dobrý deň
chcel bi som si kúpiť noví telefón cez http://aukro.sk/?gclid=CNX1_J3Pq6cCFUe_zAodk1vnBQ
lenže cez tuto stránku sa kupujú veci od iných ludi cez internet ,ket som to čítal tak ma napadol spôsob rýchlych zárobkov ,čiže ja bi som si niečo kúpil poslal peniaze a nič bi som nedostal,nechcem nič riskovať preto sa pýtam ,keby náhodou ma niekto okašlal dalo bi sa zistiť kto to bol??neviem napríklad vystopovať pomocou telefónu alebo IP adresy z ktorého sa registroval alebo nejak inač, najlepšie bi bolo ne aké zabezpečenie , nemáte niekto stimto kupovaním skúsenosti??
pomoc pri kupovani cez internet
-
Pukii
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: pomoc pri kupovani cez internet
Ak chces daky cinsky srot tak mozes objednat aj z dealextreme.com (pokial mas paypal) posta je zadarmo.
btw BY
btw BY
aukro samotne ti garantuje ze ta nikto neoj..e
resp ak hej tak to budu riesit (nebudu si predsa nicit povest)
proste mas to tam nejakym sposobom poistene inac by ten web nefungoval
resp ak hej tak to budu riesit (nebudu si predsa nicit povest)
proste mas to tam nejakym sposobom poistene inac by ten web nefungoval
Radšej pozri iné stránky kde kúpiš slovník.
neviem ako to chodi na aukro, ale skus bazos tam je sposob predaja na vas, a vacsinou neni problem si vybavit stretnutie okukat ci neni tovar poskodeny atd. a ked silou mocou trva na tom zeby ste poslali peniaze vopred a nechce ti ukazat tovar tak na toho sa zvysoka 
-
pegasusss
Light Professional
prosim vas , chcel by som sa spýtať kolko cca vychadza poštovne z Nemecka a USA , pretoze som nasiel produkty , tie ktore hladam o 50 az 100 € lacnejsie len ci to postovne nepresiahne aj tu zlavu .... + ci je pravda ze s paypalom je postovne lacnjesie dakujem , K +
To zalezi co si obnednavas (vaha baliku) a sposobe dopravy.
Ja som napr minule mal 10€ cez DHL.
Z ameriky to uz bude urcite drahsie ale zalezi na predajcovy. Objednaj ale z nemecka lebo z Ameriky ti to colnici preclia.
Ja som napr minule mal 10€ cez DHL.
Z ameriky to uz bude urcite drahsie ale zalezi na predajcovy. Objednaj ale z nemecka lebo z Ameriky ti to colnici preclia.
-
pegasusss
Light Professional
vaha je okolo 1,07 kg a ide o boty ...