Dr. House
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dr. House
Dobro to bolo..I ked cakal som, ze to ukonci a tym sa zacne stupnovanie blizenia sa konca serie. Ale takto musia vymysliet nieco ine 
-
vendo
Guru
stupnuje sa to "opacnym" smerom
mozno v osmej serii bude mini-house 
vendo , nenapadlo ti prečo ma cuddy adoptovane dieťa a nie svoje vlastne ? ? ? ........takže mini-house nebude 
-
vendo
Guru
napadlo, ale pokial ma pamat neklame, nikde nebolo povedane ze nemoze mat dieta, len ze to vzdala, a radsej si jedno adoptovala
Ludia vsimate si ze House je jeden z mala serialov ktory nie len ze nestraca imho na kvalite po case, ale dokonca miestami sa lepsi? Rozmyslam kedy ho ukoncia, resp. kedy to strati to svoje caro, ktore to stale este ma ...
-
Soviet
Darca
Ked sa budu riesit uz len vztahy a vznikne z toho nudna telenovela. V co dufam nikdajz nedojde
Ale ukoncit niekedy taky serial, da zabrat.
je mnoho serialov ktoré maju aj viac serií a stále su dobre, aj ked je pravda že ide hlavne o komedialne serialy
ja si myslim že oni to chceli ukončiť vtedy , ked šiel na psychiatriu, ved sa vtedy ani nevedelo či bude dalšia seria alebo nie , naťahovali to atd. a nakoniec prvy dvojdiel ktorý sa odohrával na psychiatrií bol jeden z mojích najoblubenejších ale myslim že ako koniec serialu to bolo genialne , teraz už ukončiť serial na psychiatrií možne neni
kedže je to house tak asi to neskončí tak že budu štastna rodinka s cuddy , o tomto ten serial neni a viem si predstaviť tragicky koniec, že te jeho negativne vlastnosti ho zabijú , neraz vošiel ku pacientovy od ktorého sa infikoval a v posledných minútach mu zaplo a zistil diagnózu a zachránil sa, lenže teraz ked z neho cuddy spravila horšieho lekára a nevie tak rýchlo zistiť diagnozu ako predtým tak zomrie
takto nejak si predstavujem koniec 
ja si myslim že oni to chceli ukončiť vtedy , ked šiel na psychiatriu, ved sa vtedy ani nevedelo či bude dalšia seria alebo nie , naťahovali to atd. a nakoniec prvy dvojdiel ktorý sa odohrával na psychiatrií bol jeden z mojích najoblubenejších ale myslim že ako koniec serialu to bolo genialne , teraz už ukončiť serial na psychiatrií možne neni
7x15 - lolwut?
taky diel som teda rozhodne necakal... "say hello to your tumor" 
-
vendo
Guru
jop, parada, aj ked zaujimavy koniec (takto som cakal ze skonci siedma seria) a ukazky na buducu vyzeraju este lepsie 
-
R1k1nko
Darca
formen ako zombie
a ten posledny klip ( pri tej operacii ) Haus bol delovy dobra pesnicka a ked zacala aj CADYova dost chytlave....
nj promo na 16stku zaujimave ale pochybujem ze spravi to co chce spravit..
a ten posledny klip ( pri tej operacii ) Haus bol delovy dobra pesnicka a ked zacala aj CADYova dost chytlave....
nj promo na 16stku zaujimave ale pochybujem ze spravi to co chce spravit..
-
vendo
Guru
ja som rad ze zase uvidime 
Spoiler
sfetovaneho housa
-
Soviet
Darca
Ty brdo. Tak tato cast ma nadmieru prekvapila a keby bola takato kazda, tak klobuk dole. Fakt v nej bolo vsetko co udrzi divaka pri pozerani ..
Klobuk dole. Vzdy maju cim prekvapit.
Klobuk dole. Vzdy maju cim prekvapit.
časť dobra, som rád že sa tam skoro vobec nezaoberali pacientom
a som strašne rád že zas bere vicodine
ja viem som sviňa 
Kopec emócii. Úplne to človeka zobralo. A nakonci to zahodilo všetko dobré a ostala len depresia z rozchodu a smútok z návratu k Vicodinu. Perfektná časť ale dúfal som že ostanú spolu. Bude táto séria koniec seriálu???
pravdepodobne ano , ale toto sa hovorilo už 2x takže to nikto nevie, všetko je to o sledovanosti, a či si televizia zaplati dalšiu sériu
No 7x16 bola zo zaciatku nuda, ale zaver bol super, vyzera to tak, ze sa opat chysta velke finale celej serie 
K 8. serii este nie je oficialne info, vsade sa hovori iba o tom, ze serial je stale na vysokej urovni a bola by skoda ukoncit ho, na druhej strane si ale myslim, ze zaver po 7mej serii by ukazal, ze tvorcom ide aj o dobre meno serialu (za predpokladu, ze nemaju nachystane podobne nadupane scenare ako v 7mej serii).
K 8. serii este nie je oficialne info, vsade sa hovori iba o tom, ze serial je stale na vysokej urovni a bola by skoda ukoncit ho, na druhej strane si ale myslim, ze zaver po 7mej serii by ukazal, ze tvorcom ide aj o dobre meno serialu (za predpokladu, ze nemaju nachystane podobne nadupane scenare ako v 7mej serii).
-
vendo
Guru
Spoiler
dalsia super cast, hlavne vyborne vystupnovany koniec, ale sakra, dufal som ze dopadne na tvrde 
-
Soviet
Darca
No tak posledna cast sa mi pacila maximalne. I ked sprvu taka klasika, avsak stupnovanie bolo velmi kvalitne. A koniec po tom Vicodine s tou hubou. Klobuk dole. Snad to House trochu ozivilo 
Spoiler
Hlavne ze sme vyhraliiiiiii (ten koniec a ten vitazny rev
) ... dobre to bolo... a jak tu slapku zastrelil... som skoro skolaboval...
tak ta posledna cast nemala chybu... vynikajuco vygradovany zaver