zdravim dnes sme si kupili novu TV LG LED 32LE3300 a mam problem s nastavenim Digitalneho signalu stale ked dam automaticky vyhladat tak mi najde same analogove kanali skusal som neako vybrat pred hladanim tak tam nieje ziadna moznost aby mi hladalo len digitalne vysielanie . No mal som samsung LCD 350 no a tam ak som daval automaticke hladanie tak pred hladanim sa ma spytalo ze aky signal chcem hladat no tuna to neako nevidim pomoze mi niekto s tym ?
Vopred dakujem za odpovede.
LG LED 32LE3300 - problem
-
Ryan Giggs
VIP
Re: LG LED 32LE3300 - problem
Automaticke ladenie hľada prekvapivo aj analog aj digital automaticky. Vyberaš iba či chceš ladiť antenu alebo kablovku. Najprv by preto bolo dobre napisať, čo sa vlastne snažiš naladiť. Digitalnu kablovku, dvb-t či niečo ine?
A hlavne čitaj navod. Myslim že je dostatočne zrozumiteľny.
A hlavne čitaj navod. Myslim že je dostatočne zrozumiteľny.
-
redered
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
tak to som este nevidel , trebalo len nastavit inu krajinu lebo ked som dal slovensko tak som nemal moznost hladat digitalne len analogova moznost tam bola .
-
Ryan Giggs
VIP
Presne k tomu som smeroval. U niektorych tv nie je totiž oficialna podpora digitalu pri nastaveni na Slovensko.
-
Killer PnL
Novice
Diky chlapci hodinu som sa s tým sr*l, nebyť tu vašich príspevkov do Veľkej noci by som na to neprišiel