Ake LIDL - TESCO produkty mate najradsej ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ake LIDL - TESCO produkty mate najradsej ?

Príspevok od používateľa Fabo »

apple1 napísal:... najlepšie v tescu vyzerá keď cigáni dostanú peniaze vtedy tam je veľký bordel a smrad...
zalezi od mesta, v Kosiciach napr. chodia aj do tesca, to je furt specificky nakup, ale hlavne na nich trpi kaufland na popradskej.
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Tak tak, v tom Kauflande na Popradskej/Moldavskej som nebol už niekoľko rokov a čo vidím stáť ľudí pred obchodom tak 2/3 sú cigáňi. Veď to je vlastne najbližší obchod čo majú po ruke z Luníka, keďže do Optimy ich nepustia.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

johny ja tam tiez nechodim, ked nemusim. Ak mam akekolvek slovo v tom, kam pojdeme, tak ak uz do kauflandu, tak do galerky.
DR8PruBr
Star
Star

Príspevok od používateľa DR8PruBr »

V TESCU mám rád BOLÓNSKU omáčku v sklenenom poháriku, chutí celkom fajn a jej cena je ani nie 1€ ;)
jozkomrk
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jozkomrk »

niektore nazory su dost smutne. ja osobne by som sa hanbil kupit zahranicnu mineralku kedze na slovensku je ich asi najviac a najkvalitnejsich na svete. uplne smutne ale je ked slovaci nosia v pet flasiach vodu z nemeckeho vodovodu a su stastni ako nakupili.
zaujimavy clanok je tu:
oslovensku.blog.sk
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

len dodam ,vsetky salaty a bagety v tescu su podla mna hnusne

no najlepsie dva salaty ktore dokazem jest stale su v lidl a volaju sa mexicky a rahorecky , podla mna oba su top !!
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

z lidla mi chuti raz za mesiac treska inak nic.
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

jozkomrk napísal:niektore nazory su dost smutne. ja osobne by som sa hanbil kupit zahranicnu mineralku kedze na slovensku je ich asi najviac a najkvalitnejsich na svete. uplne smutne ale je ked slovaci nosia v pet flasiach vodu z nemeckeho vodovodu a su stastni ako nakupili.
zaujimavy clanok je tu:
oslovensku.blog.sk
Pointa je asi v tom, ze ak su aj slovenske vyrobky, tak su ovela drahsie ako tie dovezene... na liptove (LM) mame litptacik (syry, jogurty, atd) a je to 2x drahsie ako daky zahranicny vyrobok. Potom mi povedz preco mam podporovat slovenske vyrobky?!

Do Lidla chodime raz za mesiac na vacsi nakup, tak isto sem tam do tesca, ci hypernovi, kaufland.. podla toho co mame po ceste
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

cORP. presne, mexicky salat a 3-4 rozky :p
luculiiik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa luculiiik »

Minule som v Tescu narazila na fajnú omáčku na cestoviny v prášku - Carbonara Sauce (Trattoria Verdi). Za 2 minútky je hotová. :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

jozkomrk napísal:niektore nazory su dost smutne. ja osobne by som sa hanbil kupit zahranicnu mineralku kedze na slovensku je ich asi najviac a najkvalitnejsich na svete. uplne smutne ale je ked slovaci nosia v pet flasiach vodu z nemeckeho vodovodu a su stastni ako nakupili.
zaujimavy clanok je tu:
oslovensku.blog.sk
máš pravdu, avšak si vynechal druhú stránku mince. Mladí a neskúsení podporujú zahraničné produkty, lebo majú pekný obal, dobre chutia a sú lacné. Stredná generácia je v tom neutrálne, má to na háku. A starší nemajú peniaze na slovenské výrobky a tak ich jednoducho nekupujú. Sám kupujem dosť slovenských výrobkov, čo sa len dá. Rajčiny, zeleninu hlavne, ale to je asi tak všetko. Vieš prečo? Lebo som celiak a laktózovo intolerantný. Tak a teraz mi tu prosím Ťa ukáž 10 slovenských výrobkov, z ktorých by som mohol žiť, ktoré zoženiem v Bille, Tescu, Terne, CBA, alebo inom veľkom obchode. Vlastne v akomkoľvek. Nenájdem. Slováci ako si už spomenul majú na háku. A všetko je to aj u našich výrobcov.

Viacerých som oslovil s už hotovými návrhmi na ich nové obaly ich škaredých, ale chutných výrobkov, ktoré som im chcel dať ZADARMO, avšak oni majú totálne v paži. A to nie sú len potraviny.

