Neuspesny reinstall TuneUp Utilities - Chyba vo wine?
Neuspesny reinstall TuneUp Utilities - Chyba vo wine?
caute chcel som si reinstalovat tuneup utilities lebo mi uz dlhsie vyhadoval nejaku chybu
1. spustil som instalator tuneup a vyhodilo mi chybu ze sa neda nainstalovat lebo uz je nainstalovany
2. spustil som odinstalator cez ovladaci panel vo wine ale odinstalator sa nespustil (ani sa nezobrazila chyba proste nereagoval)
3. spustil som revo uninstaller a odinstaloval som Tuneup teda vsetky sucasti, ktore mi ponukol revo (ale revo stale detekoval tuneup ako nainstalovany)
4. spustil som znova instalator tuneup a zase vyhodil hlasku ze sa neda nainstalovat lebo uz je nainstalovany
5. spustil som ccleaner a vycistil registre ale situacia sa zase zopakovala
6. fyzicky som vymazal priecinok tuneup z program files, spustil som tuneup instalator ale zase sa zobrazila rovnaka hlaska
Vie mi niekto poradit ako reinstalovat v tejto situacii tuneup?
1. spustil som instalator tuneup a vyhodilo mi chybu ze sa neda nainstalovat lebo uz je nainstalovany
2. spustil som odinstalator cez ovladaci panel vo wine ale odinstalator sa nespustil (ani sa nezobrazila chyba proste nereagoval)
3. spustil som revo uninstaller a odinstaloval som Tuneup teda vsetky sucasti, ktore mi ponukol revo (ale revo stale detekoval tuneup ako nainstalovany)
4. spustil som znova instalator tuneup a zase vyhodil hlasku ze sa neda nainstalovat lebo uz je nainstalovany
5. spustil som ccleaner a vycistil registre ale situacia sa zase zopakovala
6. fyzicky som vymazal priecinok tuneup z program files, spustil som tuneup instalator ale zase sa zobrazila rovnaka hlaska
Vie mi niekto poradit ako reinstalovat v tejto situacii tuneup?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Neuspesny reinstall TuneUp Utilities - Chyba vo wine?
Predpokladam, ze udaje sa zapisuju do registrovat, takze zmazat zlozku nestaci. Treba prezriet registre a zmazat informacie o TuneUp.
registre som vymazal cez revo aj cez ccleaner...ako pisem v prvom prispevku
C/Program data/TuneUP software pripadne este
C/Users/Meno/App data/Roaming/TuneUP
Musis mat zapnute zobrazovanie skrytych zloziek..
No ja som mal súbežne TuneUp 2008, 2010 a 360, a žiaden problém. Následne som tie staré pri úklide na HDD bez problémov odinštaloval cez ovládacie panely /predtým som proste nemal čas, velký HDD, takže to nevadilo/, a žiadne operácie s registrami som nepotreboval.
Skús to odinštalovať programom IObitUninstaller (ak ti ho ešte nájde ako nainštalovaný)
Je free, keď ho spustíš chvíľu počkaj, kým nabehne (určite nabehne, záleží od netu). Program sa totiž neinštaluje, iba si niečo stiahne z netu a fiči.
Nájdi v zozname TuneUp, klikni pravým - Uninstall. Spustí sa odinštalácia programu, potom klikneš na Power Scan a vymažeš všetky položky, ktoré nájde.
Ak to nepomôže, tak ma nenapadá už asi nič
Možno ešte ... neskúšal si to odinštalovať cez núdzový režím?
Kód: Vybrať všetko
http://www.iobit.com/advanceduninstaller.htmlNájdi v zozname TuneUp, klikni pravým - Uninstall. Spustí sa odinštalácia programu, potom klikneš na Power Scan a vymažeš všetky položky, ktoré nájde.
Ak to nepomôže, tak ma nenapadá už asi nič
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Revo alebo CCleaner zmazu to co poznaju alebo maju zapisane. Ak sa program kompletne neodinstaloval, tak si myslim, ze mohli ostat ulozene hodnoty o programe v registroch
jarda.j: Ak si cital, tak jemu nesiel program odinstalovat, musel to spravit cez Revo.
jarda.j: Ak si cital, tak jemu nesiel program odinstalovat, musel to spravit cez Revo.
Porozumel som jeho problému, ale nepochopil, prečo mu to neide, azda je aj iná chyba v jeho systéme, preto som dal svoje skúsenosti, a to nielen z jednoho PC, a práve u tohoto programu. Toto robia niektoré antiviry, a tam ich likvidujem natvrdo z núdzového režimu /avast a.i./ a zbytok skántrim práve s pomocou TuneUp. A jestvujú aj iné programy, aj Comodo system cleaner 3.0
diky za rady skusim a uvidime...
//autoeditácia príspevku (03 Mar 2011, 10:22)
tak neviem co s tym
//autoeditácia príspevku (03 Mar 2011, 10:24)
Skusal som to cez nudzovy rezim ani ten nepomohol
//autoeditácia príspevku (03 Mar 2011, 10:22)
Sú tam TuneUp zlozky, ale nemozem ich vymazat lebo mi pise hlasku ze potrebujem povolenie od "SYSTEM" a ked som vo vlastnostiach zmenil vlastnika a dal som tam seba (svoj nazov konta) tak napisal, ze potrebujem povolenie od seba (moje meno pouzivatela)Acer01 napísal:C/Program data/TuneUP software pripadne este
tak neviem co s tym
//autoeditácia príspevku (03 Mar 2011, 10:24)
Tento program nedetekuje nainstalovany TuneUpDenco napísal:Skús to odinštalovať programom IObitUninstaller (ak ti ho ešte nájde ako nainštalovaný)Je free, keď ho spustíš chvíľu počkaj, kým nabehne (určite nabehne, záleží od netu). Program sa totiž neinštaluje, iba si niečo stiahne z netu a fiči.Kód: Vybrať všetko
http://www.iobit.com/advanceduninstaller.html
Nájdi v zozname TuneUp, klikni pravým - Uninstall. Spustí sa odinštalácia programu, potom klikneš na Power Scan a vymažeš všetky položky, ktoré nájde.
Ak to nepomôže, tak ma nenapadá už asi ničMožno ešte ... neskúšal si to odinštalovať cez núdzový režím?
Skusal som to cez nudzovy rezim ani ten nepomohol
Z núdzového režimu skántriš čo len chceš. A azda štartuješ Win z užívateľského, a nie admin režimu, keď píšeš to o "povoleniu".
win startujem cez svoje uzivatelske konto ktore je nastavene ako spravcovske
Je to čudné. Ja by som osobne išiel cestou zálohovania dát, pokiaľ máš nedelený HDD, a odznova. Oprava Win je často daleko dľhšia, ako reinštal /ale na ozaj čistý HDD -c: a dáta na d:/