Kapor na torte..
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Kapor na torte..
Zaznamenal niekto pomedzi tie polhodinove reklamy upútavku na nedelnajšiu katastrofu o 22.00? Opäť len dalšia blbosť s hviezdami ako je Desperado a spol...dokonca tam som zaznamenal Zázriveho,,, ach JOJ začína odpad vysielať a veľmi silno...
Re: Kapor na torte..
preco davas taky odpad do kultury?
Ked im to pozerate, tak sa necudujte, ze taketo perly davaju.
-
D_I_C_K
Light Professional
beardie asi pre to:
Kultúra (film, hudba, tv, rádio...)
a myslím že v sekcii pomoc by to bol trošku OT..a rovno do koša to dať nemôžem..?hmm..
ale k veci ..neviem kedy nedavno bolo na jojke tiež nejake trapne varenie kde bola nova Playmate Martinka z Turca...tak sa mi zdá že Jojka začína šetriť a šetri fakt riadne ak dáva takéto "hviezdy" do TV ktoré by najradšej aj Telke zaplatili ...nehovoriac o pani Eleonore Mojsejovej, ktorej reklama chodi snaď každých 45 sekúnd....
JOJ ...
MARKIZA
TA3 ..snaď rozumné je pozerať len správy..
a myslím že v sekcii pomoc by to bol trošku OT..a rovno do koša to dať nemôžem..?hmm..
ale k veci ..neviem kedy nedavno bolo na jojke tiež nejake trapne varenie kde bola nova Playmate Martinka z Turca...tak sa mi zdá že Jojka začína šetriť a šetri fakt riadne ak dáva takéto "hviezdy" do TV ktoré by najradšej aj Telke zaplatili ...nehovoriac o pani Eleonore Mojsejovej, ktorej reklama chodi snaď každých 45 sekúnd....
-
Silmer
Darca
Podla mna uplne cely Kapor na torte je trapny v Slovenskej verzii kde varia rozne akoze ''celebrity'' na ktore si meno ani nespomeniem. Urcite zaujimavejsie by to bolo keby tam boli uplne obycajni ludia z vidieku alebo roznych miest z celeho slovenska ako tieto nase ''celebrity''.
-
w00dy
Light Star
Chutíš mi,Kapor na torte je jedna veľká fraška.To akože nemajú čo vysielať tak dávajú takéto sprostosti?Prosim vás to radšej reprízujte nejaké seriály,ale toto?A ktomu hviezdnemu obsadeniu Desperado,Zázrivý,Rosenberg a nejaké pipky..fakt nemám čo dodať,fakt aby človek iba pozeral zahraničné filmy a seriály :[[
-
yoggy
Dick: ešte si zabudol jeden program
Prima CooL (18.30-20.20)
jojka je odpad
všetko opakujú po M. TV aj keď niekedy markíza od nich niečo má
jojka je odpad
Presne tak, JOJ a Markiza ziju zo sledovanosti a nejake kydanie na kvalitu nimi ani nehne, dolezite su cisla z peoplemetrov, na ich zaklade potom urcuju cenu za reklamu. Cize najlepsie je ani nezakladat taketo temy, nech sa o tom odpade dozvie co najmenej ludisundevil napísal:Ked im to pozerate, tak sa necudujte, ze taketo perly davaju.
-
w00dy
Light Star
Po pár minútach pozerania kapra na torte môžem zhodnotiť jedno.Desperado je jeden z näjväčších k*t*v a klamárov ktorých som kedy videl.Táto "show" je fakt odpad ako som písal vyššie...nech to radšej dávaju o polnoci v piatok a Sedem nech dávajú v nedelu o 22:00,pretože práve Sedmička je humor na ktorom sa viem aj z chuti zasmiať.Fakt že fuj!A mimochodom tešte sa na novú "show" podobnú Farmár hladá ženu,myslím,že sa to volá "Mama,ožeň ma!"Hádam sa tam zas nájdu také perličky ako Martinka z Turca a urobia s nej celebritu roka...
-
D_I_C_K
Light Professional
neviem neni čas isť k telke a kuknúť o čom to je ale viem si predstaviť že výhra to moc nieje..je to len hanbou slovenska...ale ide o sledovanosť a každý 5 človek si to už len z principu zvedavosti o tom ako može byť niekto tak blbý a pozrie si to!
-
w00dy
Light Star
Po pár minútach pozerania kapra na torte môžem zhodnotiť jedno.Desperado je jeden z näjväčších k*t*v a klamárov ktorých som kedy videl.Táto "show" je fakt odpad ako som písal vyššie...nech to radšej dávaju o polnoci v piatok a Sedem nech dávajú v nedelu o 22:00,pretože práve Sedmička je humor na ktorom sa viem aj z chuti zasmiať.Fakt že fuj!A mimochodom tešte sa na novú "show" podobnú Farmár hladá ženu,myslím,že sa to volá "Mama,ožeň ma!"Hádam sa tam zas nájdu také perličky ako Martinka z Turca a urobia s nej celebritu roka...
//cez druhú reklamnú prestávku som vypol TV a išiel som radšej do hajan.
//cez druhú reklamnú prestávku som vypol TV a išiel som radšej do hajan.
asi tak! ten desperado je otrasnyw00dy napísal:Desperado je jeden z näjväčších k*t*v a klamárov ktorých som kedy videl.
-
Thrash/Death
Star
bola to ohavnosť, Desperado klamal a ohováral v tých dokrútkach, na jednej strane sa pýta Zázrivého či ho pozve na svadbu, na druhej strane potom v dokrútke povie že už s ním nechce nič mať a nedal by mu ani euro?? a keď tento cigán ovláda 12 cudzích jazykov, tak potom ja viem lietať na nadzvukovom lietadle 
ok, pozrel som si to. tu cast s desperadom. joj uz nizsie klesnut nemohla.
Nič som od toho nečakal, ale musím povedať, že mi niekedy slzy tiekli potokom od smiechu. Fakt dobre som sa pobavil na tých výjavoch.
Jojka možno klesla, ale ja som sa dobre pobavil a to mi stačí. A myslím, že tú reláciu Hudák komentuje a ten tiež pekne dáva.
Thrash/Death a práve to čo sa tebe nepáčilo, mne prišlo vtipné.
Jojka možno klesla, ale ja som sa dobre pobavil a to mi stačí. A myslím, že tú reláciu Hudák komentuje a ten tiež pekne dáva.
Thrash/Death a práve to čo sa tebe nepáčilo, mne prišlo vtipné.
-
Thrash/Death
Star
no keď sa uspokojíš s niečím takýmto tak prosím
možno vtipné bolo to ako zázrivý označil tú umelú ceckaňu za krásnu dámu, s takým ksichtom sa čudujem že vôbec dostala toho bohatého deda 
ja sa necudujem.. dala by ti <> na usta inak by si hovorilThrash/Death napísal:možno vtipné bolo to ako zázrivý označil tú umelú ceckaňu za krásnu dámu, s takým ksichtom sa čudujem že vôbec dostala toho bohatého deda
tu ma dost foto
http://www.facebook.com/pages/Dominika- ... hotos&sb=0
-
Thrash/Death
Star
nepresvedčili ma tie fotky
ksicht má proste zlý a s umelé cecky neberiem niečo ako plus
ale keby mi dala tú <> na ústa ako si napísal... fifty fifty 
-
Komentator
Novice
D_I_C_K napísal:beardie asi pre to:
JOJ ...
MARKIZA
TA3 ..snaď rozumné je pozerať len správy..