Pre môjho nového zubára: www.zubar.sk som vyrobil novú grafiku. No posúď sám, nie je lepšia ako tá na www.zubar.sk táto moja? -> http://uplink.sk/zubar/ <- a vieš aká bola reakcia? ŽIADNA! po mojích dvoch telefonátoch si ten pán zubár ten mail ani len neprečítal. Má f paži. Totálne. Mohol mať zadarmo nový krásny web, nemá záujem.

Takže toto je koreňom slovenskej podstaty. Lenivosť. Keď niečo evidentne nepotrebujem, nespravím to, ani keď to bude zadarmo! Preto kupujeme zahraničné výrobky, preto sa stravujeme zahranične a žijeme zahranične. Nemáme inú možnosť.

Skús sa teda pozrieť na to z tohto pohľadu aj Ty...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Viem, že budem OT, ale vieš prečo to ten tvoj zubár odmietol? Pretože si myslí, že by si predsalen chcel za to niečo. Aj keď by si akokoľvek tvrdil, že je to zadarmo, on by mal pri každej tvojej návšteve pocit viny, že ti niečo dlhuje a to nechce. Neviem, či by som nebol aj ja rovnaký. Viem, že to myslíš dobre, ale veľa ľudí si nechce, len tak, niekoho bližšie pripustiť k sebe.

A možno to je aj prípad tých návrhov nových obalov. Možno sa im to páči, ale nechcú ostať nikomu nič dlžní.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

kebyže mi niekto povie že je to zadarmo tak je to zadarmo, by som mu kupil kávu, prehodili pár slov a čau čau.
Inak niekto sem písal že Nemecká Coca-Cola chutí inak ako naša, bude to asi pravda, ja som si jednu kupil z Ukrajiny a chutí tiež inak, je oveľa lepšia ako tá naša
jozkomrk
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jozkomrk »

Lidl je ten najposlednejsi obchod kam by som isiel na potraviny.
Potom mi povedz preco mam podporovat slovenske vyrobky?!
to je veelmi jednoduche. slovaci chcu zarabat, a nebyt chudobni. ako sa to da docielit ked celu vyplatu minieme na zahranicne vyrobky???
a je to 2x drahsie ako daky zahranicny vyrobok
treba citat zlozenie. velmi vela krat je v podobnych vyrobkoch radikalny rozdiel.
napr. taveny syr vs syrokrem s prichutou syra
smotanovy jogurt vs mliecny vyrobeny so zelatiny a srvatky
pramenita voda vs mineralna voda
omacka s prichutou brusnic vs brusnicova omacka
ale zase ked niekomu chuti viac "napodobenina" tak preco nie..

co sa tyka tych obalov a zubara - dalo by sa najst vela dovodov - urcite, ale je smutne ze nikto z nich nenapisal ani jeden...
neviem ci konkretne toto je lenivost - mozno je to len konzervativizmus na slovensky sposob.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

jožko - a na mňa nezareaguješ? :)
pinco napísal:Viem, že budem OT, ale vieš prečo to ten tvoj zubár odmietol? Pretože si myslí, že by si predsalen chcel za to niečo. Aj keď by si akokoľvek tvrdil, že je to zadarmo, on by mal pri každej tvojej návšteve pocit viny, že ti niečo dlhuje a to nechce. Neviem, či by som nebol aj ja rovnaký. Viem, že to myslíš dobre, ale veľa ľudí si nechce, len tak, niekoho bližšie pripustiť k sebe.

A možno to je aj prípad tých návrhov nových obalov. Možno sa im to páči, ale nechcú ostať nikomu nič dlžní.
pinco - on ten mail ani neprečítal, neprišiel mi výpis :-) ale ináč ďakujem za názor K :plus:

filipito - píšeš mi z duše, K :plus:
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Lidl sisky lekvarove v poslednej dobe som nanich zavistly :smt033
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Maro. »

Vždy keď som v lidl tak v košíku nesmie chýbať Francúzska paštéta :smt007
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

v lidli zo zasady nekupojem nic. v tescu sa snazim nakupovat minimalne (obcas ho vyuzjem ako nudzove riesenie vdaka 24H otvaracej dobe)..
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

lumir - podľa tvojho bydliska usudzujem, že najradšej kupuješ v Jednote... :wink:
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

a vies ze nie? uvidel som letak a prislo mi to ako vtipna slovna hracka:)
.
carrefour alebo hypernova... pripadne obcas billa..
Napísať odpoveď