Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Stopa
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Všetko okolo iPhone a iPod touch

Príspevok od používateľa Stopa »

Meh, 5" je nic, par troglov sa chystalo pouzivat 7" Galaxy tab ako telefon, tomu sa vravi tehla :-D
Nanestastie toho bazmeku sa predalo len par kusov, takze budem ukrateny o zazitok vidiet niekoho telefonovat s nim :)

A seth, v tej velkosti displeja si asi viacmenej sam. Ani by som sa nedivil, keby Apple predstavil 4" displej (zmensia bezel a ziskaju trochu priestoru) ale 5" je skutocne overkill. Priklanam sa na stranu Filipita, pre cloveka s jednym telefonom sa najde privela situacii, kedy by bol brutalne neprakticky.
Filipito
Darca
Darca

Všetko okolo iPhone a iPod touch

Príspevok od používateľa Filipito »

Pokial nenosis neake hiphopove natiahnute gate tak si s tym telefonom nesadnes, a keby som ho mal stale pred sadnutim vyberat tak by som ho hned prvy den stratil :D
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Ale prosimta, a taká peňaženka plná chu**** je akože menšia? normalne sa to vojde do hociktorych riflí, akurat to je trošku vidieť :D
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Filipito: Áno, je to mobil, nebudem predsa spomínať niečo iné v téme o telefónoch. Čuduj sa svete, do riflí sa mi vošiel (viď príspevok od Dunlopa)...A nie, nenosím hophopové gate, nie som veľký fanúšik tohoto "štýlu". Samozrejme, pri sadaní bol problém, ale ja pri sadaní tak či tak telefón vyberám z gatí. Závisí od vkusu.

Stopa: Možno áno, možno som sám...Ale bohužiaľ je to tak. A ak by Apple predstavil kraxňu so 4-palcovým displayom, určite by sa posunul v mojom rebríčku navrch. Mne sa ten Dell nezdal nepraktický :) Ja som bol spokojný, čo sa týka jeho dizajnu a veľkosti.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

Mne napriklad tiez nevadi ked ma telefon velky display. Mal som v rukach aj streak, ale zial som si ho nemohol nechat dlho :/ Teraz pouzivam HD2 a ked mam nieco robit na telefone s mensim displayom tak som skoro zufaly :D
Filipito
Darca
Darca

Dunlop napísal:Ale prosimta, a taká peňaženka plná chu**** je akože menšia? normalne sa to vojde do hociktorych riflí, akurat to je trošku vidieť :D
peňaženku nosím v zadnom vrecku a nebojím sa na ňu sadnúť :)
//do mojích terajších riflí mám problem natrepať môj iphone, netuším ako by som tam dal tamten mobil :wink:
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Myslíte že sa ešte oplatí 3GS? Mám tu dobrú ponuku na 8GB verziu (aj na 16) ale sa bojím že nejaké vylepšenia nebudú... ale zase už sa 3 dni pozerám po nejakom androide a do 250€ toho moc nie je.
Filipito
Darca
Darca

teraz ti naňom pôjde všetko, žiadne hry nesekajú ani nemajú žiadne problémy. Ale otázka je ako sa to zmení príchodom iPhone 5
Stopa
King
King

Ocakavaj, ze budes coskoro odstrihnuty od updatov, iOS 5.0 by snad este mal ist, aj ked nejake tie funkcie nepovolia.
Avsak pri Androide by to bolo iba horsie v tomto ohlade, sans Nexus S ktory nezozenies za tu sumu (a Nexus one je skor nepodarok).

Co sa tyka ostatnych veci tak Filipito ma pravdu. Jedine Infinity blade nejde prave najlepsie (rozumej: obcas to skube, inak je to hratelne) a Zenonia 2 ide nepochopitelne rychlo (co je velka skoda, hraval som to na prvej generacii), inak uplna lahoda.

A 8GB je pre nenarocnych uzivatelov, si zober ze napriklad uz len Infinity blade ma 600 MB, ak to budes pouzivat na hudbu tak to ti tiez zozerie par GB a pod... takze to mnozstvo vnutornej pamati velmi dobre zvaz.

//edit: akurat skusam novu verziu Infinity blade a viditelne na tom zamakali, uz to neskube :)
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Filipito napísal: peňaženku nosím v zadnom vrecku a nebojím sa na ňu sadnúť :)
//do mojích terajších riflí mám problem natrepať môj iphone, netuším ako by som tam dal tamten mobil :wink:
tak ale keď nosíš legíny miesto rifiel :smt033

Tiež mi 5" vôbec nevadí :)
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Ja preferujem tiez mensie mobily. Podla mna optimalna velkost smartphone-u je od 3.5 do 4 palcov. Najlepsie by bolo keby novy iPhone mal velkost displeja tych 3,7" a kazdy by bol stastny :)
Filipito
Darca
Darca

Všetko okolo iPhone a iPod touch

Apple musi zaujat co najviac ludi jednym mobilom tj spravia taku uhlopriecku aku privita kazdy. Nemyslim ze to bude 3,7" alebo 4". Myslim si ze to urcite bude 3,5"
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Ked to daju na 4" tak to uz nebude retina display. Co je jeden z najlepsich funkcii na iPhone 4. Retina display je jedna z najviac vyzdvihovanych vlastnosti noveho iPhone-u a vela ludi ho kupovalo kvoli spickovemu displeju.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ja si myslim, ze to bude minimalne 4" display. dnesny trend je cim vacsi display tym lepsie
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

trochu vám nabúram diskusiu :P . Viete niekto koľko sa platí za aktivačnú SMS na facetime - Orange?
Stopa
King
King

Toto som nasiel na twittri (uzivatel imatrix, jeden z redaktorov Zive.cz) "Apple iPad 2 má grafiku PowerVR SGX543MP2 (2 GPix/s), která je opravdu 8-9× výkonnější než SGX535. Je dokonce 2× lepší než GeForce v Tegra 2"
Takze to vyzera tak, ze o graficky vykon dalsej generacie iPhonu sa netreba bat :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Noooooooooooo...ja som zasa našiel, že ju MOŽNO bude mať...ale ak áno, tak...bod pre Apple.
Stopa
King
King

No jasne, to sa uvidi ci ju daju aj do iPhonu, ale sance su dobre :) Baterka sa na iPade nezvacsila obzvlast dramaticky, co je dobre znamenie.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

ak by IP5 dostal spomínanú grafiku + 4" tak je králom
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Novy rozmer displeja nebude. Uz len kvoli tomu, ze po iPhone 2G presli na 2 generacny cyklus dizajnu. Sa s tym zmierte :)
Napísať odpoveď