleni je len pristroj bez softu, tym padom by sa cena dost navysila a uz by to bolo uplne nezaujimave
-
LuiksTEROR
Novice
nebudem dokupovat soft ,lebo ten uz je v navigacii ,vidim ze su tu sami experti ,tam si poradim sam ....
kde v popise je aky soft je v navigacii?
ja tam vidim len
- Možnosť inštalácie mapy IGO Primo, IGO8..na 2 alebo 4GB micro SD
- GPS software môže byť priamo spustený s pamäťovej karty Micro-SD
- Podporovaný Navi software: IGO8.3, AMIGO 8.4 , Garmin , Sygic , Automapa, Navigon , PolNav , Route66
ja tam vidim len
- Možnosť inštalácie mapy IGO Primo, IGO8..na 2 alebo 4GB micro SD
- GPS software môže byť priamo spustený s pamäťovej karty Micro-SD
- Podporovaný Navi software: IGO8.3, AMIGO 8.4 , Garmin , Sygic , Automapa, Navigon , PolNav , Route66
-
LuiksTEROR
Novice
co si mudry ? ja som sa kontaktoval stou firmou co to predava ,všetko je nakomplet !
LuiksTEROR - myslim, ze arogancia nie je zrovna vhodny zaciatok posobenia na tomto fore a uz vobec nie, ked si v pozicii ziadatela o radu. Diskutuj, si na diskusnom fore. To, ze sa ta niekto nieco pyta, alebo niecomu nerozumie, este neznamena, ze z teba robi debila. 
V pripade, ze si kontaktoval tu firmu a mas vsetky informacie co potrebujes, mi uplne nejde do hlavy, co vlastne pozadujes od nas. Potvrdenie - "ANO KUP SI TO, JE TO SUPA AJ JA TAKE CHCEM!"? Kazdy mame predsa vlastne preferencie, a ked ja napisem, ze tiez preferujem osvedcenych vyrobcov, u ktorych mam aspon akutaku podporu, neznamena to, ze ta odradzam od kupy. Je to moj nazor, ktory ti moze pomoct v rozhodnuti sa.
V pripade, ze si kontaktoval tu firmu a mas vsetky informacie co potrebujes, mi uplne nejde do hlavy, co vlastne pozadujes od nas. Potvrdenie - "ANO KUP SI TO, JE TO SUPA AJ JA TAKE CHCEM!"? Kazdy mame predsa vlastne preferencie, a ked ja napisem, ze tiez preferujem osvedcenych vyrobcov, u ktorych mam aspon akutaku podporu, neznamena to, ze ta odradzam od kupy. Je to moj nazor, ktory ti moze pomoct v rozhodnuti sa.
chceš radu alebo ukazať čo si si vybral a kývnutie hlavou? chcem vidieť jak ta navigacia bude fungovať. či bude držať signal so satelitom či bude vypočitavať trasu dobre a nebude robiť chyby atď... u overenych značiek to maš všetko bez problemov a navyše aktualne mapy sú zaistene. daj potom vedieť keď ti dojde aká je som zvedavy.
U overenych znaciek to tiez nie je bez problemov, ale vies sa aspon riadit popisanymi recenziami 
-
Ryan Giggs
VIP
Tiež som toho nazoru, isť radšej do overenych značiek. Tieto činske zazraky sice maju milion funkcii ale nič nefunguje poriadne. Ako piše frajerik vyššie, je tam riziko problemov so signalom, vpočtom trasy a pod. Navyše rychlosť vypočtov nebude nič moc. Nehovoriac o mizernej podpore vyrobcu.