Najviac ma seru subscriptions.. Je to neprehladne
Vsetko okolo YouTube
-
jamesiq
Medium Star
Re: Vsetko okolo YouTube
Si aj videl tu novu stranku ked hovoris ze to je skoro rovnake?
no nie... vôbec som tú novú stránku nevidel.
neviem ako ty, ale ja tam mám pekne pod sebou napísané, kto čo uploadol...
okrem toho stále je to len beta nie?
neviem ako ty, ale ja tam mám pekne pod sebou napísané, kto čo uploadol...
okrem toho stále je to len beta nie?
-
jamesiq
Medium Star
No neviem tak sa len pytam 
Beta je pri gugli asi vsetko
Ako neni to zase uplne zle aby som nebol zly
len mi ten predosli styl kde boli tie videa nakope prisiel prehladnejsi
Beta je pri gugli asi vsetko
sila zvyku...
-
Andr3w
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ak nepoznate..
otvorte si akekolvek video na youtube
cas nastavte na 0:00
stlacte a podrzte sipku dolava a nasledne stlacte sipku hore
a mozte hrat:)
otvorte si akekolvek video na youtube
cas nastavte na 0:00
stlacte a podrzte sipku dolava a nasledne stlacte sipku hore
a mozte hrat:)
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Prosím môžete mi pomôct? Teras mi všetky videa prekladá do slovensicny, myslím názvy ked dam vyhľadávať, je to dosť otravné, neviete ako sa to dá vypnúť?
nemáš odfajknuté "Preložiť výsledky do môjho jazyka" ??
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
AA dakujem, take male som si to nevsimol.
oživím tému
dnes na mňa YT vybaflo, aby som napísal heslo k môjmu účtu. prvé ma napadlo, že mi niekto chce ukradnúť účet. ale všetko bolo v poriadku, zadal som heslo a ďalší krok - prepojiť youtube účet s google účtom. doteraz som vzdoroval. lebo z YT sa neodhlasujem, ale na gmaile nechcem byť prihlásený nonstop. čo robiť, ak to nechcem prepojiť? tlačítko "nie, ďakujem" tam už nie je
//tak možno to už je inak, páč na gmaile nie som prihlásený, zakiaľ čo na YT hej. ale aj tak sa mi to nepáči
dnes na mňa YT vybaflo, aby som napísal heslo k môjmu účtu. prvé ma napadlo, že mi niekto chce ukradnúť účet. ale všetko bolo v poriadku, zadal som heslo a ďalší krok - prepojiť youtube účet s google účtom. doteraz som vzdoroval. lebo z YT sa neodhlasujem, ale na gmaile nechcem byť prihlásený nonstop. čo robiť, ak to nechcem prepojiť? tlačítko "nie, ďakujem" tam už nie je
//tak možno to už je inak, páč na gmaile nie som prihlásený, zakiaľ čo na YT hej. ale aj tak sa mi to nepáči
-
Soviet
Darca
Toto je ta najvacsia kravina, co mi na youtube vadi.
Kedze sem tam potrebujem ist aj na iny gmail ucet ako moj primarny, tak sa musim odhlasit. A samozrejme ked sa odhlasim, tak automaticky je clovek odhlaseny aj na youtube.
Dovtedy, kym som to mal na inom emaile zaregistrovane, tak nebol s nicim problem a vzdy som bol na youtube prihlaseny. Ale takto to je fakt na nic.
Ale za tu dobu som si uz zvykol, ze niekedy veci nepojdu tak, ako clovke chce
Kedze sem tam potrebujem ist aj na iny gmail ucet ako moj primarny, tak sa musim odhlasit. A samozrejme ked sa odhlasim, tak automaticky je clovek odhlaseny aj na youtube.
Dovtedy, kym som to mal na inom emaile zaregistrovane, tak nebol s nicim problem a vzdy som bol na youtube prihlaseny. Ale takto to je fakt na nic.
Ale za tu dobu som si uz zvykol, ze niekedy veci nepojdu tak, ako clovke chce
-
hrban
Addict
soviet ak chceš používať viac gmail účtov a nechceš aby ťa odhlasovalo používaj iný prehliadač alebo ak máš mozillu tak si v mozilla tabe otvor gmail spolu s youtube a i IE tabe otvor druhý gmail účet
prihlasovanie na týcht účtoch funguje na cookies takže akonáhe sa odhlásiš z jedného odhlási sa aj z druhého preto treba použiť 2 prehliadače aby boli mali samostatné cookies alebo použiť firefox a v rámci neho plugin IE Tab a ten má vlastné cookies
prihlasovanie na týcht účtoch funguje na cookies takže akonáhe sa odhlásiš z jedného odhlási sa aj z druhého preto treba použiť 2 prehliadače aby boli mali samostatné cookies alebo použiť firefox a v rámci neho plugin IE Tab a ten má vlastné cookies
-
jamesiq
Medium Star
No neviem ci to pomenili ale ostavam prihlaseny na youtube aj ked na gmaili prihlaseny nejsom..
Inak som si dnes vsimol novinku a to pocet like-ov dislike-ov ktore sa presunuly a pribudlo graficke ukazovatko
Inak som si dnes vsimol novinku a to pocet like-ov dislike-ov ktore sa presunuly a pribudlo graficke ukazovatko
myslíš keď si zväčšíš video tak tie nové ovládacie prvky? alebo niečo iné?
-
Soviet
Darca
hrban: Viem, ze sa to da riesit dvoma prehlidacmi, ale to uz nieje to, ze to otvorim a idem ako kedysi
Ale jamesiq ma asi pravdu. Teraz to testujem vo Firefoxe a po odhlaseni z gmailu, ma neodhlasuje z youtube. Co konecne bude riesit moje nadavanie
Snad to tak vydrzi. Budem testovat.
Ale jamesiq ma asi pravdu. Teraz to testujem vo Firefoxe a po odhlaseni z gmailu, ma neodhlasuje z youtube. Co konecne bude riesit moje nadavanie
mne od dneska nechce prehravat videa na youtube zvuk ide ale obraz neide , flash mam najnovsi a skusal som vsetky prehliadace (jedno video islo normalne ) ,
-
Royalflush
Guru wannabe
Mulo: Mne sa občas stane, že zvuk ide a video nie, ale v mojom prípade stačí dať refresh a už to ide správne.
ale zvlastne ze ked dam video vytiahnut do samostatneho okna (pop out) tak to ide asi maju nieco zle spravene.