Vyhodenie z domu, problémy

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
blitzkrieg
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Vyhodenie z domu, problémy

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

hughito napísal:Mne sa zdá, že naňho berieš veľký ohľad a podvedome sa ho snažíš stále istým spôsobom chrániť.
som si prečítal čo som napísal, nemyslel som to tak že beriem ohľad naň ale o to aby proste z toho nevyviazol zasa ako víťaz a chcem aby splatil to čo mi po celé detstvo zobral a to že sa nechá zavrieť nieje pre mňa žiadna výhra lebo si bude žiť jak pán (zober si slovenské väznice) ľudia tam chodia a žijú si ako v hoteloch ..a celé toto svinstvo čo prežívam ma už nebaví, psychiku mám v p... a chcem už aby trpel aj on

//autoeditácia príspevku (16 Feb 2011, 17:27)
chalani, mám otázku, zistil som že otec aj s jeho ženu sa mi nabúrali do facebooku, pokecu a skypu, môžem to nejako použiť ja ? zasahovanie do súkromia ? a môžu to použiť oni ? nejako ?

inak 2.3. mám súdne konanie tak mi držte prosím palce,

otec teraz robí také problémy, chodí do mojej školy, za majsterkami, triednou učiteľkou a zisťuje moje "prešlapy" ktoré by mohol použiť, rozhádal mojich kamarátov ale oni to chápu, len sa snaží takto ubližovať, čo by ste urobili vy ?
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

v prvom rade im to musis dokazat ze sa ti tam naburali a nie len povedat - boli tam, boli prihlaseni.... Myslis ze budu moct nieco pouzit z toho co zistili v tvojej poste? ak ano a pouziju to, tak sa sami priznaju ze sa ti tam "naburali" (aj ked ty si si urcite nechal vsetky ulozene hesla v prehliadaci)
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

pokec, dá sa zistiť posledná návšteva podľa IP adresy, jedna vec, dá sa aj to použiť ? vyhrážal sa že ukáže fotky kde mám poldecák a pripíjam si na moju 18nástku ...a tak ďalej
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...a kto ti dokáže, že v tom poldecáku je alkohol?...je to len fotka...a navyše aj vek na fotke je veľmi ľahko spochybniteľný...
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Presne tak, fotku si moze akurat tak vies co.

Ako raz, policajti chytili jednu znamu, ze nezastavila na stopke. Ohrnali sa dokazom, fotkou. Fotkou, na ktorej sa nic nehybe. Dokaz ze nezastavila. Oh..
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ja som to sme písal v afekte, som si ani neuvedomoval určité veci, písal som to hneď ako som sa dozvedel že boli na mojich účtoch, nevedel som čo hľadajú, bydlisko mojej mami ? ktorá je na FB nešlo ani tak o mňa lebo fotkami ako ste napísali fakt nič nemôžu.. díky chalani

//autoeditácia príspevku (02 Mar 2011, 08:25)
dnes o 11:35 je súdne konanie.. tak mi držte palce :)

tak dopadlo to zaujímavo, otec si zavolal právnika lebo sa nevedel vyjadrovať a robilo mu problém odpovedať na moje otázky, obviňoval ma z vecí ktoré som v živote nerobil, na fotkách ktoré dodal ako prílohu som po väčšinu nebol ani ja a tvrdil že som to ja, sranda, no skončilo to tak že ani neviem či som "vyhral" ten súd ja alebo kto, každopádne z 250 € ktoré som dal ako výživné že potrebujem, tak platiť bude len 60 €...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Nj, ked sa na to pozriem katastroficky, ocakavaj doma peklo...skor ci neskor sa asi vyparis z domu a viac sa tam neukazes...to si myslim

