mam taky mensi problem....ked dam nabijat baterku v notebooku tak mi ju nabija urcity cas a potom prestane nabijat....kontrolka mi ukazuje ze je v elektrickej ssieti ale nenabija.....mam toshibu notebook....neviete kde je problem???
prerusovanie nabijania
prerusovanie nabijania
zdravim
mam taky mensi problem....ked dam nabijat baterku v notebooku tak mi ju nabija urcity cas a potom prestane nabijat....kontrolka mi ukazuje ze je v elektrickej ssieti ale nenabija.....mam toshibu notebook....neviete kde je problem???
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: prerusovanie nabijania
Nebude poskodeny kabel, ze s tym hybes a prerusi nabijanie??? Alebo je uz poskodena bateria??? Pripadne cip, ktory riadi nabijanie???
kabel urcite nieje poskodeny pretoze ked zapojim do siete tak mne na kontrolke baterky svieti aj ze je zapojeny do siete.....tam v podstate aj pise ze napajeni zo site-nabija sa len percenta nepribudaju....musim vytiahnut kabel a znova zapojit
-
vladenko007
VIP
Tento problem dva tyždne naspeť mal kamarát s HP baterka len 47 percent viac neslo nabiť stale dokola. Takže asi odišla do večných lovíšť. Objednal si novú založil a všetko je ako má byť. 
A chýbajú aj údaje o dátu zakúpenia NB /prípadná reklamácia, alebo proste AKU po životnosti/ pre rozhodovanie sa. Lebo stále sú dve možnosti - chyba v nabíjacom obvode alebo v AKU.
notebook mam od oktobra....
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tak to by som si s reklamaciou svihol, kedze na baterku je myslim zaruka len 6 mesiacov
Ano ako hovori kukiak...na baterku je zaruka iba 6mes.. ja som tak ligol ked som reklamoval baterku po roku alebo tristvrt roku....(Acer Aspire)
Takze cim skor pojdes tym skor vybavis... heh
Takze cim skor pojdes tym skor vybavis... heh