Everclear (alkohol) - 95%
-
twardykamen
Medium Professional
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Su rozne videa na internete kde 40% Vodka 0,7L na ex zlozi aj 2m chlapa co ma 110Kg
Tak neverim ze niekto da 96% (Co ma problem hrdlo prezit) 0,7L bez zapijania (Aj najvacsi Polsky ozrani to niesu schopny vypit bez brzdy) a nebyt ozraty.
To je asi tak ked prihoreta spoluziacka tvrdila ze da Flasu Vodky za 5minut a bude triezva.
Sanitka po nu nesla ale museli sme ju drzat aby vobec stala.
Tak neverim ze niekto da 96% (Co ma problem hrdlo prezit) 0,7L bez zapijania (Aj najvacsi Polsky ozrani to niesu schopny vypit bez brzdy) a nebyt ozraty.
To je asi tak ked prihoreta spoluziacka tvrdila ze da Flasu Vodky za 5minut a bude triezva.
Sanitka po nu nesla ale museli sme ju drzat aby vobec stala.
-
qwerty-xyz
Začiatok Konca napísal:Ty si ale tupec...na absinth lieky proti bolesti hlavy?...
ty si fakt magor a každým takýmto ďalším príspevkom ma v tom len utvrdzuješ...
//qwerty: tebe ide ešte posielať karma?...tak si ešte poposielaj
-
Hotwire
Addict
hej ide o to ze my ti vsetci verimeqwerty-xyz napísal:jak magor a co som mal podla teba robit? tak si predstav ze sedis pri PC, mas otvorenu flasku a cmurkas si z nej absinth, rozboli ta hlava, tak som to najprv skusal s tym ze vypijem viacej vody niekedy to pomaha, nepomohlo tak mal by si ine riesenie? tak som dal dva ibalginy, vedel som ze ma polozi polozilo ma, vyspal som to a bol som v pohode, co je na tom zle ja nechapem ...a ked sa rozpisem tak som magor bo som sa rozpisal a ked sa rozpisem dopodrobna tak som ako dievca lebo sa vela zamyslam ----- klid lidi ja nekousu.
Iné riešenie je pretrpieť si to bez tabletky a lahnuť si. Lebo iba magor si dá !DVA!(aj bez chlastu su dva ibalginy vela)ibalginy na 70% alkohol. Dosť, čo tvoja pečienka plače pri nápore absinthu, ty si ešte nato zaebeš dve tabletky, ktoré takisto na pečeň vyvíjajú záťaž.
A zbytočne nám asi budeš rozprávať, aby sme si predstavili, aké to je sedieť za PC a cuckať si absinth. Teda ak mám hovoriť za seba, sám chlastať nezvyknem, keď tak s partiou. No najskôr treba nejakú asi mať
.
//QWERTZ, dal si mi minusko? Ak hej tak som strašne nazlosteny.
A zbytočne nám asi budeš rozprávať, aby sme si predstavili, aké to je sedieť za PC a cuckať si absinth. Teda ak mám hovoriť za seba, sám chlastať nezvyknem, keď tak s partiou. No najskôr treba nejakú asi mať
-
qwerty-xyz
no boze, tak mi never, tebe to dokazovat nemusim spolubyvajuci videli ....SchYzo napísal:hej ide o to ze my ti vsetci verime
//autoeditácia príspevku ( 20 Jun 2009, 15:06 )
takze za prve, o tabletkach ako takych vies velke kulove, Su ludia a ludia, na kazdeho take tablety posobia inak, preto si mozem dovolit dat dva ibalginy s alkoholom, ci je to uz zataz na pecen, no boooze kolko veci je zataz na pecen. A ze si pijem sam? No a co by som si nepil? To ako vy ostatni potrebujete nutne niekoho k tomu aby ste sa pripili? ja nie, ja si flasu otvorim aj sam . . . Neviem co je na tom divneho ....jankyi napísal:Iné riešenie je pretrpieť si to bez tabletky a lahnuť si. Lebo iba magor si dá !DVA!(aj bez chlastu su dva ibalginy vela)ibalginy na 70% alkohol. Dosť, čo tvoja pečienka plače pri nápore absinthu, ty si ešte nato zaebeš dve tabletky, ktoré takisto na pečeň vyvíjajú záťaž.