K tym prachom...moj otec na mna platil smiesnu sumu tiez...ale kus viac...80ecok, a hned v den ktory som prekrocil 18tku uz nedal nic. Doslova mi to vyhodil na oci ako nejaka silna povinnost voci mne, a aj mi ukazal, ze to robi len preto, lebo mu to sud prikazal...z donutenia...
Tak kazdopadne sa drz, napis potom co a jak, ked sa nieco zmeni.
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

no otec sa ma na súde snažil potopiť fotkami z mojej 18nástky no ale tak to sa mu nepodarilo, potom že mám kamarátov skínov, neofašistov a podobne, chcel som sa ho spýtať nech ukáže fotky, ukázal fotku priateľa mojej mami kde som s ním a na krku má prívesok železný kríž, odvôvodnil to tak že to je znak SS z druhej svetovej vojny, tak som ho vysmial ja a sudkyňa tiež, ostatné fotky kamarátov neukázal pretože sa bál že po súde by mu asi niečo urobili, nechápal som, pretože všetkých ľudí on poznal ktorý boli moji kamaráti,povedal tam že som feťák, som sa ho spýtal ako na to prišiel, povedal že keď som býval doma tak som si doniesol domov injekčné striekačky a ihly, no pravda bola taká že to boli ihly kanilové a mal som ich doma odložené lebo som ich sľúbil pre môjho tatéra... narážal tam že som chodil domov každý večer opitý, čo tiež nebola pravda a keď som sa spýtal ja že koľko krát sa on dovracal v krčme, doma v posteli tak zasiahol jeho právnik a povedal že sa k tej veci vyjadrovať nebude lebo to bolo dávno.. no proste sranda ..ale myslím si že by mu súd dal platiť viac ale nabral si pôžičky a dlžoby, tak preto to je 60 € ...

čo sa týka toho pekla doma tak doma nebývam som u kamaráta stále a v apríly (koncom apríla) idem do BA
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Teraz som len precital tvoju temu. Chalan, mas to tazke a nezavideniahodne. Divim sa, ze sa stale takto dobre drzis po tom vsetkom. Ten clovek by u mna uz davno skoncil. Snazil by som sa na tom sude vybuchat nejake peniaze (ako si to uz urobil), ale nie preto, aby on prehral (ten uz prehral v zivote davno, ked si zbije a vyhodi vlastnu manzelku a s vlastnym synom zaobchadza tiez takto), ale preto, aby som mame odlahcil problemy s peniazmi. Keby mi uz sud tie peniaze pridelil, zobral by som si vsetky posledne veci z domu, ktore mam. Prestahoval docasne ku tomu kamaratovi. Potom dokoncil skolu a utekal k mame. Mas tam mamu, brata. Zacal pracovat a rozvijal svoj zivot. K tomu kretenovi (je to sice tvoj otec, ale inak ho nazvat ani neviem) by som sa v zivote nepriznal a neprihovoril. Keby mal skapat a volal moje meno a neviem co robil, nehrozi. Ja sice nemam ani zdaleka taketo problemy, prave naopak, mam fantastickych rodicov, ale jednoducho taky som. V tychto veciach som tvrdy a zasadovy. Este keby som nahodou isiel na cintorin po jeho smrti niekomu inemu z rodiny, tak by som mu oplul hrob. Toto uz je mozno trochu vela, ale opakujem sa, takyto clovek (zviera) si nezasluzi nic lepsie. Este aj zviera sa vie chovat lepsie.

Viem, ze mne sa to vsetko lahko pise, lebo som taketo nieco neriesil, ale chcel som ti len povedat svoj nazor a pohlad na tvoj problem. Mozno trosku poradit, ci povzbudit.

Zelam ti od srdca vela stastia, lebo taki silni jedinci, ako ty si to zasluzia.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

p4ara nesekaj hrdinu, prd by si oplul hrob, padol by si na kolena, a plakal by si, ze si s otcom nemal ziaden vztah, taka je pravda...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Malo ma poznas, resp. ma vobec nepoznas. Ale URCITE s terajsim rozumom, principmi by som ani NAHODOU neplakal, ani nic podobne nerobil, keby sa ku mne niekto tak chova. Tomu sa neda hovorit vztah, ale tyrania. A ak je to pre teba vztah, po ktorom by som mal zaplakat, tak sa nad sebou zamysli, ze co su pre teba realne ludske hodnoty a hodnota slova vztah. To, co by si mozno robil ty sa nesnaz vnutit mne.

