pinco napísal:ja si nedokážem vynachváliť ten pocit čerstvo oholenej riti. Vždy sa po nej rád hladkám
tak toto ma pobavilo na dalsie 2 roky minimalne
pinco napísal:ja si nedokážem vynachváliť ten pocit čerstvo oholenej riti. Vždy sa po nej rád hladkám
a nevyzeralo by to zas blbo, keby bol normalne zarasteny chlap vsade oholeny a iba mal chlpate nohy?wrtulka33 napísal:Mne osobne sa viac páčia mužnejší, vyšší chlapi, čiže áno - chlpaté nohy, ale to ostatné nech je upravené...
basker napísal:muž by mal byť neupravený, neoholený, mal by smrdieť potom [(pot, ani predtým ani počas toho)] - proste správny chlap !
![]()
Ospravedlňujem sa, zle som sa vyjadrila, resp. nie úple..retsil napísal: a nevyzeralo by to zas blbo, keby bol normalne zarasteny chlap vsade oholeny a iba mal chlpate nohy?
na fotke by zrovna nemusel, to by potom smrdel celý internetwrtulka33 napísal: Jednoducho si chcel napísať, že by mal smrdieť aj na fotke..?!
No keby si bola chlap, tak zistis ze vacsina zien to robi..Nemyslim tym priamo na chlpatost, ale celkovo..Vkuse chcete chlapa podla seba a budete mu nieco hovorit, aby robil inak a tak..Takze skor bacha, aby si ty nieoc take nerobila svojmu, lebo pojde podla tvojho postupu..kafiatko napísal:Ale ja keby som bola chlap, a frajerka mi tlačí kaleráby o tom ako sa jej nepáčia moje nohy a neviem čo , tak ju asi pošlem, šak to už o čom je ? ak chodím s niekým tak pre to aký je a nie pre to akého by som ho chcela mať...
Nechcem byť OT, ale tak nikdy som svojho partnera nepretvárala, taká niesom - chvalabohuSoviet napísal: