nejde mi internet dole svieti zlty vykričnik

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
CHoBoT
Star
Star

nejde mi internet dole svieti zlty vykričnik

Príspevok od používateľa CHoBoT »

caute sa mi podarilo vykopnut kabel od zdroja no po zapnuti pocitaca mi svieti dole vykricnik a nejde mi internet skusil som restartovat pc router atd atd ale nepomohlo nic net mi ide aj cez ten kabel som skusal na notebook
v com moze byt problem? mam stiahnut nejaky driver alebo ?
skusil som stiahnut podla toho co tam je napisne via rhine 2 fast ethernet adapter no ani to mi nepomohlo :/ mate nejake napady?
yoggy

Re: nejde mi internet dole svieti zlty vykričnik

Príspevok od používateľa yoggy »

máš t-com? mne sa to teraz tiež stalo :(

//Nedočítal som úplne do konca ja som mal na PC podpobný problém ak bol pc zapnutý skôr tak som musel reštartovať adapter (vypnuť---Zapnút) v Siete vo W
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

No skús ešte raz, presne a logicky napísať, čo ide a čo neide, a aj prilož tú esej s tým žltým výkričníkom graficky, nejako sa do toho neviem vžiť. A ovládače s tým nemajú nič spoločného, vykopol si sieťový kábel. A iba jeden? Poriadne skontroluj, čo ešte pri tom odišlo z káblov a konektorov. Reset routra je tiež nepotrebný, veď prečo aj?
CHoBoT
Star
Star

uz som to spravil bol to problem s ovladacom-preinstaloval som ovladac restartol pc a uz to islo :)
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

To je ale na Nobelovku, "vykopnúť" z PC driver... :) No hlavne, že to ide. Nabudúce pomalšie.
CHoBoT
Star
Star

ja som sedel a mam zo zdroja taky kabel ktory sa uplne lahucko vytahuje tak ako som si natahoval nohy tak som ho "vykopol" a potom mi nenaskocila spravne sietovka ten pc ma uz co to zasebou tak taketo veci su bezne :D
Napísať odpoveď