Fotografia - novinky, technika, diskusia
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Fotografia - novinky, technika, diskusia
ono ale vies ze to mozes odpojit a pouzit LEN blesk?
-
Francek
Star
Neviem
ako ho odpali ?
-
Francek
Star
Jaaaj tak si myslel... ja som myslel blesk mimo fotaka bez kabla
...jasne takto to funguje, blesk rovno na telo, mam to aj na fotke na minulej strane.
-
chlapec10
Addict
na to narazam, ze tato zostava je na to, ked fotis s bleskom ktory je inde
-
Francek
Star
Ano, to mi je jasne
..dik chlapci za pomoc
Raz som si pozeral taku stranku, kde boli tutorialy na osvetlovanie fotiek. Proste bola hotova fotka, a pod nou nakres rozlozenia pouzitych svetiel. Neviem to ale uz teraz najst, volalo sa to nejak ako 'lighting tutorials' alebo nieco take, nepoznate?
Francek: sry nechcem ísť OT ale tak mi napadá, máš foták, na avatara máš pedobear-a... 
sten32 bud si sa stratil vo svojich myslienkach, alebo ti tam nieco chyba, alebo je to nejaka porucha, v kazdom pripade vsak netusim, o co v tvojom prispevku ide.
sry, nechcem ist OT. Ale asi to chcelo byt nieco usmevne, sudiac podla smajlu.
Ak si tym narazal na to, ze ma fotak, ale v avatare nema svoju fotku, ale pedobeara, tak to si ani nezasluzi slusny komentar.
//Lubos - v kazdom pripade, mozeme si len domyslat
sry, nechcem ist OT. Ale asi to chcelo byt nieco usmevne, sudiac podla smajlu.
Ak si tym narazal na to, ze ma fotak, ale v avatare nema svoju fotku, ale pedobeara, tak to si ani nezasluzi slusny komentar.
//Lubos - v kazdom pripade, mozeme si len domyslat
Myslim, ze narazal na fotak+pedobear...teda sa snazil naznacit, ci nefoti male deti...podla mna no.
Neviete mi poradit ci sa da kupit nieco take aby som na dialku stlacis spust fotaku??? (napr dialkovy odpalovac blesku atd )
Chcem robit nejake autoportrety z kamoskou, fotak je na stative,napojeni na LCD cize snimani obraz vidim na obrazovke,len by to trebalo nejak odpalit
Casovac som skusal ale akonahle zaostrim a stlacim spust,zacne sa odpocitavanie ale na obrazovke nevidim nic,.. ci sme napr v dobrej pozicii atd
Chcem robit nejake autoportrety z kamoskou, fotak je na stative,napojeni na LCD cize snimani obraz vidim na obrazovke,len by to trebalo nejak odpalit
Casovac som skusal ale akonahle zaostrim a stlacim spust,zacne sa odpocitavanie ale na obrazovke nevidim nic,.. ci sme napr v dobrej pozicii atd
-
masterdead
SysAdmin
Masterdead Nikon D5000...poobede pozriem na link teraz som tu cez telefon a dlho nacitava stranky....
-
chlapec10
Addict
bud za 1,60 eur IR dialkove http://cgi.ebay.de/Infrared-Remote-Shut ... 5d2a8af332
alebo lepsie radiove za 11,60 eur http://cgi.ebay.de/Wireless-Remote-Shut ... 3365a47b9b
ceny su vratane postovneho....
osobne odporucam radiovy, ma lepsi dosah, nemusis mat zapnuty rezim dialkoveho, nemusis mat priame vizualne spojenie, a mas moznost polostlacenia a potom uplneho (IR stlacis raz automaciky obe)
alebo lepsie radiove za 11,60 eur http://cgi.ebay.de/Wireless-Remote-Shut ... 3365a47b9b
ceny su vratane postovneho....
osobne odporucam radiovy, ma lepsi dosah, nemusis mat zapnuty rezim dialkoveho, nemusis mat priame vizualne spojenie, a mas moznost polostlacenia a potom uplneho (IR stlacis raz automaciky obe)
Rozmyslam ci kupit tento od kamosa za lacny peniaz Nikon ML-L3 je novy, len je infra... kedze chlapec10 pisal ze radiovy je omnoho lepsi... 
-
chlapec10
Addict
nikto za teba nerozhodne
musis ty vediet.... na co ti bude a tak....
este som zabudol, s radiovym sa da robit aj BULB expozicia, tak ze "zaseknes" odpalovac, a ked budes chciet expoziciu ukoncit, tak spust odseknes
este som zabudol, s radiovym sa da robit aj BULB expozicia, tak ze "zaseknes" odpalovac, a ked budes chciet expoziciu ukoncit, tak spust odseknes
ahojte
potrebujem poradit, kamarat sa rozhoduje medzi canon 60D a 600D, pre a proti, plus objektivy (17-55, 17-85, 17-135), poradit .... rozhoduje dost cena .... je rozhodnuty do 60D, ale zasa canon vydal podobnu 600D, tak je neisty
diky
jarek
potrebujem poradit, kamarat sa rozhoduje medzi canon 60D a 600D, pre a proti, plus objektivy (17-55, 17-85, 17-135), poradit .... rozhoduje dost cena .... je rozhodnuty do 60D, ale zasa canon vydal podobnu 600D, tak je neisty
diky
jarek
-
triple
Guru wannabe
Ja by som nebral ani 60D ani 600D. ale ak by som si mal vybrat tak skor 60D. obj 17-85 urcite nie radsej 15-85. Ja by som volil 17-55 ale tam je cena inde
-
chlapec10
Addict
600D a 60D podobne nie su
uplne ina trieda aparatu...... ak uz, tak 60d
z tej rady skiel by som bral 17-55, ak peniaze nebudu, tak tak tamron 17-50(podla financii s alebo bez VC)
z tej rady skiel by som bral 17-55, ak peniaze nebudu, tak tak tamron 17-50(podla financii s alebo bez VC)