Nech to znie akokolvek kruto, lepsie nemat otca, ako zit s hentakym zvieratom.
Shukvacik
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Shukvacik »

Pokiať chodíš do školy tak je jedno či máš 15 rokov alebo 19/25. Trvalý pobyt do 25 roka ti nemôže odhlaiť ak chodíš do školy! Musi sa oteba postarať aby si mal kde bývat a mal čo jesť inak by bol tretsne stihany! Kým chodiš ty do školy on môže a nemusi brať rodine prídavky. Je to na takom istom principe keby si ty do skoly nechodil a on by poberal rodinne pridavky tak by ich musel vraciat ten čas čo si bol poza školu ale ked si ty do školy chodil je jendo či poberal rodinne pridavky alebo nie ( v každom prípade by bolo lepšie ak ich poberal ) Zrušiť pobyt môže až po 25ke keď skončíš školu/vysoku. Ak ukončiš len strednu a nepojdes dalej studovat tak sa nemusi o teba absolutne starat! A môže ti zrušit trvaly pobyt. Každo padne podla toho čo si tu teraz písal - si obrazne povedane " na koni" súd by prehral a bol by trestne stíhany. Nahravku možeš použiť ako trestny čin v obmedzovanie ludskej slobody a vydierania. :wink:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

p4ra napísal:Malo ma poznas, resp. ma vobec nepoznas. Ale URCITE s terajsim rozumom, principmi by som ani NAHODOU neplakal, ani nic podobne nerobil, keby sa ku mne niekto tak chova. Tomu sa neda hovorit vztah, ale tyrania. A ak je to pre teba vztah, po ktorom by som mal zaplakat, tak sa nad sebou zamysli, ze co su pre teba realne ludske hodnoty a hodnota slova vztah. To, co by si mozno robil ty sa nesnaz vnutit mne.

Nech to znie akokolvek kruto, lepsie nemat otca, ako zit s hentakym zvieratom.
Ja ti nic nevnucujem, ja hovorim z realnej prezitej skusenosti, mam tiez na rit vztah s otcom a viem o com to je. Ty si pisal, ze si to nikdy nezazil. A poznas to len z filmov a rozpravania.
Mam velmi blizkeho kamarata, ktory mi raz plakal na ramene a vravel mi, ze mam byt vdacny za svojho otca aj napriek tomu aky je, lebo jemu otec zomrel a uvedomuje si to.
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

To je pekné že otec zomrel a uvedomuje si to, no aj mne keby že zomrie, tak si uvedomím že tu medzi nami nieje ale nič sa nezmení na tom aký bol keď žil, niekedy je len smrť to jediné riešenie.. každopádne u mňa otec skončil, či už po stránke byť mojím otcom ale aj po stránke citovej, pretože je veľa ľudí ktorý mi pomohli a mal som miestami aj pocit že sa správali viac ako rodičia
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Ved ako to je jasne, ja nevravim, len som narazal na ie gerojske reci, ze by oplul hrob atd.
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Lub0$ napísal:Ved ako to je jasne, ja nevravim, len som narazal na ie gerojske reci, ze by oplul hrob atd.
pozri sa, možno sú to také reči, ale urobil by som to aj ja, keď si on vždy odpľul predo mnou, a povedal že som kkt a nie jeho syn, že si mal odrezať cicku keď ma robil tak by som opľul jeho hrob aj ja...
na súde som zistil že sa hrá na machra keď je sám a medzi ľuďmi ktorých pozná (ja, mama, jeho kamaráti) a dovoľuje si na ne ale vo vnútri je bojácna povaha, ktorá sa bojí keď mu horí za prdelou, čistý príklad zbabelca
Napísať odpoveď