Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Jokky
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Príspevok od používateľa Jokky »

Musíš si ich posťahovať postupne. Alebo si stiahni 3.x.x to 3.2.0 a potom ďalej po jednom.
liMe
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa liMe »

Jokky napísal:Musíš si ich posťahovať postupne. Alebo si stiahni 3.x.x to 3.2.0 a potom ďalej po jednom.
Dakujem :)) a potom idem 3.3.0 3.3.1...alebo 3.2.1 a 3.2.2 atd...?
Jokky
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jokky »

liMe: Podľa toho aký patch stiahneš, ak stiahneš 3.x.x to 3.2.0 tak pokračuješ 3.2.0 to 3.2.1, 3.2.1 to 3.2.2 atď...
A ak stiahneš 3.x.x to 3.3.0 tak pokračuješ 3.3.0 to 3.3.1, 3.3.1 to 3.3.2...
A ak ideš 3.0.1 to 3.0.2 tak budeš musieť ísť postupne 3.0.2 to 3.0.3....

//: A ešte si dávaj pozor na EnGB a EnUS (Hneď ako doinštaluješ WoW tak pozri C:\World of Warcraft\Data\EnGB alebo EnUS) =)logicky z toho vyplýva že ak máš EnGB tak budeš sťahovať EnGB patche :)
Esence
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Esence »

Zdravím

Vec: V prvom rade chcem povedať, že ak porušujem akékoľvek pravidlá :? tak sa ospravedlňujem a môžte tento post zmazať :| ...

Ok, ale k veci... Bol som hráčom na serveri Twinstar.(Czech Republic) kde som si za dobu jeho existencie vytvoril niečo čo som po 2 rokoch ukončil. Škola ktorá už pre mňa skončila sa zmenila na každodennú prácu a dodržiavanie jej dochádzky + priateľka. Preto nadobudnuté postavy a všetko okolo World of Warcraft som predal... Ako iste viete server Twinstár má tzv Donate systém, kde predávajú virtuálne HV (hviezdičky) za real money (reálne peniaze) v pomere zhruba 1HV=1czk 30HV=1€ ... Osobne momentálne vlastním v túto chvíľu 4260HV presne to je zhruba 4200CZ korún prípade 140€ ... tieto Hviezdičky boli zakúpene niektoré mnou, alebo inými hráčmi čimž chcem povedať, že server už obdržal financie za množstvo týchto hviezd. Nakoľko ale ja už dané hviezdy nepotrebujem chcel by som ich predať. Teraz si určite väčšina z vás myslí to bude klamstvo a tak podobne ... Ale ja to upresním pre čo najlepší obraz ... V prvom rade Vás určite zaujíma CENA ... moja predstava je niečo okolo 60€ ... Prečo takáto suma ? ... Dôvod je jednoduchí o pár dní mi končí paušál, ktorý si chcem predĺžiť tým pádom budem mať nárok na odkúpenie Mobilného telefónu a v cenovej relácii môjho paušálu som jeden taký našiel a jeho cena je rovných 59€ :) ... Spôsob prevodu ? ... Toto bude asi Váš 2 dotaz ... pochopiteľne chápem, že sa tu bavíme o skutočných peniazoch a určite o ne nechcete prísť ako ja o svoje Hviezdy ... Vlastním bankomatovú kartu aktivovaný internet banking takže tu by som videl riešenie ... Nakoľko chápem, že dané prevody berú určitú sumu som ochotný to spraviť na viacero krát (nie na 1 platbu kľudne aj po 150HV= 5€ (pre príklad)) (Popravde neviem ako je to možné či má prevod určitý limit "hranicu") ... To znamená, že beriem na vedomie, že ak sa uskutoční predaj týchto hviezd na viacero krát tak danú sumu prevodov odrátame z koncovej ceny 60€ PRÍKLAD: Kupec má záujem o 4200HV za 60€ prevod chce uskutočniť na 3x ... 1 prevod chce pre test len 300HV za 10€ ... banka strhne 2€ za prevod to znamená 300HV=12€ preto mu daných 300HV pošlem aj za 8€ pridaných na môj účet aby nebol v strate. Po úspešnom prevode a overení si či dane hviezdy má tak 2x prejdeme k sume napríklad 600HV=20€ (navyšovanie) a tak ďalej. Sumy ľubovolné (vopred dohodnuté, proste cenu zrazím tak aby ste nepreplácali a mali istotu. Ale tých 50€ je limit na ktorý môžem ísť. Dúfam, že rozumiete ako to myslím a budem len rád ak sa nájde záujemca... POZOR: predávať budem aj po menších čiastkach (teda ka chcete napríklad len 500HV s tým, že mne dáte len príklad 5€ (150SK) za ktoré na serveri twinstar by ste mali len 150HV u mňa už spomenutých 500HV (300% zisk) na cene sa dohodneme. Časom budem upravovať tento príspevok aký stav HV mám ešte k dispozícii... PS: Kľudne ak máte iný návrh bezpečný pre obe strany tak Súkromná správa z tel číslom ... (ozvem sa len vpíšte čas kedy to vyhovuje) ... Alebo rovno sem návrh pre spokojnosť oboch strán :) Vopred ďakujem
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kostak »

