Crysis 2
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Crysis 2
8400GS 15 FPS- nehrateľné. Keby sa dali vypnúť tiene a HDR tak by možno aj išlo plynule.
Skusil som, ale moc ma to nebere... Zatial som verny BC2. Mozno casom ...
neviete kde sa nastavuje grafika????? v graphics je len rozlisko a V-sync a nic viac
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Je tam aj nastavenie. Gamer, Hardcore a Advanced.
-
Cyrus666
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
u mna ta hra skoncila
http://www.sector.sk/sprava/5865/crysis ... vydani.htm
http://www.sector.sk/sprava/5865/crysis ... vydani.htm
-
lekoklatik
VIP
@Cyrus666: Hm, dosť biedna správa ťa od toho odradila a tiež moc predčasne.
Môj ntb toto MP demo nezvláda (moc trhané, nemožné niekoho zabiť), ale to menu a celkový systém XP módu
sa mi veľmi pozdáva. Pre mňa teda zatiaľ aj tak good work, ale ruky dávam na čas preč : )
Môj ntb toto MP demo nezvláda (moc trhané, nemožné niekoho zabiť), ale to menu a celkový systém XP módu
sa mi veľmi pozdáva. Pre mňa teda zatiaľ aj tak good work, ale ruky dávam na čas preč : )
-
Cyrus666
Light Professional
ked niekto celu dobu od ohlasenia vyspevuje aka bude hra na pc skvela ze to nebude ziadny port a pracuju primarne na pc verzii, potom zacnu vydavat gameplay videa len s konzol a betu pustia na xboxe az ked si to pc komunita zacala pytat tak dali aj na pc a co nevidim v deme? press start, hmm to urcite nebude port s konzoly takze ano odradilo ma uz hento, lebo DX 10 a 11 som ratal s tym ze to bude default uz tam ked to tak velice ospevovali ake to bude na pc super ale vidim ze si len srali do huby
-
Nadeo
Guru wannabe
Demo mi ide na hardcore, ale je to dost.. ine ako MP FPS hry ktore som hral doteraz. Je dost tazke zbadat protivnikov v tak zlozitom prostredi, a dokonca mozu pouzivat aj cloak 
To je od nich mile
btw: po prejdeni kampane mi bolo hned jasne ze tato hra bola urcena primarne pre konzolovych hracov.
-
lekoklatik
VIP
@Cyrus666: Ja osobne to vidím tak, že PC demo rozhodne plánované nebolo.
Po afére leaku Crysis 2 Crytek vytvoril to ďakovné video kde citovali niektorých
fanúšikov že si ten leak nestiahnu a počkajú si na full verziu, už hotovú podobu hry.
Ako prejav vďaky tiež vypustili PC demo, že aha chalani my vám oplácame vašu skalnosť
a podporu ktorú ste nám prejavili tým že ste nestiahli nekompletnú leaknutú verziu
a nerušíte svoje predobjednávky.
Tá správa zo sectoru tiež spomína že by chceli vydať nejaký patch ktorý DX11 verziu sprístupní,
alebo tak nejak. Nebral by som si odtiaľ moc k srdcu vyjadrenie:
"Primáry vývoj pre PC, bol asi len ťah na PC hráčov ..." pretože sám určite vieš, že takéto portály
proste niečo napísať musia.
Teraz to vyzerá že som skalný fanúšik Crysis-u. Nie nie som, avšak myslím že toto skoré rozhodnutie
ťa pripravý o slušný zážitok (nie žeby som bol nejaký hc gamer). Myslím že chápeš čo mám na mysli.
@Nadeo jj súhlasím.
Neviem či je to mojím ntb na ktorom je to nehrateľné, ale napríklad keď som strieľal,
tak som cez záblesky hlavne streľby nevidel vôbec nič.
Keď som sa z neviditeľnosti "prepol do normálneho módu" tiež som postrehol nejaký
oslepujúci záblesk.
Tiež som videl nepriateľov ako bežia a majú za sebou nejakú akoby rozmazanú
ghost stopu a to celkové prostretie? No ee. Je to neprehľadné, ale verím že je to
len vec grafického nastavenia. Vyskúšam doma, prípadne PS3 verziu.
Po afére leaku Crysis 2 Crytek vytvoril to ďakovné video kde citovali niektorých
fanúšikov že si ten leak nestiahnu a počkajú si na full verziu, už hotovú podobu hry.
Ako prejav vďaky tiež vypustili PC demo, že aha chalani my vám oplácame vašu skalnosť
a podporu ktorú ste nám prejavili tým že ste nestiahli nekompletnú leaknutú verziu
a nerušíte svoje predobjednávky.
Tá správa zo sectoru tiež spomína že by chceli vydať nejaký patch ktorý DX11 verziu sprístupní,
alebo tak nejak. Nebral by som si odtiaľ moc k srdcu vyjadrenie:
"Primáry vývoj pre PC, bol asi len ťah na PC hráčov ..." pretože sám určite vieš, že takéto portály
Teraz to vyzerá že som skalný fanúšik Crysis-u. Nie nie som, avšak myslím že toto skoré rozhodnutie
ťa pripravý o slušný zážitok (nie žeby som bol nejaký hc gamer). Myslím že chápeš čo mám na mysli.