A zbytočne nám asi budeš rozprávať, aby sme si predstavili, aké to je sedieť za PC a cuckať si absinth. Teda ak mám hovoriť za seba, sám chlastať nezvyknem, keď tak s partiou. No najskôr treba nejakú asi mať![]()
.
//autoeditácia príspevku ( 20 Jun 2009, 15:07 )
takze za prve, o tabletkach ako takych vies velke kulove, Su ludia a ludia, na kazdeho take tablety posobia inak, preto si mozem dovolit dat dva ibalginy s alkoholom, ci je to uz zataz na pecen, no boooze kolko veci je zataz na pecen. A ze si pijem sam? No a co by som si nepil? To ako vy ostatni potrebujete nutne niekoho k tomu aby ste sa pripili? ja nie, ja si flasu otvorim aj sam . . . Neviem co je na tom divneho .... a minusko som ti nedal, ja vseobecne neuznavam karmu nikomu som este nikdy ziadnu nedal, pretoze na tomto fore to je len nastroj aby si dakto nieco kompenzoval tak klikaju ako blazni bud na klad alebo zapor.... toto ja nemusim ....jankyi napísal:Iné riešenie je pretrpieť si to bez tabletky a lahnuť si. Lebo iba magor si dá !DVA!(aj bez chlastu su dva ibalginy vela)ibalginy na 70% alkohol. Dosť, čo tvoja pečienka plače pri nápore absinthu, ty si ešte nato zaebeš dve tabletky, ktoré takisto na pečeň vyvíjajú záťaž.
A zbytočne nám asi budeš rozprávať, aby sme si predstavili, aké to je sedieť za PC a cuckať si absinth. Teda ak mám hovoriť za seba, sám chlastať nezvyknem, keď tak s partiou. No najskôr treba nejakú asi mať![]()
.
S tým chlastom je to zaujímavé, tu u nás existujú rôzni ľudia po kopaniciach, ktorí dokážu vypiť doslova litre tvrdého páleného, vyše 60 % a nič hrozného sa im nestane. Proste, niektorí ľudia sú nato tak zvyknutí, že im to nič nerobí.
Ale samozrejmé, tieto príhody patria skôr do kategórie mýtov, vždy sa niečo prikrášli. Každopádne však existujú odolní jedinci.
Ale samozrejmé, tieto príhody patria skôr do kategórie mýtov, vždy sa niečo prikrášli. Každopádne však existujú odolní jedinci.
Re: Everclear (alkohol) - 95%
V akom obchode mozem najst tu palenku? je to vyzva docela zatial som najviac pil 80tku a dost ma sundala ale chelo by to nieco viac...
skus technicky lieh...

kde zohnat 95ku? v drogerii sa to vola alpa alebo okena
-
Stoporko
VIP
Ach jaj, to tu máme ale nádielku: piť technický lieh = vypiť benzín a iné humusáčiny, čím sa to "pančuje." Piť alpu/okenu = to isté, len miesto benzínu dotyčný pije v prípade okeny dosť nechutnú chémiu, v prípade alpy síce nieť až tak hnusnú, no stále dosť nepitnú a nezdravú. (a to som alpu pil)
-
pryja
Darca
Len pozor, aby ti to nezchutilo. Lebo nalievat sa kazdy vikend devatdesiatpiatimi percentami nie je bohvieaka perspektiva do buducna. Ten lepsi pripad:fIGEEZ napísal:V akom obchode mozem najst tu palenku? je to vyzva docela zatial som najviac pil 80tku a dost ma sundala ale chelo by to nieco viac...
//som len chcela, nech si da pozor, aby si neod.ebaj mozog, ked mu je 80% malo
- Prílohy
-
- jpg.jpg (45.79 KiB) 928 zobrazení
-
Royalflush
Guru wannabe
~ Video games
In Commander Keen episode 1, Marooned on Mars, Commander Keen’s spaceship uses Everclear as fuel.
..wait, wut?
In Commander Keen episode 1, Marooned on Mars, Commander Keen’s spaceship uses Everclear as fuel.
..wait, wut?