Myslím že s tým neuspeješ iba ak by to od teba odkúpil nejaký hráč ktorý tam hrá dlho alebo potrebuje ale ak som videl tak sa dajú za to kúpiť len mounti shirty alebo takéto blbosti. Ale podľa mňa majú oveľa menšiu hodnotu ako ich tam predávajú a som si istý že pre majiteľov serveru je to nelegálny zárobok.
len toľko odomňa Peace!
Esence
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Esence »

kostak napísal:Myslím že s tým neuspeješ iba ak by to od teba odkúpil nejaký hráč ktorý tam hrá dlho alebo potrebuje ale ak som videl tak sa dajú za to kúpiť len mounti shirty alebo takéto blbosti. Ale podľa mňa majú oveľa menšiu hodnotu ako ich tam predávajú a som si istý že pre majiteľov serveru je to nelegálny zárobok.
len toľko odomňa Peace!
Chápem ako to myslíš ale nie funguje to pomerne dosť odlišne od toho čo si popísal ... za zhruba 1500HV tam zoženieš 80lvl char bez EQ za 2500HV Char lvl 80 z EQ na úrovni profi hráčov a za 4000+HV zožeieš už dá sa povedať čokoľvek ... mne to nesúri ale niekto kto tam hráva tak je to možno potešujúce že to kúpi o 300% lacnejšie ...
hypper
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hypper »

Inac moj nazor na takyto predaj je ze to je nelegalne a nemalo by sa tu nieco take vyskytovat, proste predavat veci z nelegalnych serverov...
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

Ved to. Nepoviem hraci z ofiku, ked si zakupia origo hru, tak ked predavaju, tak aspon nejaka spetna refundacia - napr 10 eur za krabicu, v terajsom pripade 40 eciek za acc minimalne(kedze to mas wowko + tbc + wotlk + cata).. ale predavat acc z freecka? Co si len stiahol hru, zadarmo niekde vytvoril acc a zadarmo hras? :D Absolutne postavene na hlavu.. Ale zial, typicke slovenske zmyslanie, vytrieskat peniaze zo vsetkeho :)))
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ale no tak, nepredavaj :/ co by si robil?
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

zeny, praca, cestovanie, cvicenie, studium, zivot, etc. :D Moznosti je kopa :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nemyslel som to tak :lol:
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Ked ono to je vzdy nuda ja to nedokazem hrat vkuse viac ako pol roka :D
liMe
Light Expert
Light Expert

Da sa nejak zistit ci je niekto prihlaseny na mojom ucte??? mam take podozrenie :D nejde mi lognut...a pozeram server info a vidim tam svoju postavu...:/
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

divne...na ofiku ak sa lognes a niekto je na tebe lognuty tak jeho by to malo odpojit
liMe
Light Expert
Light Expert

SchYzo napísal:divne...na ofiku ak sa lognes a niekto je na tebe lognuty tak jeho by to malo odpojit
hmm,nehram an ofiku,nechapem proste nechce ma lognut :( na druhy server pohode, a stym serverom nic neni....:(

Napise ze Succes...a nic sa nedeje..
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kostak »

omg tak je freez loginu alebo to padlo
liMe
Light Expert
Light Expert

kostak napísal:omg tak je freez loginu alebo to padlo
Nepadol server frci dalej...uvidime teda do zajtra dufam ze to pojde.

Ono to ukazuje ze som online...takze nemam sa tam ako lognut :(
he1neken
Novice
Novice

Re:

Príspevok od používateľa he1neken »

icecube napísal: "bola" to je pravda lebo teraz je najlepsie MMORPG Guild Wars :D
Napísať odpoveď