@Nadeo jj súhlasím.
Neviem či je to mojím ntb na ktorom je to nehrateľné, ale napríklad keď som strieľal,
tak som cez záblesky hlavne streľby nevidel vôbec nič.
Keď som sa z neviditeľnosti "prepol do normálneho módu" tiež som postrehol nejaký
oslepujúci záblesk.
Tiež som videl nepriateľov ako bežia a majú za sebou nejakú akoby rozmazanú
ghost stopu a to celkové prostretie? No ee. Je to neprehľadné, ale verím že je to
len vec grafického nastavenia. Vyskúšam doma, prípadne PS3 verziu.
Presiel si vobec SP kampan ? Najprv si to zahraj a uvidis ze pisu pravdu.lekoklatik napísal:Nebral by som si odtiaľ moc k srdcu vyjadrenie:
-
lekoklatik
VIP
Pre mňa tá hra ešte nevyšla takže nie, ani som nehral nič z SP kampane.
Môj príspevok som odoslal po tom, ako si tam prispel ty (odoslal si tvoj počas
písania môjho). Každopádne stále to takto vidím ja.
Som zvedavý ako spoznám tú konzolovosť.
Môj príspevok som odoslal po tom, ako si tam prispel ty (odoslal si tvoj počas
písania môjho). Každopádne stále to takto vidím ja.
Som zvedavý ako spoznám tú konzolovosť.
-
DAMON88
Professional
ako ja som na žiadnu spravu ohladne dx9 vydaní nenašiel oficialne a to ze to sektor napíuše neberiem na veľkú váhu.
a aj keby nevyšlo tá hra vyzera super a ako je tam písané časom výjde patcho.
možno skrátka nestíhajú dorobyť čo by chceli tak počkajú.
rozhodne lepšie riešenie ako riešiť potom problém s padaním a vypadávanim textur ...
a aj keby nevyšlo tá hra vyzera super a ako je tam písané časom výjde patcho.
možno skrátka nestíhajú dorobyť čo by chceli tak počkajú.
rozhodne lepšie riešenie ako riešiť potom problém s padaním a vypadávanim textur ...
-
Cyrus666
Light Professional
nebudem riesit teraz pockam si na oficialne vyjadrenie Cryteku a este sa vselico zmenit moze do vydania hrylekoklatik napísal:......
-
DAMON88
Professional
a ku konzolovosti.
ovladanie mi pride omnoho zjednodušené oproti jednotke čo je najskôr práve konzolovosťou ale neviem hral som iba MP možno je to tam tak jednoduche pre rýchlosť akcie v SP to može byť iné.
inak si myslím že konzolovosť nespoznám no crytek ma trošku sklamal tým že sa pomaly zameriava na konzolistou.
na druhej strane ho úplne chápem keď veľa ludí si hru na PC jednoducho stiahne warez a hrá sa .
ale fakt je že keĎ je hra dobrá a baví ma mali by sme si ju kúpiť lebo tým podporíme výrobcu.Teda tak to vidím ja .
ovladanie mi pride omnoho zjednodušené oproti jednotke čo je najskôr práve konzolovosťou ale neviem hral som iba MP možno je to tam tak jednoduche pre rýchlosť akcie v SP to može byť iné.
inak si myslím že konzolovosť nespoznám no crytek ma trošku sklamal tým že sa pomaly zameriava na konzolistou.
na druhej strane ho úplne chápem keď veľa ludí si hru na PC jednoducho stiahne warez a hrá sa .
ale fakt je že keĎ je hra dobrá a baví ma mali by sme si ju kúpiť lebo tým podporíme výrobcu.Teda tak to vidím ja .
-
Cyrus666
Light Professional
prosim ta s tymito srackami o wareze tu nechod ked na konzolach teda hlavne xboxe sa pirati jak delo a vidim to sam, som tu jediny na sidlisku kto nema flasnutu konzolu a teraz ked je jaibreak tak sa bude aj na ps3, 1 mala dobre predaje neviem co je na 3 milionoch malo, 1 som hral davno a ani som ju nedohral takze nemozem porovnavat ovladanie ale to demo je cisty port takze tam neni co riesit, mozno nakoniec ta pc verzia bude ina
-
DAMON88
Professional
každopánde zase tie servery niaksi nejdú nechápem čo s tým je.
zrejme je to dosť preťažené alebo čo.
zrejme je to dosť preťažené alebo čo.
-
DeJF
Addict
Na Xboxe no problem.
tak konecne som mal moznost skusit demo a uprimne to mesto sa mi zatial nepaci, tropicke ostrovy mi prisli atraktivnejsie 
co sa mi vsak hrozne nepaci je menu, predpokladam, ze problem je u mna
ale jednoducho sa v nom neviem zorientovat.
co sa mi vsak hrozne nepaci je menu, predpokladam, ze problem je u mna
-
aviceN
Guru
Zrovnanie PC a Xboxu...xbox je na tom dost biedne, no co uz
http://www.sector.sk/novinka/59182/crys ... ysis_2.htm